Apr 11 2012

Share your love with..

Published by under Ladies & Gentleman!

Cards!

Err, not just a card, but everything with craft. Bila birthday orang tersayang, engkorang pernah tak buat sesuatu handmade yang konon-konon macam pengorbanan lah but end up dengan hancur tak ada seni langsung. (Sometime I hate myself for this unskilled). Bilik bersepah sampah sarap. Bila tak cantik, diri sendiri tekanan.

Sekarang tak perlu pening kepala susahkan diri. Sebab dekat shareyourlovewithcards , engkorang dapat request sendiri apa yang engkorang nak, dan mereka akan dapatkan sesuatu yang awesome untuk engkorang. Terpegun melihatnya, itu sudah tentu.

Alah lepastu korang mengaku lah sendiri muka perasan tak tahu malu ‘Hey. ni semua I yang design tau! Tak tidur malam buat bendalah ini!’

Bukannya orang tau pun. hik-hik. Tips tak boleh pakai.

Rasa nak order sekarang juga! Walaupun tak tahu nak kahwin bila dan dengan siapa -_-

Ok sedih. Tissue tissue..

Impikan ini secara percuma? Okey jom ramai-ramai kita join giveaway from shareyourlovewithcards before 30th of April 2012.

4 responses so far

| |