Jul 31 2016

Ruang Untuk Disewa, JOHOR BAHRU!

Published by at 1:30 PM under Ladies & Gentleman!

Masa mama kata nak buka space hall dekat JB, saya lah orang pertama yang berkerut tanda tidak setuju. Tidak faham konsep yang mama maksudkan. Women Air Jordan 9 Daripada buka tempat begitu baik buat cawangan Grandeur ke kan? Penat mama explain konsep yang mama nak tu, tapi tetap juga tak faham. Tapi sebab mama yang nak, terpaksa setuju tanda support. nike air zoom pegasus 83 hombre (The power of mom) Bila semua dah jadi, dah start renovate sikit-sikit, dah nampak gambaran sikit. Sikit je. Still tak masuk dalam kepala juga. Sehinggalah dah siap total. Dah masuk kerusi meja, baru faham apa yang mama maksudkan. Ini rupanya yang dia mahu. Ohhh. kalau begini rupanya saya setuju lah. Kakakah dah siap baru setuju. Kadang-kadang anda antara kita nak buat kumpul ramai-ramai nak buat kelas, nak buat seminar, nak buat meeting kecil-kecilan bersama kawan perniagaan, party/sambutan harijadi, studio photoshoot, nak buat bengkel atau apa-apa program tapi tak ada tempat nak buat kan? Nak cari tempat bukan senang. Nike Air Max 2016 Dames Betul tak? So lepas ni tak payah pening-pening kepala lagi, sebab me and mama ada sediakan ruang khas untuk disewa. Jake Arrieta Authentic Jersey Insyaallah ruang ni boleh buat apa-apa yang awak inginkan tu.

GRANDSPACE nama diberi. adidas ultra boost uncaged męskie Adik angkat kepada Grandeur. Tapi konsep tiada kena mengena dengan Grandeur. Ini bukan butik. Ini tiada hubung kain dengan fashion. Ini hanyalah sejenis ruang kosong untuk disewa sahaja. Lokasi tempat ni di Taman Anggerik Emas, belakang Taman Impian Emas, Skudai Johor. Boleh start bagitahu dekat kawan kawan office, jiran tetangga semua ok? Bagitahu boss kalau bilik meeting takde, boleh sekali sekala buat meeting dekat sini! InsyaAllah perkhidmatan tidak menghampakan.

Yang ni ruang besar. Lebih kepada kapasiti orang yang ramai antara sehingga 100 orang.

Yang ni ruang untuk kelas. Mike Trout Jersey Lebih kecil dan sesuai untuk kelas-kelas kecil. Yunel Escobar Baseball Jersey Buat masa ni Grandspace ada menyediakan kelas mengaji dan tadabbur Al Quran secara percuma. Memang dah lama mama nak buat amal untuk kelas mengaji percuma ni. Fjällräven Kånken Salu So ini adalah sebahagian daripada tujuan asal Grandspace ditubuhkan.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |