Aug 07 2016

Raya with OWLBYND!

Published by under Ladies & Gentleman!

Dapat jemputan event ni pun last minute. Bagitahu dress code pun last minit.

  • Nike Air Max 90 Donna Grigie
  • adidas zx 700 damskie Lepastu boleh pula buat andaian sendiri, haa ni mesti simple event je kot! Maybe just a hi-tea event. Under Armour UA Curry 1 air max Tak payah lah pakai glamour sangat.

  • Houston Rockets
  • nike air max pas cher goedkope nike air max 2016 schoenen Pakai je apa yang ada tu.

  • New Balance 999 Uomo
  • Schedule pula a bit tight masa tu. new balance 420 homme bleu bordeaux Pagi ada business appointment at KLCC. Nike Air zoom Pegasus 32 damskie Memang a bit rushing nak ke Flora Terrace lepastu. Jem sikit. Nasib baik sempat.

    Memang sampai-sampai je ramai orang. adidas nmd męskie Terus malu nak masuk. nike pas cher

  • Phoenix Suns
  • Alkisahnya Totin pakai baju putih cardigan H&M kids size 12tahun wakakaka. Teruk betul perangai, pergi event boleh pakai baju kanak-kanak. nike air max 2016 heren blauw Nak enterframe lebih-lebih pun malu.

  • New Balance 996 Donna
  • Muka memang tak makeup langsung masyaAllah. Kami sebenarnya tengah lapar gila, tak lunch. air max homme pas cher Sampai-sampai terus menuju ke buffet makanan! Cuma ambil seberapa banyak yang boleh! HAHAHA. fjallraven kanken mochilas Seat yang ada table dah penuh. Canotta Cleveland Cavaliers goedkoop nike air max 2017 Fjallraven Kanken No.2 Kena duduk seat tak ada table. Jauh pula dengan table buffet. Air Jordan 6 Donna new balance store buenos aires Memang tak dapat nak tambah makanan. asics gel lyte 3 mujer Makan pun kena kontrol sikit sebab baju putih. Kang keceret terperecik sambal-sambal dekat baju buat jatuh maruah je nanti.

  • Adidas Gazelle Nero Donna
  • Nora Danish is very friendly. Dia dari dulu memang tak ada sedikit pun perangai sombong dia.

  • ADIDAS Yeezy Boost 350 V2
  • Sempat lah duduk sembang-sembang dengan kami sebelum event start.

  • nike free run 5 0 nero uomo
  • Joc Pederson Jersey Asics Aoldes Gambar ni husband candid. Muka tengah macam tempebelacan.

  • Nike Air Max 90 Donna Bianche
  • Tengah gosip rancak kononnya! Ni yang tak suka bila husband ambil gambar bukan nak cakap 1,2,3! Event ni santai sebenarnya. Houston Cougars New Balance 515 damskie Nora as emcee yang memperkenalkan kesemua koleksi raya #RayaWithOwl ni. Kesemua penggambaran koleksi ni dilakukan di Iceland. Nike Kobe 11 Ya Allah cantiknya bila tengok video Nora terus terasa nak book Dreamtrip Iceland! heheee. nike air force 1 mid hombre

    Semua fashionshow ni dijayakan oleh instafamous yang menggayakan pakaian #RayaWithOwl ni.

  • AIR MAX THEA ULTRA FLYKNIT
  • Tak berapa kenal dorang ni actually. adidas eqt damskie Cuma cam AfifahNasir je. Asics Gel Lyte 5 Pas Cher Semua muda-muda cantik berseri. Rutgers Scarlet Knights

    Semuaaaa koleksi lawa! Tengok ni terus confirm nak pakai baju raya OWLBYND untuk tahun ni. Tak ada nak fikir–fikir lagi dah.

  • free rn flyknit uomo
  • air max 90 blu donna
  • Sempat juga belek-belek material. fjallraven kanken cheap Alamak memang jatuh cinta pandang pertama! Tak sabar nak beli buat pakai raya pertama!

    Printed Shawl Raya tu harga RM189. WOW mahalnya. Itu response orang. new balance femme 996 bleu et or adidas tubular mujer New Balance 1500 męskie Tapi bila Totin try pakai, wow! memang berbaloi dengan harga. Comprar Nike Air Max Material tiptop tak mengecewakan langsung. Nike Air Max 2017 Heren Kalau Totin tipu memang Totin tulis totin tipu. Tapi ni memang best! Maxi dress yang Nora pakai pun best. Harga cuma RM169, material sangat flowy! Terus Totin grab satu buat koleksi dress kita!

    Haaaa siapa nak beli baju ni? Kita sedondon di pagi raya! Better preOrder sekarang dengan butik grandeur (order.grandeur@gmail.com) sebab stok limited! Hot items sangat ni dah tak banyak tinggal! Harga baju kurung OWLBYND rata-rata RM229 sahaja. Shawl printed yang Nora pakai tu RM189! Beli sedondon cantik tau!

    Ohya, kesemua koleksi-koleksi OWLBYND ada di butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Butik terletak di hadapan Minaz Boutique, di sekitar belakang JAKEL.

    One response so far

    | |