Aug 09 2013

What a life!

Ada anonymous tanya saya soalan begini. Auburn Tigers Yadier Molina Womens Jersey Canotte Brooklyn Nets Kyrie 2 Scarpe

Kenapa ye, bila dah kahwin je terus you jadi jarang update blog. Nike Air Max 2016 Norge Nettbutikk Nike Air Max 2016 Dames grijs Adidas Homme Banyak sangat ke tanggungjawab dekat suami?

I is don’t know what to answer. New Balance Pas Cher Tanggungjawab suami? Bhuaha boleh tergelak pabila suami ku membacanya. asics italia cuneo Honestly aku tak buat apa-apa pun sebagai seorang isteri kepada suaminya.

  • Nike Air Max Thea Print Women
  • Nike Air Max 2017 Heren grijs nike running goedkoop Selain daripada mengemas bilik dengan baju kotor suami dimasukkan ke dalam bakul kotor. new balance femme 996 bleu et or adidas zx flux męskie (lalu bibik yang tolong basuhkan baju). Menyedukkan lauk /nasi ke atas pinggan suami (itupon kadang-kadang terlupa sebab dah lapar sangat, bhuaha), tetapi lauk dan nasi itu dimasak oleh bibik. adidas yeezy boost 750 hombre Boise State Broncos Errr. chaussures adidas

  • AIR HUARACHE
  • Mengurut badan suami jika dia kata sakit sakit badan tapi tak sampai 1 minit lalu aku pon tertidor. Nike Air Huarache Uomo adidas yeezy boost 350 męskie chaussures nike air max pas cher Errr haih haih. Women Air Jordan 12 Nasib baik dapat suami yang tak kesah dan memahami ku dari sebelum kahwin. asics gel pulse 8 męskie Chaussures Nike Nike Air Max Baratas Kalau tak mesti dia mengalami kekejangan hidup. Blog dan kehidupan suami isteri, for me tak ada kaitan.

  • ZX 750
  • MENS NIKE AIR VAPORMAX
  • As I tell you, dengan suami pon tak sempat nak bagi perhatian sepenuhnya sebab bebanan kerja yang teramat sangat. Air Jordan 6 Retro

  • Nike Air Max 2017 Men
  • Canotta Sacramento Kings nike air huarache ultra donna Rasanya hidup diisi dengan kerja-tidur-kerja-tidur. Kanken 7L Kalau sebelum ini bila busy akan cakap life is like –kerja-makan-tidur-kerja-makan-tidur. Canotte Minnesota Timberwolves

  • Nike Air Max 2017 Uomo
  • Sekarang makan pon dah susah. Sighhhhhh Oh oh I miss my colleague, zaman department yang sudah-sudah. buy ffxiv gil nike air max 2016 goedkoop After post call still boleh menular pergi breakfast jalan-jalan seludup keluar hospital. Zapatillas New Balance

    Ini masa menular petang-petang kerja sebab nak pergi baazar Ramadhan untuk berbuka puasa di ward. Nike Air Max 2017 Heren nike air max nettbutikk Konon hebat la dapat menular, sekali jumpa boss dekat baazar. nike air max 2016 dames Women Air Jordan 6 -_-

    Oh member dekat belakang tu rasanya dah dekat 4 bulan kot tak jumpa dia.

  • Air Max 1 Pas Cher
  • Masing-masing busy dengan department masing-masing. sac à dos kanken fjallraven pas cher

  • Air Jordan 9 Uomo
  • Bye, nak siap-siap pergi kerja.

    One response so far

    | |