Jun 19 2011

Sam suka Nazril.

Nazril itu Farid Kamil. Farid Kamil suka Totin. Keh keh perasan. Dah tengok movie 1,2,3, Cinta. Eh salah. 3,2,1 Cinta? Pergi cepat tengok filem ini. Pergi dengan segera selagi stok masih ada. Engkorang semua kena tengok juga cerita ini.


Sebab ada Farid Kamil kacak gila.

Hehe ok tak habis habisĀ Farid Kamil.

Kalau rasa annoying kau boleh keluar sekarang!

Overall, movie ini sebenarnya simple and ringan sangat. Sesuai lah untuk orang macam I yang bukan kaki movie ini. Selain Farid Kamil, engkorang wajib tengok Diana Amir (Dodi) dalam filem ini. Lagi-lagi yang dah kenal Dodi in person. Kau akan rasa terbeliaq biji mata melihatĀ Dodi yang semakin awesome memegang watak. Gilelah kau!

Dodi yang macam tergedik-gedik malu-malu tersipu-sipu orangnya, memegang watak sebagai gadis tomboy yang terkinja-kinja macam orang gila dan menjerit-jerit bila frustated. Fellamakk! Memang kau akan nampak good improvement bangetlah dalam lakonan dia sekarang.

Rasa macam kopohchi betul tadi. Gambar semua goyang-goyang sebab mulut asik membebel je.

Haha tengok Dodi membebel makjemah.

Kenapa I rasa Dodi makin kurus dan I makin membulat? Chet!

Apa pendapat korang dengan watak dan lakonan Dodi sekarang?

Leave your comments.

p.s; Tak puas lepak. Banyak lagi gossips tak update. Next time balik bp lama sikit!

20 responses so far

| |