Jul 19 2013

Senarai 5 produk kosmetik Malaysia yang TIDAK SELAMAT digunakan!

Menurut Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) telah mengesahkan sebanyak 5 produk kosmetik Malaysia yang mengandungi lebihan betamethasone dan mercuri dalam bahan kosmetik (RACUN). adidas zx 500 damskie

1 Cellnex Anti Sensitive Essence treatment (Mengandungi Betamethasone)

2. Natural 99 Day cream

3. Natural 99 Night cream

Kedua-duanya mengandungi mercuri. air max Hoohhh, kalau nak tahu betapa bahayanya mercuri itu sungguh scary. Asics Baratas Dulu pernah tersentuh merkuri yang tumpah terus kelam kabut gelabah cuci tangan betul betul samak. Apa jadi kalau amek merkuri letak dekat muka pula?

4. Fjallraven Kanken Mini SF Beauty Night Cream

5. SF beauty Day Cream

Kalau baca comment dari para dealers SF beauty, mereka akan katakan, barangan SF beauty yang beracun adalah keluaran tiruan. adidas ultra boost uomo Yang asli tak beracun. How did they know? I believe in KKM (Kementerian Kesihatan) takkan lah orang kementerian amek tester dari tiruan. Nike Air Max 2017 Heren groen Mereka tidak sebodoh itu untuk jalankan ujian sebegini. fjallraven kanken backpacks But anyway, terpulang pada individu masing-masing nak percaya yang mana. Andrelton Simmons Jersey For me, lebih baik mencegah. air max 2017 wit Banyak lagi produk yang dijamin selamat dipasaran.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |