Aug 28 2016

Zumba zumba hey!

Kalau dulu, Totin Jamain terkenal dengan makan ala monster di kalangan rakan-rakan.

  • Air Max 2017 Donna Blu
  • Stephen Piscotty Replica Jersey Yes, I can eat aloooot. asics gel nimbus 17 hombre Sangat banyak. Totin boleh makan plate of rice, order sekali dengan mii soup, dan penutup dengan makan rojak. cuci mulut dengan kuih jelly or pudding. ok itu contoh sajian.

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • Hari-hari makan macam tu setiap kali sajian. Pagi-petang-malam, semua boleh telan portion yang sama. Kawan geleng kepala sahaja. Peyton Manning Jerseys new balance 574 homme orange Itu duluuuuuuuuu. tn requin pas cher Nike Air Max 2017 Dames blauw Sekarang tidak lagi. T_T nafsu memang begitu tapi saiz badan tidak mengizinkan. Makan lebih sikit terus overweight. nike trainers sale Kalau tak pantau dari sekarang, boleh jadi macam tong drum hujung tahun nanti. Adidas ZX 10000 Heren Oleh itu, terpaksa lah memulakan kehidupan dengan bersenam. Canotte Toronto Raptors Adidas ZX 700 Heren

    Ni memang firsttttt timeeee menjejakkan kaki ke dunia zumba. Calvin Ridley Jerseys Memang tak pernah ada dalam kamus hidup selama ini. Nike Air Max 2017 Heren wit Ini lah baru pertama kali datang sini. Tanpa sebarang ilmu pengetahun. asics gel nimbus donna Main larung jeee. Yang gambar depan skali tu yang ajar kami. Power dia ni mat kpop betul dance dia. Nike Air Max Italia Setiap Isnin akan berzumba dengan dia. asics mexico damskie Mula-mula excited, sebab terbayang zumba macam menari-nari berirama. Waaaa kalau bab menari memang suka. Purdue Boilermakers Semangat tu sebulan sebelum dah excited nak masuk zumba. Trevone Boykin Jerseys Sekali bila join zumba mak aihhhh, macam nak pengsan.

  • Washington Wizards
  • Tapi tengok makcik-makcik zumba kiri-kanan terus terasa tercabar. Sammy Watkins – Clemson Tigers Jerseys Nak berhenti terasa loser pula. Nike Free 5.0 Heren Nike Air Max Norge Nettbutikk Sko Teruskan juga berzumba selama 1 jam. Perghh waktu itu rasa 1 jam macam dah 24jam berzumba non-stop waakkaa. Nampak sangat memang takde stamina.

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Jangan pengsan dekat situ sudah. Buat malu haku jeee. LA Dodgers Jersey Nike Air Max 1 Heren

    Hari Rabu pula Totin akan berzumba dekat sini. Tak heavy sangat macam hari Isnin tapi tetap enjoyyyy. Abaikan selipar tu yer. new balance 577 damskie Kita dah buka kasut baru sibuk mereka ajak bergambar. Javier Baez Jersey chett.

    Alhamdulillah setakat ni dah 4 bulan consistant berzumba.

  • Air Jordan 4 Homme
  • Setiap minggu memang menerapkan at least dua kali dalam seminggu untuk ber zumba, plus dengan pergi gym at least 30 mins. scarpe new balance running 2015 new balance 577 damskie Jadilah…

  • Nike Free 4.0 Women
  • Menyahut seruan kerajaan untuk bersukan selama 150minit setiap minggu. Mesti ada sesetangh kata.. goedkoop schoenen adidas alah aku tak perlu lah nak ber exercise bagai, aku buat kerja rumah pun dah cukup berpeluh. Hari-hari pergi kerja jalan kaki naik monorail pun dah berpeluh.

  • ADIDAS EQUIPMENT 10 M
  • Maaf, itu bukan bersukan tau. Jangan samakan kerja berpeluh kita lakukan dengan bersukan. Tak sama. Ok?

    Berat badan? err Totin ni bukan jenis obese pun. Tak terlalu mengharap untuk kurus sangat. Ray Lewis Ravens Jerseys So far memang tak turun sangat berat ni. Baru 1kg je kot but that is what I want. Kurus sangat mengerikan pula. fjällräven kånken mini But so far, shaping body is more better. Nick Marshall – Auburn Tigers Jerseys nike air max 1 pas cher At least dah ada flat tummy, takdelah menggelebeh macam dulu. Nike Jordan 11 Future Dan lebih penting sekali badan lebih energetic. asics gel nimbus 14 uomo Rasa ringan dan takdelah pemalas bergerak macam dulu.

    No responses yet

    | |