Nov 30 2011

Secondhand SALE!

Published by at 2:02 PM under Ladies & Gentleman!

Blackberry TORCH untuk dijual. Still in good condition. Free with 1 original extra battery, dan segala accessories blackberry tak pakai lagi. Bhuahha. Sebenarnya I sendiri tak tahu dapat free earphone and soft case ke apa orang panggil itu. I nak jual, baru tergerak nak buka kotak blackberry itu. Eh ada macam-macam rupanya. Nampak sangat masa beli dulu-dulu terus ambil blackberry, tak lihat kotak pon. Gelojoh namanya.

Sebenarnya jangan terlebih excited dengan tawaran ini. Sebab I dah ada buyer. :p

Okey okey, yang ini betul-betul. Tak ada buyer lagi.

Canon EOS 1100D Digital SLR Camera 18-55mm Kit

Price: RM1500

Free with 8G memory card, Extra battery with halflife 32hours, 1 lens protecter

Sumpah, camera ini tidak ada calar balar dan cacat cela. It’s PERFECT yo! Sayang sebenarnya nak jual, tapi nak jual juga atas tuntutan keluarga. Eceh salahkan keluarga tiba-tiba. Sebenarnya nak beli SLR lain. Jadi nak jual yang ini. I baru pakai sebulan. Bought it on 1st October this year. Baru beberapa kali petik sahaja. Sangat awesome. Tapi nak beli yang lebih awesome. Ngeh-ngeh.

Jual dah murah itu. Siap bagi free macam-macam. Kalau beli dekat kedai di luar sana mana dapat harga cenggini. Memory Card siap free gambar I lagi. Eh eh main-main pula dia.

Berminat? berminat?

Send me and email: etotinx[at]gmail.com

Berurus niaga dalam email lebih formal sedikit. Siapa cepat dia dapat.

19 responses so far

19 Responses to “Secondhand SALE!”

  1. Dylla Fadzilon 30 Nov 2011 at 4:01 PM

    dslr tu mcm menarikkkkk.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    sangat bessss

    [Reply]

  2. mrs. kon 30 Nov 2011 at 4:07 PM

    cantikkk kamera..
    nak!nak!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    dah dijual. negeee

    [Reply]

  3. shahroll photoon 30 Nov 2011 at 8:53 PM

    alaa.. baru nak tangkap BB tu.. hermmm~

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    e ehee dah ada orang beli laa

    [Reply]

  4. emonon 01 Dec 2011 at 12:57 AM

    alamak! great offer for the camera. hampeh btol x dpt keje part time cuti sem ni. eh. kengkawan leh bayar ansur x? =P

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    heeehee rugi rugii

    [Reply]

  5. eliyaezlinaliason 01 Dec 2011 at 9:23 AM

    cek emel! cek emel!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    baikk

    [Reply]

  6. Ryanaon 01 Dec 2011 at 3:19 PM

    ni Totinx mesti nak beli kamera baru dslr Nikon kaler pink tu kan kan kan

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    hahaha

    [Reply]

  7. cik suheelaon 02 Dec 2011 at 9:53 PM

    laa..nape nak jual???comel kot heee..baru je nmpak kat iklan, yuna pakei kemera itu..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    aah memang comel pun. tapi family sruh beli brand lain .

    [Reply]

  8. ainaamyon 04 Dec 2011 at 2:36 AM

    dslr ~ murah gilaa totinx jual . beli baru pun 2000 . nak beli tapi my mom said tunggu lepas result pmr and if it is 8A . Seriously i never met person yang jual model ni semurah ni . padahal totinx baru beli jee . ahh freakin rasa macam nak jee . *btw imma pontian-izers. hehe . dekat je totinx !

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    heheee hai hai org pontian. dekat jeee. marilah turun bp !

    [Reply]

    ainaamy Reply:

    haha . turun bp awal november haritu pun ada pergi bp . hee .

    [Reply]

  9. ainur hasyaton 26 Mar 2013 at 11:13 PM

    assalamualaikum…i`m serious bula 11 boleh tak…can`t i have your number phone or your fb?

    [Reply]

  10. ainur hasyaton 26 Mar 2013 at 11:15 PM

    sye betul2 nak beli … the prob is …bulan 11 baru ade money…boleh laa …confirm…this is my fb ainur jannah hashim

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |