Dec 05 2012

Sila NuffnangX saya.

Published by at 1:17 AM under Ladies & Gentleman!

Cheh simpati sungguh ayat.

Sebenarnya, NuffnangX dah lama ada. Cuma sesetengah orang tak perasan kewujudannya. Rugi sesiapa yang tak perasan sebab korang tidak dapat spend time baca blog Totin from your smartphone. Rugi disitu. (bajet?)

Boleh install NuffnangX dari application store smartphone anda. Lepas ini tak payah nak baca blog Totin sambil menunggu loading page yang lama. Jimat masa, jimat bandwitch aku juga. Ngeee. Dan yang penting, It’s FREE!

Blog siapa yang fabulous sangat tu?

*muntah*

Try search Totinx.com akan keluar blog ni.

Dan jangan lupa FOLLOW!

And NuffnangX also allow me to reply comment straight from phone. Mudah bukan? Waktu kerja sambil menunggu patient collapse, boleh reply comment korang. Eh? Sempat lagi.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |