May 21 2011

Totin Jamain’s Giveaway!

Published by at 11:30 AM under Ladies & Gentleman!

Believe me, ladies and gentleman, you will NOT want to miss out on this punyalah!!!  I’m giving away a FREE Health and Beauty Products (Rm50 -rm100 value) I baik kan? Bluwerk. I probably don’t even need to tell you much lah products apa, you guys can go and see from my left sidebar ni.

All you need to do are,

1. You MUST be a follower of my blog. (Google Friend Connect). A Must tau.

2. “Like” the Facebook blognetworks for my blog (Whateverlife!).

3. Add me to your blog roll. / blog links.

4. Review my blog with a topic: Kenapa saya suka baca blog Totin Jamain?

(can post in English or Malay suka hati kau lah)

Your entry mesti menjawap all there questions:

Ques 1: Kenapa saya suka baca blog Totin Jamain?

Ques 2: Dari mana saya tahu tentang blog Totin Jamain?

Ques 3: Totin Jamain adalah seorang…

Ala-ala macam slogan nak isi borang peraduan gores dan menang. Bukan susah sangat pon.

Ques 4: Saran?

Saran kan lah whatever you want. To make this blog more fun sebab I dah kering idea nak update apa lagi. Or maybe you guys ada request apa-apa untuk info dikongsi bersama?

Boleh menulis mengikut kreativiti masing-masing.

5. And leave a comment on THIS post letting me know.

6. Grab this button and post on your blog’s sidebar (leave the link)

Can resize lah kalau besar sangat.

Kacanggggg  je kan? ENTRIES WILL BEGIN ON SATURDAY, MAY 21ST AND LAST THROUGH ….err I haven’t decided until when. Nanti I akan umumkan a week before closing date!

I am going to pick the 3 biggest action takers. I look forward to also telling the entire audience about you and your blog too. So what are you waiting for?

Spread this giveaway and share this post to your Facebook.

Thankyouverymuchie!

Sayang korang!

42 responses so far

42 Responses to “Totin Jamain’s Giveaway!”

  1. innan\on 21 May 2011 at 12:15 PM

    nak join bleh! semangat ni~

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    silaaaa

    [Reply]

  2. zueon 21 May 2011 at 12:39 PM

    nk join,da follow blog,pastu nk anta jwpn2 tu kat ne

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    tulis dekat your blog entry 🙂

    [Reply]

  3. Sheeraon 21 May 2011 at 1:53 PM

    kalau dapat boleh pilih tak nak hadiah yg mana? wkakaka demand lebih. ;p

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ahahaaa amboiiii demand dah sekarang ni yee. haipp

    [Reply]

  4. qellissaon 22 May 2011 at 9:13 AM

    Yayyyyy GA..Nak masuk lah..mana tau leh menang..hihihi

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    masukkkkkk. ehehe

    [Reply]

  5. cikanoton 22 May 2011 at 1:15 PM

    i pon leh masuk kan? hehehhehehehehehehhehehehehehh~ nak masok

    [Reply]

    cikanot Reply:

    yeah i dah masok

    http://cikanotx.blogspot.com/2011/05/kenapa-saya-suka-baca-blog-totin-jamain.html

    networkblog tu i tak jumpe pon button like..button follow mmg dah lame dah i follow huhuhu

    [Reply]

  6. innanie the lawyeron 22 May 2011 at 1:28 PM

    yeyeyey~ adakah saya orang pertama?? harap ada tuah!

    http://coklateyes.blogspot.com/2011/05/kenapa-saya-suka-baca-blog-totin-jamain.html

    *wink.wink.wink*

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Yesssss org pertamaa! Lajunyeee

    [Reply]

    innanie the lawyer Reply:

    cik totin terima tak penyertaan saya?

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    terima. terkesima kejap baca. -_-

    [Reply]

  7. peanuton 22 May 2011 at 2:49 PM

    sobs xde blog. mcm ni la kan…T_T

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    olololo cepatla buat blog sekejap jeee kan

    [Reply]

  8. k.chiion 22 May 2011 at 9:52 PM

    wahh..menarik nih..last date lambat lg kan..nak join gak arr..eheh

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    boleh boleh., take time masih lama lagii

    [Reply]

  9. pusheron 23 May 2011 at 8:29 AM

    interesting ni..tgu sat naaa..hehe…
    padahal xtau gak ni…

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ehehehe bahikk

    [Reply]

  10. amaniammaron 23 May 2011 at 9:51 AM

    hype my cutey doc totinx..

    saya dah review for this GA..do kind n feel free to my blog…

    tq

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    thankssssssssssssss.

    [Reply]

  11. muslihon 23 May 2011 at 7:42 PM

    Salam.

    Nak beli probi-c tu… dari haritu dah mintak tulun dr totin.. ehehhee.. bleh tak nak beli utuk wife saye ni… T_T

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ehee saya tak jual lagi laaa. sorry sangat2

    [Reply]

    muslih Reply:

    alaa.. sedih.. T_T

    [Reply]

  12. wawaneyon 24 May 2011 at 4:10 AM

    done! nanti kalo kak totin dah baca nanti tinggal komen taw ! 🙂

    http://wawan3y.blogspot.com/2011/05/kenapa-saya-suka-baca-blog-totin-jamain.html

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    thanksyouuuuu sygg

    [Reply]

  13. cik Sheylalalalalaon 27 May 2011 at 4:04 PM

    erk..kenape dr td cube nk like facebook tu x boleh…asyik access denied je..huee 🙁

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Eh tak boleh ke? I mean just follow my networkblogs.

    [Reply]

  14. Sheeraon 27 May 2011 at 9:16 PM

    http://iamsheerashukor.blogspot.com/2011/05/totin-jamains-giveaway.html

    Eh btw i dah tukar link tauuu, link kt sidebar u nie link lama i hehe

    entry cincai boncai sbb kekeringan idea hek hek

    [Reply]

  15. atiqon 30 May 2011 at 2:05 PM

    yea! dah siap! I’m in 🙂

    http://loveica.blogspot.com/2011/05/kenapa-saya-suka-baca-blog-totin-jamain.html

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ehe oke thankyouu. Nanti i baca!

    [Reply]

  16. pure lilyon 04 Jun 2011 at 1:37 AM

    mcm mne nk buat y no 6 tu? x rety ler

    [Reply]

    pure lily Reply:

    siyes tak paham nape xder orang nak bls kiter…;(
    sedeyh giler..

    [Reply]

  17. sya fieqaon 04 Jun 2011 at 2:06 PM

    saya join !
    visit blog piqa yaw!
    tq!
    😉
    http://fykablackdress.blogspot.com/2011/06/kenapa-saya-suka-baca-blog-totin-jamain.html

    [Reply]

  18. dieyaon 06 Jun 2011 at 10:55 PM

    alamak akk..cam best jek..nk join smpt lg ker??

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Sempat sangat. Join laa 🙂

    [Reply]

  19. Shikin Sayangon 08 Jun 2011 at 9:55 PM

    http://shikinsayang.blogspot.com/2011/06/giveaway-4by4-shikin-sayang.html Join GiveAway tau…sbg tanda perbloggeran hehehehe

    Nanti akak balik dr trip akak join okey…

    [Reply]

  20. miss fifion 15 Jun 2011 at 10:31 AM

    hai totin..
    saya join..hope fully x terlambat..

    http://fiefix.blogspot.com/2011/06/kenapa-saya-suka-baca-blog-totin-jamain.html

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    SAH!
    cheh macam akad nikah pula.

    [Reply]

  21. NiniHartinion 02 Jul 2011 at 7:23 AM

    nak join sempat lagi tak???

    [Reply]

  22. Nini Hartinion 24 Jul 2011 at 12:44 PM

    totin, saya dah join…sempat lagikan??

    http://tanpanama33.blogspot.com/2011/07/giveaway-kenapa-saya-suka-baca-blog.html

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |