Dec 28 2010

Scha dan wan = schawan. = cawan ;p

Published by under Best Wishes!

Dulu masa zaman sekolah-sekolah, dia tak ada boyfriend pon. Lepas itu gua bajet gua hot lah, sebab gua banyak boyfriendssssss *letak sss banyak banyak menunjukkan plural a.k.a lebih dari satu*. Namun apakan daya, malang tidak berbau. Hidup ibarat roda, kadang kita di atas, kadang kita di bawah. wtf. Sekarang Scha atau nama sebenar, Nurul Izzah Zober dah selamat menjadi tunangan orang. Tak sangka kau langkah bendul Scha. Ni kakak Totin masih mencari cari jalan hidup yang benar. eh apa aku merapek ni.

DSC07067_副本 copy

Bangun lambat. Drive dari KL pukul 2 pagi baru sampai Johor. Baju tak gosok. Make up Gabrur (a.k.a hentam krono, eh itu pun bahasa jawa jugak. Ala faham-faham sendiri maksudnya apa) Tapi tetap maintain nak senyum setiap kali nampak camera nak shoot.

Semua kena tonton video ini. Sebab part akhir sekali ada wish khas dari I. Siap salah-salah lagi. Itu dirakam atas katil, baru bangun tidur. Bau tak? Bau tak?

DSC07154_副本 copy

Hangguk you nak nervous. Bukan nya ada adegan malam pertama post pertunangan pon. -_-

Again, congratulations Scha!! Kami doakan cinta Scha and Wan kekal abadi. Tapi dengan syarat, kena doakan kami bertemu jodoh juga. Haha nak doa pon siap ada syarat-syarat.

20 responses so far

| |