Jul 07 2016

Raya with OWLBYND!

Published by at 7:17 PM under Ladies & Gentleman!

Dapat jemputan event ni pun last minute. Bagitahu dress code pun last minit. Lepastu boleh pula buat andaian sendiri, haa ni mesti simple event je kot! Maybe just a hi-tea event. Tak payah lah pakai glamour sangat. Pakai je apa yang ada tu. Schedule pula a bit tight masa tu. Pagi ada business appointment at KLCC. Nike Air zoom Pegasus 32 damskie Memang a bit rushing nak ke Flora Terrace lepastu. Jem sikit. Nasib baik sempat.

Memang sampai-sampai je ramai orang. Terus malu nak masuk. Alkisahnya Totin pakai baju putih cardigan H&M kids size 12tahun wakakaka. Teruk betul perangai, pergi event boleh pakai baju kanak-kanak. nike air max 2016 heren blauw Nak enterframe lebih-lebih pun malu. Muka memang tak makeup langsung masyaAllah. Kami sebenarnya tengah lapar gila, tak lunch. air max homme pas cher Sampai-sampai terus menuju ke buffet makanan! Cuma ambil seberapa banyak yang boleh! HAHAHA. Seat yang ada table dah penuh. Fjallraven Kanken No.2 Kena duduk seat tak ada table. Jauh pula dengan table buffet. new balance store buenos aires Memang tak dapat nak tambah makanan. Makan pun kena kontrol sikit sebab baju putih. Kang keceret terperecik sambal-sambal dekat baju buat jatuh maruah je nanti.

Nora Danish is very friendly. Dia dari dulu memang tak ada sedikit pun perangai sombong dia. Sempat lah duduk sembang-sembang dengan kami sebelum event start. Asics Aoldes Gambar ni husband candid. Muka tengah macam tempebelacan. Tengah gosip rancak kononnya! Ni yang tak suka bila husband ambil gambar bukan nak cakap 1,2,3! Event ni santai sebenarnya. Nora as emcee yang memperkenalkan kesemua koleksi raya #RayaWithOwl ni. Kesemua penggambaran koleksi ni dilakukan di Iceland. Ya Allah cantiknya bila tengok video Nora terus terasa nak book Dreamtrip Iceland! heheee. nike air force 1 mid hombre

Semua fashionshow ni dijayakan oleh instafamous yang menggayakan pakaian #RayaWithOwl ni. Tak berapa kenal dorang ni actually. adidas eqt damskie Cuma cam AfifahNasir je. Semua muda-muda cantik berseri.

Semuaaaa koleksi lawa! Tengok ni terus confirm nak pakai baju raya OWLBYND untuk tahun ni. Tak ada nak fikir–fikir lagi dah. Sempat juga belek-belek material. fjallraven kanken cheap Alamak memang jatuh cinta pandang pertama! Tak sabar nak beli buat pakai raya pertama!

Printed Shawl Raya tu harga RM189. WOW mahalnya. Itu response orang. New Balance 1500 męskie Tapi bila Totin try pakai, wow! memang berbaloi dengan harga. Material tiptop tak mengecewakan langsung. Kalau Totin tipu memang Totin tulis totin tipu. Tapi ni memang best! Maxi dress yang Nora pakai pun best. Harga cuma RM169, material sangat flowy! Terus Totin grab satu buat koleksi dress kita!

Haaaa siapa nak beli baju ni? Kita sedondon di pagi raya! Better preOrder sekarang dengan butik grandeur (order.grandeur@gmail.com) sebab stok limited! Hot items sangat ni dah tak banyak tinggal! Harga baju kurung OWLBYND rata-rata RM229 sahaja. Shawl printed yang Nora pakai tu RM189! Beli sedondon cantik tau!

Ohya, kesemua koleksi-koleksi OWLBYND ada di butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Butik terletak di hadapan Minaz Boutique, di sekitar belakang JAKEL.

One response so far

One Response to “Raya with OWLBYND!”

  1. zoolon 27 Jun 2016 at 1:34 PM

    bior betul baju size budak 12 tahun…
    senang lah nak cari baju kan..

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |