Aug 23 2015

Screening Kesihatan satu rumah ke satu rumah.

Published by at 3:28 PM under Don't sue me!

Nampak sangat tak ada idea nak bagi tajuk apa dekat entry ini. New Balance 993 damskie Bedal jeklah.

20150921-3:59:18 pm.jpg

Untuk bekerja di hari minggu adalah sesuatu yang tidak happy sebenarnya. nike air max 2017 wit Apatah lagi kena buat screening dari rumah ke rumah untuk pemantauan penyakit. Goedkoop Adidas Stan Smith So untuk mengatasi masalah ketidak happy an tersebut, I akan pakai cantik cantik ala ala macam berhari minggu! Happy kan diri untuk bertemu patient! Haa nampak tak saya ni berjiwa bangsa!!

20150921-4:04:33 pm.jpg

Masing masing happy nak bekerja di hari minggu! Semangat ini yang saya terapkan di Klinik. asics gel lyte 3 hombre negras Under Armour UA Curry 1 asics buty męskie Pergh ayat bukan main!

20150923-3:14:38 pm.jpg

Secara amnya, kami akan cover satu kampung untuk setiap minggu.

  • Air Max 90 Donna
  • Insyallah by end of year dah boleh cover seluruh kawasan klinik.

  • New Orleans Pelicans
  • adidas ultra boost hombre Kami datang dari rumah ke rumah. Zapatillas Air Max Nike stan smith adidas dames Muka tak malu macam buat bancian. nike air max 2017 hombre Setiap keluarga kami periksa daripada basic tinggi dan berat badan sehingga lah ke tekanan darah, check kencing manis, kolesterol, xray jika diperlukan dan kesemua screening termasuklah TB screening. Denard Robinson – Michigan Wolverines

    20150923-3:17:48 pm.jpg

    Seronok bila buat screening macam ni. Nike Heren Secara tak langsung dapat dekat dengan patient kita sendiri. nike adidas yeezy boost 350 v2 damskie Kalau tak buat screening macam gini sampai bila pun I tak familiar dengan kawasan tempat kerja. Goedkope Nike Air Max 1 Maglie Philadelphia 76ers At least lepas ni kalau jumpa dekat klinik dah boleh ingat, ohhh makcik ni yang rumah dia atas pokok tuu. Ok itu contoh. Buty Adidas Dziecięce

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • 20150923-3:19:43 pm.jpg

    Tak minta pun. Nike Roshe Run Pas Cher Nike Air Max Dames Goedkoop Kadang kadang ada rumah patient yang siap sajikan kami makanan. Boutique Nike Paris Magasin West Virginia Mountaineers asics gel lyte 5 hombre Alaa jangan la cenggitu malu tau!

    20150923-3:20:46 pm.jpg

    Penghuni rumah termasuklah kucing pun I periksa! Hehehe ok acah je. Maglia DeMar DeRozan

    20150923-3:21:51 pm.jpg

    Muka dah penat nak vroom vroom balik. Odell Beckham Jr Jersey Penat jalan kaki panas terik lepastu lupa pula kawasan kampung , pandai betul boleh pakai heels kan? Nasib tak terjelepuk tengah jalan.

    One response so far

    One Response to “Screening Kesihatan satu rumah ke satu rumah.”

    1. meon 06 Oct 2015 at 4:46 PM

      saya pun cam tu la Dr. klu rasa malas nak pg keja, nak happy kan diri kena pakai cantik2 baru semangat…hihi..

      [Reply]

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    | |