Nov 27 2010

Sehari bersama di Hotel

Tak ada niat pun nak tidur hotel, tapi setelah difikir-fikir, weh nampaknya kita kena tidur hotel juga. Kita sudah tidak ada pilihan lain! Ini antara hidup dan mati. Eceh ayat nak gempaq sahaja.

Bila first time tidur bersama (Alamak, sedikit mencurigakan. Sedikit je) mesti end up dengan gossipsssss! Ish-ish-ish.

DSC05725_副本 copy

Dan juga camwhore’ng depan cermin.

DSC05732_副本 copy

Rambut basah-basah, bajet seksi lah tu? Untuk jaga kesihatan, orang perempuan mana pakai #$%^ kalau dalam bilik sebab itu rambut semua kita terik kedepan supaya tak nampak #$%^&*. Faham ke? Lebih baik tak payah faham.

Aktiviti biasa malam hari sebelum tidur…

DSC05761_副本 copy

Masing-masing dengan telefon bimbit (dah lama tak sebut begitu). Nampak macam candid tapi sebenarnya, “Wey, tolong ambil gambar kitorang konon-konon tengah buat cenggini” Lepas itu, bila gambar tak nampak real, “Tak jadi, tak jadi, snap lagi sekali!” -_-

DSC05786_副本 copy

Hai cik kak, garang muka? Kenapa tu? Oh yang ini memang the real candid picture. Tak ada adegan, eh gua tak cun, petik sekali lagi.  Ini namanya adegan, pakai make-up cepat cepat sebab dah terlambat. Muka serious sungguh memakai UV sunblock protection from Parasol Cream. Siapa berminat boleh dapatkan di sini. Tiba-tiba buat iklan pula.

DSC05776_副本 copy

Padahal dah janji nak pose macam “huwarghhhh aku bunuh kau! Sila buat muka menderita!” Tapi yang kanan itu boleh tersenyum ayu pula. Eee, tak tepati janji betul lah dia ni.

DSC05784_副本 copy

Yang hujung sekali itu sebenarnya dah tidur, tapi kami paksa juga, baik kau bangun cepat, kita nak bergambar ni! *sambil lompat-lompat atas katil*

Keesokan hari, pukul 8 pagi dah checked out. -_- Membazir sebenarnya, tapi tak apalah bukan senang nak dapat berkumpul bermesra bersama. Kan? Kan? Ada sesiapa lagi yang sudi sponser kamar?

6 responses so far

| |