Feb 23 2009

Say hip-hip HOOREY!

Published by under Please don't give up!

Pukol 4 pagi dah bangun. Time ni lah nak capai ayat maksurat. Baca selawat terkumat-kamit. Nasib baik saya sedang red-flag klau tak dah khatam Quran berkali-kali dah. Biasala syndrome nak exam. Totin kalau buat macam ni hari-hari kan bagus!
.
Tempat menunggu exam, dibukanya lagu pakai speaker. Lagu-lagu macam yoga tu. Ala-ala nak bagi kita ketenangan lah kot. errrk… tapi saya mendengar lagu tu macam lagu nak membawa kematian sahaja. =( psycho!
.
What are you wearing today, which is the most reflective of who you are! Yela, patients expression itu penting! When I look at others, mereka semua semat-semat. Saya? datang ke station exam dengan memakai kasut yang dah 2tahun tak basuh, seluar yang dah 3 4 kali pakai, baju tak bergosok, dan lab-coat yang tak basuh sejak 3 4 kali bertemu cadaver. Muahaha.
.
I was nervous and I noticed myself getting sloppy on the IPM station, but overall, I feel pretty good. A part of me says I don’t suck all that bad but I definitely could improve a lot. The doctor says I need to improve a WHOLE a lot. Do I really suck at what I do? Takpelah. Kita belajar dari kesilapan. malas nak fikir! =(
.
I could feel like I could go to bed at a decent time and get a good night’s sleep. phewww…
Well, I’m going back to Malaysia this Wednesday. Hope everyone has a great holidays. I know I will!
.


Saya antara group pertama yang dah lepas OSCE compre
Bagi peace sikit kepada yang belum!

15 responses so far

| |