Jun 28 2010

Wow, I have twins in Facebook!

Published by under Wasn't That Funny?

Makin banyak fakers di alam maya. I ingat I tak akan mengalami masalah ini since almost all my pictures ada watermark. Tapi fakers sekarang pun bijak juga. Personally intrigued that she took all my pictures from this blog. Sebab obviously dia macam hide my watermark. Lepas ini, I kena letak watermark dekat pipi ke, hidung ke, mata ke, barulah tak boleh hide. Blughhh!


My name is Totin Jamain.

fake2

Kasihan, kawan-kawan I pon jadi mangsa. Well you can see, yang dekat area atas tu ada perbezaan tone warna. Dia hilangkan watermark. Ruang Forensik RS Dr. Sukanto? kepala hutak anda. Ini gambar dekat dinding hostel Puskesmas Gandrumangu. Sejak bila klinik Puskesmas jadi Ruang Forensik? Suka hati engkau je.


Waklu. Punyalah penat I jahit luka-luka dan merawat patient ni, dia boleh kata ini mayat??

Mandai-mandai je engkau ni.

totin2 copy

Thanks Nieja for letting me know.

Guys, please tell me if you see ‘another me’ in facebook! 🙂

65 responses so far

| |