Apr 24 2010

Si lesung pipit berjantina perempuan.

Published by under Where the heart is.

Kena mention juga jantina dia sebab setakat ini belum ada tanda-tanda fizikal luaran yang menunjukkan dia seorang perempuan. Kecik-kecik dah belajar nak jadi tomboy ye. Biasa dia ye. Hep!

Satu-satunya gambar dengan si lesung pipit, masa dia baby. Maklumlah duduk jauh. -_-


Bila balik Malaysia, I suka melayan kerenah
si lesung pipit ni sebab dia tak banyak kerenah. Eh?

Disebabkan si lesung pipit ada bakat dan kebolehan ketawa senyum sampai telinga, I bagi dia chance masuk dalam contest BOH 1 Umph 1 Smile 1 Malaysia.  Semua boleh vote si lesung pipit hari-hari. Kalau si lesung pipit ni menang, dia janji nak belikan I make-up banyak-banyak. wtf?


Eh betul ke ejaan nama dia macam tu?

“Kalau ada pertandingan lesung pipit paling dalam, mesti saya menang!”

Eh tak. Nazim kot yang menang. Ha Ha Ha.

13 responses so far

| |