Jun 11 2010

Video Ariel Peterporn

Published by under Rock and roll!

Amboi amboi saja je I tulis topic panas macam tu. Mesti ramai Indonesians google dan terperangkat dalam blog I. Lepas itu terpinga-pinga tak faham I tulis apa, sebab I tulis bahasa Melayu. Kekeke.

Dan mungkin bila nanti

Kita kan bertemu lagi

Satu pintaku jangan kau coba

tanyakan kembali…

Eh eh, rindu tak lagu ni?

I ingat lagi masa tahun pertama I datang Indonesia, I sangat fanatik Ariel Peterpan. I pernah pergi konsert Peterpan 3jam berdiri depan sekali. 1 meter Ariel di depan mata. Menjerit-jerit I lihat Ariel yang putih seksi. Sempat bersalaman dengan Ariel, 3 hari tak cuci tangan. Masa itu I tak bawa handphone, apatah lagi camera. Jadi tak ada lah gambar. I pergi dengan abang-abang senior I. Mereka semua bawa handphone, tapi balik-balik concert je handphone semua hilang. Kekeke.

I
Lelaki yang bermata sepet (macam Farid Kamil) itu seksi.

Kali ke-dua jumpa Ariel and the band masa I pergi makan dekat restoren. Kebetulan, time I pergi tu, peterpan makan dekat situ.. and dia sempat buat mini show dekat restoren itu. Ohhhh I lah paling excited. Tapi sekali lagi tidak bawa camera, sebab tak merancang. Eh I rasa I ada bergambar dengan dia pakai camera handphone, tapi muka I sememeh kot. Entah mana I letak gambar itu entah.

Sayangnya, kalau tak mesti gambar kita sudah tersebar meluas. wtf.

Minggu ini, Indonesia digemparkan dengan kesilapan ngok-ngek Ariel. Ariel telah missed place external hard disk dia lalu dicuri oleh orang yang kurang asem! hem, yang salah Ariel ngok-ngek atau orang yang kurang asem itu ya? Okay apa-apa lah. Setelah video Ariel dan Luna Maya, kemudian tersebar Ariel dan Cut Tari (seorang Veejay dan presenter terkenal cun melecun Indonesia). Katanya Ariel ada 32 koleksi video bersama celebrities lain di dalam hard disknya itu. Antaranya Ratu Felisha, Aura Kasih, Andara Early, vokalis band SHE, Melly Herlina, BCL (Alamak kakak saya!). Eh itu, encik Google yang bagitahu ye. Yang penting, senarai nama tersebut adalah celebrities cantik Indonesia. Ariel, you are the man lah!

Hah bukan sahaja di dunia hiburan, di hospital pon sana sini the doctors and friends semua passing-passing video ini. Lol.

Oleh kerana heboh trending topics #Peterporn dekat Twitter, seorang ratu porn terkenal Amerika pun peliklah ‘Eh siapa itu #peterporn? kenapa heboh sangat di dunia twitter? Siapa lagi yang hebat porn selain saya?” Cheh konon-konon dia cakap begitu lah kot. So dia google dan mencari tahu.

Nah kau. Terkenal sudah Ariel di dunia antarabangsa. Comel betul cara dia menulis blog menghujah tentang Ariel and the hottest Indonesian girls.┬áSampai dekat twitter dia itu, ada satu part dia tulis ‘Kalau Ariel datang Amerika, saya mahu buat filem porn dengan Ariel’ . Haha tersedak I.

Blog artis porn Amerika tersebut, I tak nak share. Sebab sebelum masuk blog dia nanti kena melalui jurang-jurang gambar yang tidak sihat. Tak elok untuk adik-adik di luar sana. Tapi kalau nak download Video Ariel dan Luna Maya atau Cut Tari, boleh click sini

Free Download Video Ariel – Luna Maya – Cut Tari

Terima Kasih.

p/s: Amboi I ni, kalau suruh tulis pasal gossip artis laju sahaja.

18 responses so far

| |