Jul 28 2013

Totinx.com in Harian Metro

Published by at 11:32 AM under Don't sue me!,Ladies & Gentleman!

Blog ni tak pernah masuk media cetak. Kesihan tak? Jumaat lepas (25 Oct), first time blog ni glamour sikit. Air Max 2016 Goedkoop Sikit jekla tak banyak mana pun. Dapat lah naik singgit dua dekat Nuffnang tu. adidas bounce hombre Terima kasih untuk Harian Metro kerana sudi tulis tentang blog yang tak seberapa ni. air max homme pas cher Uhuk terharunya. Air Max Baratas

Click gambar untuk baca full article.

Jangan segan untuk bertanya! 🙂

Suka betul dengan penulisan penulis ni. nike air max pas cher Setiap apa yang dia interview I, dia tepek betul-betul dalam article!

Lagi lagi part, “Ketika di klinik masa amat terhad kerana ramai pesakit yang menunggu setiap hari, jadi saya perlu mengambil inisiatif menulis di blog” Tepat sekali. Mochilas Kanken No.2 Siapa-siapa yang pernah datang klinik I time patients menimbun, korang tahu lah stress nya muka ku. Muka ketat masam-masam. goedkoop nike air max nederland Kadang kadang senyum tapi dapat menilai senyuman kurang ikhlas tersebut. Bila patient minta explaination, kadang-kadang terpaksa jawap dengan cepat pantas sampai patient tak berapa nak satisfied. Brandon Belt Jersey Alah minta maaf sangat-sangat. Kita kesihan dekat pesakit lain yang menunggu lama. New Balance 530 hombre Kalau nak detail explaination boleh cari kita dekat blog eh? ;p

Anyway, I letak gambar banyak-banyak sebab blog readers dari luar Malaysia tak dapat beli Metro. Haha bajet blog ko bertaraf antarabangsa lah ye? Ehe takdelah, ramai kawan-kawan especially from Indonesia yang request suruh zoom in kan artikel sebab derang nak baca. Nike Air Max 1 Heren wit Eleh macam lah derang faham kan? Yo-yok-o je. Lagi satu nak bagitahu, Android sekarang dah boleh install BBM. Yeay! Disebabkan Android baik hati, I nak share my bbm pin untuk semua readers.

2 responses so far

2 Responses to “Totinx.com in Harian Metro”

  1. disaon 31 Oct 2013 at 5:06 PM

    wah…credit to ida from harian metro….

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    yeah, tq so much!

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |