May 29 2011

Weddings marathon.

Published by at 11:27 AM under Best Wishes!,Well-meaning friends.

Sebenarnya kalau kita pergi wedding, benda paling best adalah bila dapat berkumpul bersama rakan-rakan childhoods. Masa inilah kita dapat bergosip gosip, dan bertanya soalan rutin, Hey turn kau bila lagi? Walaupun kadang-kadang terasa soalan itu annoying, tapi weddings orang kita wajib datang. Nanti bila kita kahwin tak ada orang datang pula. -_-

Dan bila dapat sourvenir pengantin di setiap majlis, mula lah kami compare-comparekan. Hey apasal aku dapat sikit, kau dapat banyak? Kah kah kah kau lelaki, kau tak dapat berkat.

Jejaka bertahi lalat manis di hidung segak berkemeja ini adalah bestfriend I sejak kecil. Alamak tiba-tiba terasa loya pula memuji dia. Tapi iya lah, lama betul tak keluar dengan dia di Batu Pahat. Sebab sebelum ini mesti meet up dekat KL. Eceh bajet nya kita ini. Sampaikan bila nak fetch dia je…

Hey I’m somewhere around your Taman. Which one is your house?

Where are you?

At Taman Budaya lah!

I dah pindah dari situ 5 tahun yang lalu, ngok.

-_- Siap confident round round Taman Budaya cari rumah dia.

Salah seorang dari geng kami tak dapat join. So kita anggap Bantal Teddybear itu sebagai Eekin.

Lempang nak?

Eh sampai terlupa nak tunjuk gambar weds. Kiterang sebenarnya nak pergi 5 weds, tapi macam dah tak terdaya dan weds ke3 je dah pukul 3.30pm. Nak pergi weds ke 4 silap-silap kena basuh pinggan pula nanti.

Rumah terakhir, sampai-sampai je terus naik pelamin ambil gambar. Lepas itu budak-budak semua terus bersurai. Balik rumah tengok gambar balik, eh tadi ada Razanah? Eh Ct pun ada ke tadi? Eh Wawa dah pregnant!

Nampak sangat tadi mementingkan gambar sampai lupa nak salam-salam masa derang nak balik. Ish ish ish.

7 responses so far

7 Responses to “Weddings marathon.”

  1. shahroll photoon 29 May 2011 at 12:04 PM

    Cik Abg tu hensem kot? hehehe…

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ahaa my bestie. jangan puji dia nanti kembang semangkuk.

    [Reply]

  2. nuraitulon 29 May 2011 at 1:07 PM

    walaupun thu totin tak suka..tp ttp nk tnya gak..
    turn totin ble plak..hahaha

    [Reply]

  3. Piston Pecahon 30 May 2011 at 12:46 AM

    sekurang-kurangnya dapat carik masa gak pegi wedding kawan-kawan…
    baguslah macam gitu…

    [Reply]

  4. Cik suheelaon 31 May 2011 at 3:08 PM

    alamak…
    i malas p wedding kwn2 i..
    nnti i kawen takdek org dtg haha

    [Reply]

  5. cinoion 01 Jun 2011 at 10:59 AM

    Nromal la tu kalau bergambar ramai2, mesti cari muka sendiri dulu haha. Tp ni siap jumpa kwn2 pon gopoh gapah cnfirm ah macik totin ni sampai x salam2 lagii.

    [Reply]

  6. mmyon 02 Jun 2011 at 6:09 PM

    sape hensem sape hensem?? i tgk semua santek2 ada arrr

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |