Aug 31 2016

Ruang Untuk Disewa, JOHOR BAHRU!

Published by under Ladies & Gentleman!

Masa mama kata nak buka space hall dekat JB, saya lah orang pertama yang berkerut tanda tidak setuju.

  • Nike Air Max 90 Donna Nere
  • Adidas Nmd Donna
  • Tidak faham konsep yang mama maksudkan. David Wilson Jersey

  • Adidas Superstar Blu Donna
  • Women Air Jordan 9 Daripada buka tempat begitu baik buat cawangan Grandeur ke kan? Penat mama explain konsep yang mama nak tu, tapi tetap juga tak faham. Under Armour Curry One Pas Cher Tapi sebab mama yang nak, terpaksa setuju tanda support.

  • Nike Air Max 2016 Nero Uomo
  • nike air zoom pegasus 83 hombre (The power of mom) Bila semua dah jadi, dah start renovate sikit-sikit, dah nampak gambaran sikit. new balance grigie bambino Sikit je. nike goedkoop

  • nike free run 5 0 blu uomo
  • Still tak masuk dalam kepala juga. nike air zoom schoenen adidas stan smith donna Sehinggalah dah siap total. nike air max 2017 dames Dah masuk kerusi meja, baru faham apa yang mama maksudkan.

  • Scarpe Nike Air Max 2017
  • Ini rupanya yang dia mahu. Maglie Basket Goedkoop Adidas Superstar Comprar Nike Air Max Baratas Ohhh. sac fjallraven pas cher kalau begini rupanya saya setuju lah. Goedkoop Nike Air Max Kakakah dah siap baru setuju. Kadang-kadang anda antara kita nak buat kumpul ramai-ramai nak buat kelas, nak buat seminar, nak buat meeting kecil-kecilan bersama kawan perniagaan, party/sambutan harijadi, studio photoshoot, nak buat bengkel atau apa-apa program tapi tak ada tempat nak buat kan? Nak cari tempat bukan senang. Nike Air Max 2016 Dames Betul tak? So lepas ni tak payah pening-pening kepala lagi, sebab me and mama ada sediakan ruang khas untuk disewa. Boutique Nike Jake Arrieta Authentic Jersey Insyaallah ruang ni boleh buat apa-apa yang awak inginkan tu. asics gel kayano 21 męskie Nick Chubb Jerseys

    GRANDSPACE nama diberi. nike air max 95 pas cher Nike Air Max Goedkoop adidas ultra boost uncaged męskie Adik angkat kepada Grandeur. College Football Jerseys

  • Mens Nike Air Max 2017
  • New Balance 997 męskie Tapi konsep tiada kena mengena dengan Grandeur. Ini bukan butik.

  • Adidas Nmd Donna Beige
  • Ini tiada hubung kain dengan fashion.

  • Nike Air Max 90 Rosso Uomo
  • Ini hanyalah sejenis ruang kosong untuk disewa sahaja. nike air max goedkoop Lokasi tempat ni di Taman Anggerik Emas, belakang Taman Impian Emas, Skudai Johor. Boleh start bagitahu dekat kawan kawan office, jiran tetangga semua ok? Bagitahu boss kalau bilik meeting takde, boleh sekali sekala buat meeting dekat sini! InsyaAllah perkhidmatan tidak menghampakan.

    Yang ni ruang besar. Lebih kepada kapasiti orang yang ramai antara sehingga 100 orang.

    Yang ni ruang untuk kelas. nike air max thea donna Mike Trout Jersey Lebih kecil dan sesuai untuk kelas-kelas kecil. new balance uomo brescia

  • NIKE Air VAPORMAX
  • Yunel Escobar Baseball Jersey Buat masa ni Grandspace ada menyediakan kelas mengaji dan tadabbur Al Quran secara percuma. Memang dah lama mama nak buat amal untuk kelas mengaji percuma ni. nike air max flyknit mujer C.J. Wilson Jersey Fjällräven Kånken Salu So ini adalah sebahagian daripada tujuan asal Grandspace ditubuhkan.

    No responses yet

    | |