Jun 19 2011

Sam suka Nazril.

Published by at 7:44 AM under Celebrity Oops!,Well-meaning friends.

Nazril itu Farid Kamil. Farid Kamil suka Totin. Keh keh perasan. Dah tengok movie 1,2,3, Cinta. Eh salah. 3,2,1 Cinta? Pergi cepat tengok filem ini. Pergi dengan segera selagi stok masih ada. Engkorang semua kena tengok juga cerita ini.


Sebab ada Farid Kamil kacak gila.

Hehe ok tak habis habis Farid Kamil.

Kalau rasa annoying kau boleh keluar sekarang!

Overall, movie ini sebenarnya simple and ringan sangat. Sesuai lah untuk orang macam I yang bukan kaki movie ini. Selain Farid Kamil, engkorang wajib tengok Diana Amir (Dodi) dalam filem ini. Lagi-lagi yang dah kenal Dodi in person. Kau akan rasa terbeliaq biji mata melihat Dodi yang semakin awesome memegang watak. Gilelah kau!

Dodi yang macam tergedik-gedik malu-malu tersipu-sipu orangnya, memegang watak sebagai gadis tomboy yang terkinja-kinja macam orang gila dan menjerit-jerit bila frustated. Fellamakk! Memang kau akan nampak good improvement bangetlah dalam lakonan dia sekarang.

Rasa macam kopohchi betul tadi. Gambar semua goyang-goyang sebab mulut asik membebel je.

Haha tengok Dodi membebel makjemah.

Kenapa I rasa Dodi makin kurus dan I makin membulat? Chet!

Apa pendapat korang dengan watak dan lakonan Dodi sekarang?

Leave your comments.

p.s; Tak puas lepak. Banyak lagi gossips tak update. Next time balik bp lama sikit!

20 responses so far

20 Responses to “Sam suka Nazril.”

  1. BELLAon 19 Jun 2011 at 11:42 AM

    kak totin comel ! citer 321 cinta memang best gilakk ! suka suka. HAHA. Btw akak kawan dengan diana amir ke ? jeles nye tngok gmbr tu -.-‘

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Yess syg. She’s my schoolmate. Minat dia ke?

    [Reply]

  2. hanaon 19 Jun 2011 at 3:26 PM

    ingat ada farid kamil jgk tadi. hihi

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ada. Di hati.
    HAHAHAHA

    [Reply]

  3. BELLAon 19 Jun 2011 at 7:42 PM

    hehehe. shes so cute la ! HEHE kirim salam eyh . hehehehe btw akak kerja hospital mana sekarang ?

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Okee nanti kita kirim. Ala kerja hosp biasa jee.

    [Reply]

  4. cinoion 20 Jun 2011 at 8:57 AM

    Ahh geramm tol ahh kawan u ni, rambut macam mana pun muka tetap cun! Haiyarrkkk!!! Kimsalam yeee. Oh x lupa juga keapda TOtin, kimsalam juge hahaha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Cutee gila rambut dia. Cuba klau i buat rambut camtu, mmg mcm cendawan bergerak kot. -_-

    [Reply]

  5. melation 20 Jun 2011 at 10:10 AM

    Dodi ke Rody..hehehe…Diana Amir org BP gak eh? tak tau pulak 😉
    betul lah org BP comel² =)

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ahaa orang bp kan comelsssss. Oke perasan. Bwerkk.

    [Reply]

  6. zanaaon 20 Jun 2011 at 12:59 PM

    totin, I suka diana amir since dia berlakon impian tuh. comel jepppp. huwaaa lawanya dia rmbut pendekkk

    [Reply]

  7. eliyaezlinaliason 20 Jun 2011 at 2:40 PM

    citer macam mana pon yg penting dodi tu chumel!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Tapi cerita ni, dia bertambahhhh comelsss

    [Reply]

  8. aidaon 21 Jun 2011 at 2:02 PM

    chumil plak dodi potg rambut cam tu…lepak ber3 je ker???

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Aah. Lepak kejap je. Dodi kne rush balik kl for shooting.

    [Reply]

  9. SyaFF HebaTon 22 Jun 2011 at 4:57 AM

    bile mase korang lepak skali nih weih~!? jeles betul aku! time aku ade, sume bz. time aku takde la korang sibuk bjalan~ grrrrrrrrr~!!!!

    [Reply]

  10. Fon 23 Jun 2011 at 1:58 PM

    dodi!!!! hehehe

    [Reply]

  11. cikanoton 25 Jun 2011 at 2:07 PM

    dodi balik bp ke? bila jumpe dodi ni! tak ajakkkkk…windu sama diaaaa

    [Reply]

  12. onie iyokoon 26 Jun 2011 at 5:41 PM

    sis totin, waaaaa…dpt meet up with diana amir, best gila…kirim salam tau,kita minat dia…nyway,sis memang comel!

    [Reply]

  13. ღ p!nk veLvet ღon 02 Jul 2011 at 9:19 AM

    suke sgt rambut dodi … chomel gile die 🙂

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |