Jul 25 2009

Si eyelashes

Eyy menyampahnya perempuan ni. Suka sangat snap gambar sendiri. Lepastu tanya, Cantik tak? yerkkkkkk! please la weyh jangan nak perasan! Eh, ni macam dah lari topic je..


Kalau panjang sangat nampak plastik gila and make it like very unnatural.

Merujuk kepada tajuk di atas, that little cute girl *muntah sekarang* did eyelashes extension last week. An eyelash extension causes eyelashes to appear longer tau. And of cause it make your eye bigger and attractive. Senanglah, you no need to apply any mascara and your eye will look like a doll macam mata budak cute dalam gambar tu. *muntah lagi*


You make me so hot! Make me wanna drop!

It’s cost only rp100k = rm30 jeeeeeeeeeeee kot. Tapi dekat Malaysia, Rm100++ lah ye! Jom duduk Jogja ramai-ramai.

.. tukar topic pula..

Dude, you guys tau tak Honey dah married last 3weeks? Ala.. Honey yang cantik tuuu. Apasal takde siapa bagitahu dia dah kahwin? Beginilah nasib hidup di perantauan.. eh touching tiba-tiba ni apasal? Elleh entah-entah korang pon tak tahu. Ahahaha..


Congratulations Izman and Honey!

p/s: Will be heading back to Indonesia soon. Ohhh can’t wait any longer! *penipu besar T_T*

16 responses so far

| |