Aug 04 2017

Salah sendiri.

Siapa pernah cuai? Menipu lah kalau dalam hidup ni tak pernah cuai. basket nike ete Nike Air Max Femme Saya selalu buat benda-benda cuai kemudian membawa kekesalan yang tiada tolok bandingnya -_-. Lepas tu sendiri terdiam lalu tak boleh buat apa-apa. Akur dengan kesengalan diri sendiri. 14 December lalu, Totin dah merancang untuk bawa family semua ke Langkawi. Hollister France Kali ni kami pergi naik flight. Flight petang pukul 6.30 petang. Canotta Memphis Grizzlies Few days before flight, memang agak busy sikit. Eh bukan sikit, busy sangat. Balik kerja hari-hari lewat, nak packing barang pun tak sempat. adidas tubular damskie Canotte Los Angeles Clippers Sudahnya memang packing last minit, kelam kabut. adidas superstar mujer Kononnya tak nak sampai lewat di airport, jadi kami sekeluarga besar The Jamain bertolak dari rumah awal pagi pukul 9 pagi dari Johor sambil bersantai-santai ke airport. Sempat singgah lunch dan bersorak gumbira sepanjang perjalanan. nike blazer pas cher Goedkoop Nike Air Max Nak dijadikan cerita kesengalan diriku ini, tiba-tiba teringat yang saya tertinggal identity card Aurora. Maklumlah masa Aurora lahir, dia tak ada Mykid. Air Jordan 3 Donna Cuma ada surat beranak sahaja. Untuk bawa surat beranak ke hulu kehilir memang tak lah. Selalunya Totin akan bawa passport Aurora tapi entah kenapa hari tu, terlupa tukar handbag yang ada passport Aurora, kesudahannya memang tertinggal semuaaaa!!! T_T Tapi masatu steady lagi. Alaah tak apa lah, at least ada gambar muka depan passport Aurora dalam handphone. Boleh dijadikan bukti. Peyton Manning Jerseys adidas nmd r1 uomo Lepastu google sana sini nak cari tahu apa solution kalau tertinggal identity card, ada yang kata senang je. Maglie Boston Celtics Jordan 4 Sale nike requin pas cher Cuma buat laporan polis dekat pondok polis berhampiran. Settle. Chaussure Adidas So masatu Totin tarik nafas lega. Cleveland Cavaliers Sebab kami akan sampai airport awal dalam pukul 2-3 petang. Joc Pederson Jersey buty siatkarskie asics allegro new balance 1400 invincible Awal lagi untuk settlekan masalah identity card Aurora yang tertinggal itu.

  • Nike Air Max 90 Rosso Uomo
  •   Tapi nasib tak selalunya baik. nike air max 2017 pas cher Hukhuk, undang-undang untuk buat report polis itu semua sudah tidak wujud lagi. Julio Jones Alabama Football Jerseys nike air max Mereka memang memerlukan salinan ASAL. Chicago Cubs World Series Champions Jersey Penat merayu sana sini pun tak jalan. Memang Aurora tak lepas. Adidas buty sklep online soldes adidas chaussures sport nautique homme Aduii nak pergi Langkawi je kot bukan nak pergi menjajah mana. haa menangis kau. Kalau yang tertinggal tu IC sendiri tak apa, saya rela tak ikut tapi masalahnya Aurora punya. Dia dah semangat nak naik flight dengan atok nenek makcik-makcik dia semua. Lepastu tak dapat pergi. Tak sampai hati nak kecewakan dia, terus beli ticket flight esok pagi pukul 8 am.

  • Asics Gel Lyte 5 Donna
  • Habis RM600 for one way tic. nike tn rose femme Menangis ok. store locator for new balance shoes 15781610_10154864564007641_3387359924946351019_n

    Sampai hati tak, kalau tengok anak merajuk duduk dekat bucu macam ni?

      So lepas tu terus balik BP, amik passport Aurora. Naik kereta ayah yang memang a bit unfamiliar to me. Bedal je darurat katakan. New Balance 530 mujer Pukul 6 petang drive balik, pukul 10 malam sampai rumah. Air Jordan For Sale Tidur sejam dua, pukul 3 pagi bertolak ke Airport semula. Gagah tak? Haa demi Aurora.

  • Air Jordan 12 Homme
  • Dahla memang sleepless seminggu tu, kepala dah tiong sangat nak drive nasib alhamdulillah berjaya juga buat kerja gila ulang alik KLIA-BP-KLIA. Semata-mata nak ambil passport AURORA!!!! Nak check in berdua pun satu hal. Pukul 6.30 pagi macam tu sampai KLIA, confirm lah Aurora tidur lagi. Bayangkan dengan bawa luggage, dokong budak yang beratnya ibarat sekampit beras. Gagahhhhhh juga. Bila dah tak larat kena beratur panjang before check terus ketuk-ketuk bangun bangun auroraaaaaaaaaaaa bangun!!! 15825883_10154864583912641_6768080836202375526_n

    Nasib ada trunki ni boleh suruh dia duduk diam-diam atas trunki ni. Bo Jackson Auburn Jerseys Kalau tak satu kerja nak kejar mengejar Aurora dekat airport tu. -_-

      Pengajaran, sebelum bercuti tu, sila lah well prepared. Canotta Charlotte Hornets nike air max 1 pas cher Fjallraven Kanken No.2 Make sure dah siap kemas at least a day before. Herschel Walker Jerseys Chaussures Nike Pas Cher Jangan kemas last minute especially bila dah ada anak ni. Hiyarkkkkkk memang mental betul kalau nak packing baju anak. Passport atau IC sila tampal dekat dahi.   Okay sekian sahaja cerita saya hari ini. fjällräven kånken big Masa taip ni pun sakit hati. nike mercurial futsal pas cher Semoga tak buat kecuaian sebegitu lagi. Sel-sel otak akan terus berhubung antara satu sama lain.

    3 responses so far

    | |