Aug 26 2016

Ship of friends.

Published by under Well-meaning friends.

Who is your bestfriend? Okay when we talk about bestfriend.. eh cakap melayu sahaja lah. Apabila kita bercakap pasal bestfriend, banyak yang kita boleh classifiedkan betul tak? Ada yang kata kawan-kawan sekolah itu lah best friend kita. Kawan kawan tempat kerja. adidas y3 damskie Ada pula kata ibu kita adalah bestfriend kita? Macam macam. Saya ada 2 golongan (group of friends) punya best friend. Satu tu kawan-kawan sekolah menengah (ALIEN) dan satu lagi tu kawan-kawan sekolah agama (TOYUNIZA). Sebab apa berbeza? Sebab skolah menengah dan sekolah agama kami berkawan dengan orang yang berbeza. New Balance 009 męskie Geng sekolah agama rata-rata kawan baik saya berumur setahun lagi muda. Scarpe Hogan Mereka juga lah jiran tetangga kami dulu dulu. Dulu lah yer, sekarang masing-masing dah pindah jauh. adidas superstar 360 dziecięce And yes, apabila nama best friend, pergi mana pun, mereka tetap sahabat saya!

Ni lah kami 3 sahabat. Ryan Kerrigan Redskins Jerseys Masing-masing dah bekerjaya dan mempunyai keluarga sendiri. adidas italia Yun walaupun tak kahwin lagi kami anggap dia sudah bekeluarga juga lah sebab sibuk dengan buah hati pengerang jantungnya.

  • Adidas Gazelle Nero Donna
  • Biasalah orang bercinta kan selalu timbul tenggelam. Maglia Scottie Pippen Oleh kerana ini, Kami telah mengistiharkan pada bulan January setiap tahun adalah bulan persahabatan kami. Kalau tak ada pengistiharan begini, nak jumpa masing-masing penuh alasan. Hogan Rebel I ni nampak je busy tapi rindu kawan-kawan tau. Rutgers Scarlet Knights -_- Untuk January tahun ni, kami buat road trip tu Kuantan, Pahang. Tak payah pergi jauh-jauh, tujuan sebenarnya pun sekadar ingin merapatkan silaturrahim kami yang susah nak jumpa itu.

  • NIKE AIR MAX LD-ZERO
  • Masa ni lah yang makcik joyah kepoci semua keluar “wahh dah besar dah anak kau”.. Fjallraven Kanken Sale NO.2 “woww kau nampak berseri-seri sekarang!”.. “kau nak tahu tak sekarang ni sipolan…” begitulah kami yang hidup penuh dengan gosip. nike air max 90 soldes Percutian 3 hari dua malam di Swiss Garden Residence, Kuantan.. kononnya salah seorang kami ada voucher suite di sana, tapi bila tambah tolak bahagi mahal je voucher itu. Tak payah guna lagi bagus. Bestfriend: Kawan yang boleh ketawa sama-sama

    Yang boleh accept bila kau cakap aku berperangai tak senonoh. chaussures de foot Nike Yang boleh accept bila kau cakap aku suka buat malu orang. Haa yang boleh cakap aku macam-macam. Kau orang sahaja. Cuba kalau orang lain. Mau sentap terus unfriend kau dekat facebook. HAHAHA Bestfriend: Kawan yang suka makan macam kita makan juga

    Tiada gambar makanan yang indah-indah yer. Asics Hombre Sebab apa? Kerana makanan yang indah-indah dah selamat sampai ke perut, dah keluar dah pun. nike air max 90 pas cher Perut dah kebulur tak sempat dah nak amek gambar.

    Tapi bestfriend selalu bengang kerana mereka terpaksa gemuk kerana daku Walaupun Totin Jamain seorang yang kuat makan, tetapi pada mereka Totin Jamain tetap mempunyai berat badan yang ideal. Tak kira lah jika menelan seekor lembu atau ular sawa. Goedkoop Nike Air Max Sama sahaja. Nike Air Huarache Pas Cher Hehe. Women Air Jordan 9 Percutian kami dipenuhi dengan jalan-jalan cari makan.

  • LUNARGLIDE 8
  • Dimulakan dengan Kula Cakes, order sorang satu jenis. Tak cukup dengan itu siap tapau bawa balik hotel pula. Kemudian makan di Warung Maksu Paksu Tanjung Lumpur, amek gorengan penuh satu meja padahal makan bertiga sahaja. air max pas cher Tak puas hari itu, esoknya makan balik benda yang sama. Mi Calong Kuantan, mula-mula sorang semangkok je dulu. Kemudian siap tambah lagi semangkok konon-konon anak nak makan padahal kita yang melantak. Awalnya nak stay 2 hari je dekat Kuantan. air max 2017 goedkoop Alih-alih extend lagi sehari.

  • Asics Gel Lyte 5 Donna Bianche
  • Sebab apa? Sebab kempunan tak puas jalan-jalan cari makan ekat Kuantan.

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • Hanya sahabat sahaja yang mengerti gaya monster Totin makan. mochilas fjallraven kanken baratas Bestfriend: adalah yang boleh buat video senonoh begini. Nike Air Max 2017 Heren zwart Kah kah kah!! Video ni prohibited.

  • Nike Air Max 2017 Dames zwart
  • Yang nak tengok kena buka instagram Totin dan korel-korek entry yang lama? Hanya bestfriend sahaja yang boleh. Cuba suruh aku pergi shooting berlakon videoklip, mesti kejung.

  • ULTRA BOOST
  • New Balance 515 męskie Hanya dengan mereka sahaja boleh. Orang lain tak ada keistimewaan bonding macam mereka. Bestfriend: Terpaksa akur dengan minat bestfriend sendiri

    Kerana salah seorang bestfriend minat leapord, terpaksa kami akur dengan permintaan tema leapord tersebut. Tom Brady Jersey T.J. Yeldon College Jerseys Dari pakaian kami semua leapord, sampai lah ke toto tilam tidur pun nak leapord semua.

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • Inilah nasib kami. -_- Tahun depan nak tema fairy tale!!! COPPPPP! Bestfriend: Saling memahami

    Orang yang sama juga selfie, orang yang sama juga drive.

    Kerana kami berdua sudah mempunyai anak, bestfriend yang bujang terus volunteer menjadi driver.

  • Nike Air Max 90 Donna Blu
  • Katanya supaya anak masing-masing tidak mengganggu si ibu sedang drive. Keselamatan kononnya. Harapannya agar volunteer itu satu sumbangan yang ikhlas. Kan bestfriend kan? Bestfriend: Yang boleh jaga anak kita macam anak dia sendiri.

    Sementara mommy tengah main gelongsor pusing-pusing dekat belakang tu, bestfriend boleh tolong jagakan.Walaupun kadang-kadang bestfriend tak ada anak pun lagi tapi gaya menjaga dah macam anak sendiri. Tak ada istilah ini anak kau, itu anak aku. nike buty męskie Kami semua satu family. Adidas Dames Itupun nasib nasib kalau mood anak baik, anak kita nak lah dekat dia. Nike Air Max 2017 Femme Kalau mood tak baik, duk jejauh yer kawan. nike air max 2017 goedkoop Boleh kena amukan paradigma dunia, seperti gambar dibawah.

    Sejenis amukan yang luhur dari hati.

    Bestfriend: Yang suka buat surprise sesama sendiri.

    Kerana senyuman bestfriend adalah kebahagiaan kami.

    Surprise untuk bestfriend yang menyambut hari lahirnya bulan January. Macam gitu tak aci juga setiap bulan, Yun dapat hadiah waktu friendship month holiday kami. Tahun depan buat belated birthday Totin pula eh? Bestfriend: Adalah orang yang tidak berkira dengan anda.

    Aku main pasir dulu yer. asics gel lyte 5 mujer Ok takde hal. Aku boleh layan selfie sesorang. Sac à Dos Kanken Fjallraven -_-

    Harga barang ni rm7.95 Aku dah bayarkan, ko kena bayar kat aku balik lagi 5sen bla bla. Tak kuasa nak layan.

    Tahun depan kita sorong troli kat airport pulak! InsyaAllah. air max pas cher pour homme Mau kemana agaknya? =)

    Korang ada bestfriend tak? Cuba wujudkan satu bulan friendship month macam kami dan gunakan waktu itu untuk jumpa dan close kembali setelah masing-masing sibuk dengan hal duniawi. Really memorable. nike air max 2016 goedkoop Sangat bermakna tau dapat spend time macam gini. air max 90 femme noir et rose et blanc Tak perlu selalu. Setahun sekali pun dah cukup. Yang penting masing-masing kena ada lah. Pegang pada janji. Ajal maut memisahkan kami. air max

  • Nike Air Max 90 Donna Blu
  • Women Air Jordan 5 Gituuu.

    3 responses so far

    | |