Aug 23 2013

Skin care yang selamat!

Published by at 7:52 PM under How to look beauty?,Spare me 100 bucks!

Assalammualaikum, Amboi ramai betul yang bertanya apakah skincare yang paling selamat digunakan? Tolong listkan semua kosmetik yang tidak merbahaya? Kosmetik ini bahaya tak? Yang itu bahaya? Dr Totin pakai apa? Doktor lahh sangattt. Soalan yang dilemparkan ibarat saya seorang pakar kaji kosmetik yang menjalankan pemeriksaan labaratories ke atas kesemua barang kosmetik di pasaran -_- Buat masa ini, I masih mengamalkan penggunaan kosmetik ini. Seperti yang dinyatakan dalam entry blog yang lalu.

  • NIKE LUNAREPIC FLYKNIT
  • kanken fjallraven france New Balance 530 damskie Tak pernah ubah kosmetik. ray ban pas cher nike air max 1 homme Hampir 3 tahun menggunakannya. asics gel pulse 8 damskie Nike Air Max 2016 Heren grijs Bukan sahaja pencuci muka, toner, mosturizer, malah make up I pun mostly dari Clinique. Alhamdulillah, muka tak cantik mana pun tapi yang penting kulit sihat tak bermasalah. Javier Baez Jersey Tak pernah expect nak putih melepak tapi cukup sekadar mudah penjagaan, kulit tak banyak kerenah. Cleveland Cavaliers Pergi kerja tak pakai make up pun sebab malas tapi okay lahh tak adalah muka berkilat barat. Hogan Outlet Sito Ufficiale Clinique memang pricely sikit bagi yang tak berkemampuan, tengok harga mengigil juga. nike internationalist hombre kanken fjallraven soldes nike air max goedkoop Tapi pada I berbaloi sebab sekali beli harga mahal tapi boleh pakai lama. Dalam 3 bulan baru habis.

  • Nike Air Force 1 Low Femme
  • Nike Air Max Sko Seperti yang I kata, better guna product kosmetik yang memang sudah bertahun-tahun dipasaran, sudah ternyata keberkesanannya, sudah disahkan oleh world dermatologist, tanpa sebarang keraguan. Air Jordan 3 Donna Nike Air Max 2016 Heren zwart Asics Mexico damskie Langsung! Yang seronoknya, Clinique ini suka buat promotion, kalau beli one set clinique or above RM370, akan dapat set free gift clinique. Maglie NBA Untung kan, bukan satu dua je, biasanya I suka paw macam macam. Lipstic, eyeshadow, compact powder, eh macam-macam lah free gift tapi yang baby set dia lah. hogan scarpes Comelssss! Jarang sekali beli makeup items Clinique sebab kebanyakkannya dapat dari free gifts.

    Start dari 23rd May – 9th June akan ada promotion 9pc gift di Clinique Pavilion and Clinique City Square JB. Siapa duduk Batu Pahat, boleh dapatkan free gift promotion pada 24th – 26th June di BP Mall!

    Product terbaru dari Clinique. Cheap Fjallraven Kanken Big new balance roma viale dell’aeronautica CC Cream, yang dapat mengurangkan kesan darkness dan kulit yang kusam selain memberi hydration dan UV protection untuk kulit. Kånken Laptop 13 I belum try lagi, this week nak beli time promotion free gift!

    Masa nikah aritu, dah siap-siap pesan dekat husband bagi barang Clinique sahaja untuk kosmetic. nike air max 2016 grijs nike air max 2016 grijs Tak payah cari yang merepek-repek lain sebab I memang pakai Clinique. Rugi kalau beli tapi tak pakai. Air Jordan 11 Donna nike air max nettbutikk Sampai sekarang barang dia bagi ni tak habis pakai lagi.

    One response so far

    One Response to “Skin care yang selamat!”

    1. Wrinkle creamon 26 Jul 2013 at 3:26 AM

      I am curious to find out what blog platform you have been utilizing?
      I’m experiencing some minor security issues with my latest blog and I would like to find something more safe. Do you have any recommendations?

      [Reply]

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    | |