Dec 28 2010

Scha dan wan = schawan. = cawan ;p

Published by at 1:59 PM under Best Wishes!

Dulu masa zaman sekolah-sekolah, dia tak ada boyfriend pon. Lepas itu gua bajet gua hot lah, sebab gua banyak boyfriendssssss *letak sss banyak banyak menunjukkan plural a.k.a lebih dari satu*. Namun apakan daya, malang tidak berbau. Hidup ibarat roda, kadang kita di atas, kadang kita di bawah. wtf. Sekarang Scha atau nama sebenar, Nurul Izzah Zober dah selamat menjadi tunangan orang. Tak sangka kau langkah bendul Scha. Ni kakak Totin masih mencari cari jalan hidup yang benar. eh apa aku merapek ni.

DSC07067_副本 copy

Bangun lambat. Drive dari KL pukul 2 pagi baru sampai Johor. Baju tak gosok. Make up Gabrur (a.k.a hentam krono, eh itu pun bahasa jawa jugak. Ala faham-faham sendiri maksudnya apa) Tapi tetap maintain nak senyum setiap kali nampak camera nak shoot.

Semua kena tonton video ini. Sebab part akhir sekali ada wish khas dari I. Siap salah-salah lagi. Itu dirakam atas katil, baru bangun tidur. Bau tak? Bau tak?

DSC07154_副本 copy

Hangguk you nak nervous. Bukan nya ada adegan malam pertama post pertunangan pon. -_-

Again, congratulations Scha!! Kami doakan cinta Scha and Wan kekal abadi. Tapi dengan syarat, kena doakan kami bertemu jodoh juga. Haha nak doa pon siap ada syarat-syarat.

20 responses so far

20 Responses to “Scha dan wan = schawan. = cawan ;p”

  1. yunon 28 Dec 2010 at 2:20 PM

    hentam kromo laa..krono tuh ape?hahaha!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    HAHAHAHAHAHAHAHA ALAAAH KAU NI SUKA PANDANG SEGI SEGI KESILAPAN AKUU.

    [Reply]

  2. yunon 28 Dec 2010 at 2:35 PM

    da terang2 terpasan ape lagiii semprottt ah ahahhahahaha!~

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ko semprot semprot aku jotos nanti!

    [Reply]

  3. fendyon 28 Dec 2010 at 3:33 PM

    part ucapan ending video tu tak boleh blah..siap salah2 lagi pastu ending nye “hahaha”..ok la i doakan u cpt dpt jodoh..kalau kwn u scha+wan=schawan..u lak totin+rodi=todi..upss..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    wakluuuuuuuuuuuuu

    [Reply]

  4. Fon 28 Dec 2010 at 4:05 PM

    huh 4 kali i ulang video ni… nk kompem kan bau ape yg kua…..jengkol lah….

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    bau takkkkk?
    hahahahaa
    jengkol tu amendee?

    [Reply]

  5. Sheeraon 28 Dec 2010 at 4:48 PM

    keh keh keh. jiran sebelah rumah nie dulu. main anak patung sama sama. eh tak tu dgn nad. hahaha.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ahaa duduk dekat area area jkr tu eh?

    [Reply]

    Sheera Reply:

    yap! haha. skg area wira court bhahahaha bosan btol.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    hahaha siap terfikir wira court kat mana. sebab lama gila tak dengar nama tu.

  6. ailyl rozannaon 28 Dec 2010 at 5:09 PM

    hahahhaah vid tu yg part last comel jer !! <3

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Takle lawan kecomelan youuuu

    [Reply]

  7. wanzainon 28 Dec 2010 at 7:58 PM

    totin:semoga jodoh cepat sampai..=))

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    AMINNNN

    [Reply]

  8. noraon 29 Dec 2010 at 12:30 PM

    wah cograts misha omar..eh slh congrats scha..hehehehe…..

    [Reply]

  9. wanzainon 29 Dec 2010 at 2:42 PM

    jangan lupe jemput yeahh..=)

    [Reply]

  10. schaon 29 Dec 2010 at 9:49 PM

    yan – thank you so much sayang for this video….ulang byk kali kot…sbb tharu sgt2… i mish u guys…. 🙁

    nora – eh, misha omar plak die… malu la… eh eh, lame xjupe since yan punye bday kan…

    [Reply]

    nora Reply:

    ha’ah…tak pernah jumpe dah since tu…n time tu gak i ckp muke u mcm misha omar….cantik…:)

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |