Apr 27 2012

The reason why I miss Singapore!!

Published by at 9:12 AM under I'm just rambling.

Only can find in Singapore! Sedapnya ice cream potong apek-apek tepi jalan ni! Jom pergi Singapore lagi?

3 responses so far

3 Responses to “The reason why I miss Singapore!!”

  1. cik Sheylalalalalaon 27 Apr 2012 at 11:09 AM

    doc totinx motin leh tak explain kan…whyyyyy…why…orang kate minum air berlebihan ni tak elok…pelik lak… bese doc suggest minum banyak air…pas tu tetibe tadi terbaca artikel xleh minum air byk sgt…ouhh..pening ai…

    [Reply]

  2. nizzon 08 May 2012 at 11:21 AM

    totin…
    kat mana jual ni kat spore,…selalu turun sana x penah jmp pun…for your info, cheese tart yg u penah beli kat jusco bukit indah dah tutup tau…so, next time kalau gi lg..jgn cari tart tu lg…sedih…

    [Reply]

  3. ctkon 02 Jul 2012 at 2:49 PM

    eh, kat mana di singapore?? aritu pegi spore takde pun jumpa pakcik jual aiskrim nii.. T_T harus ke sana lagi la ni.. huhu

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |