Aug 06 2016

Selamat Berpuasa!

Assalammualaikum, Buat apaaa tuu? Dah siap sedia nak berpuasa ke belum? Pada Totin, berpuasa kena siap mental dan fizikal kerana makanan yang sedap-sedap dalam wishlist kena make sure dah settlekan dulu sebelum berpuasa. Nike Free 2.0 nike air max 90 soldes asics gel lyte 5 hombre Kalau tak nanti berputih tulang pula. Reggie Jackson Baseball Jersey Adidas NMD Heren nike tn femme

Ni antara makanan favourite yang wajib masuk dalam menu sebelum bulan puasa. nike air max 2017 femme grise Jadeveon Clowney – South Carolina Gamecocks Antara dessert kegemaran! Memang terliur nak makan ni. Fjallraven Kanken Mini Panna Cotta ni paling sedap pernah makan. scarpe nike uomo in offerta

  • NIKE AIR MAX LD-ZERO
  • Nike Air Max 2017 Dames blauw Maglie Orlando Magic Dekat restaurant BigFood JB. Mochilas Kanken Big Dia tak muak, dan mengenyangkan! Percayalah dessert ni totin boleh makan dan habiskan sorang-sorang.

  • Air Max 90 Floreale
  • Andrew Heaney Jersey Oh Totin ni memang gila dessert, bagi lah pencuci mulut manis-manis cenggini memang Totin habiskan. nike magista pas cher MasyaAllah insaflah wahai Totinjamain.

  • NIKE FREE RN
  • nike air max chaussure

    Burger!!!! Yeerrr makan burger di bulan puasa agak memusykilkan. Nike Air Max 2016 Dames roze New Balance Polska Cheap Fjallraven Kanken Kids Bila masa pula nak makan burger time puasa kan? Mesti tak sempat.

  • NIKE FREE RN
  • fjällräven kånken mini Jadi Totin dah selamat belasah beef cheese burger dekat one of my favourite burger stall. Nick Marshall – Auburn Tigers Jerseys Bergebu nama stall tu. Stall biasa tepi jalan, terletak sebelum simpang masuk Taman Bukit Perdana, Batu Pahat. Haaa dia punya homemade patty burger dia memang sedap! Korang cuba lah, sempat lagi nak beli malam ni! heheee. New Balance 1400 hombre nike air jordan 4 mujer Satu burger ni harga RM6 kot. asics gel nimbus 14 hombre nike pas cher Mahal kemain tapi cuba lah rasa. goedkoop nike air max 2017 New Balance Niño Mesti tak menghampakan!

    Tempe tahu goreng Dewan Jubli Intan, BP.

  • NIKE Air VAPORMAX
  • Wahh ni orang BP wajib makan ni! Keturunan kalau dah jawa tu memang tak boleh dipisahkan dengan tempe tahu. Scarpe Nike Air Max nike tn requin Ditambah pula dengan sambal kicap kacang yang makcik dewan jubli ni buat memang menjilat jari! Siapa yang tak pernah try better try! Orang bukan tekak jawa pun boleh mengaku jawa secara tiba-tiba. New Balance 373 mujer Air Jordan 11 (XI) nike air max 2016 goedkoop Fjallraven Kanken Big Di kesempatan ini Totin nak minta ampun maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki, kalau ada salah silap. bestellen nike air max 2016 adidas neo uomo Selamat menunaikan ibadan puasa untuk seluruh umat Islam. Colt McCoy – Texas Longhorns Marshawn Lynch Seattle Seahawks Jersey Semoga amal kita diterima Allah.

    No responses yet

    | |