Oct 26 2010

Pre-birthday celebration

Published by at 6:31 AM under Best Wishes!,Well-meaning friends.

Sebelum ini tentang my real birthday celebration at Frames Reminisce. A night before the day, ada pre birthday celebration dengan Nieja. Kita memang suka combine birthday kita sebab kita berdua si Libra yang comel. Tapi sebab Nieja sombong sedikit orangnya, dia tak sudi nak datang birthday party I, jadi dia buat party sendiri untuk kita berdua.

Location: Semenyih? Sepenyih? Semonyeh? Entah mana entah lupa nama tempat ini. Yang penting dekat Shah Alam.

IMG_4203_副本 copy

Thank you Nieja. Cupcakes yang sangat comel.

PA150629_副本 copy

Bila cupcakes cantik mesti end up dengan tak makan pon! Haha.

Nak makan sayang, nak makan sayang. Last-last orang lain yang habiskan.

PA150641_副本 copy

Kadang-kadang, persahabatan tak akan dapat dipisahkan selagi ada kejujuran dan kesabaran dalam diri kita.

DSC05207_副本 copy

Ramai kan! Ni yang I suka kawan-kawan Shah Alam mesti sentiasa bersatu kita teguh, bercerai kita roboh.

IMG-20101014-00009_副本 copy

Nieja sangat comel-Nieja sangat comel

I bagi Nieja melaram dulu my party hat.

Yelah, dia kan tak sudi datang party saya. Bagi lah dia pinjam party hat sekejap.

Hihi Peace!

21 responses so far

21 Responses to “Pre-birthday celebration”

  1. noraon 26 Oct 2010 at 12:30 PM

    nieja comel…die merasa dulu..sbb the next day die tak dpt merasa..muahahhaa…

    [Reply]

    nieja Reply:

    itu la. kesian kan.
    janji dapat merasa.
    haha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    nieja: dapat la merasa feel party sikit sikit.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    nora: aah kita bagi dia can laaa

    [Reply]

  2. pusheron 26 Oct 2010 at 1:28 PM

    hap bfday libra…hehe

    [Reply]

    nieja Reply:

    thank you!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    thankssss!!!

    [Reply]

  3. niejaon 26 Oct 2010 at 8:34 PM

    babe nora n totin, at least dapat
    la i merasa kan pakai party hat pinky winky
    ituuu hahahhaha..

    cis u update dulu.. i baru tgh cari pic
    ni nak update.. hahahha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    cepat update!!! i tungguuuu!!

    [Reply]

    nieja Reply:

    dah update.
    kakak nora org first
    komen. haha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ala tak sempat nak bacaaaa lagii

  4. niejaon 26 Oct 2010 at 8:35 PM

    happy belated birthday to us! 🙂

    “Kadang-kadang, persahabatan tak akan dapat dipisahkan selagi ada kejujuran dan kesabaran dalam diri kita.”
    i loikeee this quote!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    🙂

    [Reply]

    nora Reply:

    me like it tooooo….luv kawan2…kita kawan2..tak mau lawan2…hahaha..dh cam lagu butterfly dah aku…huhu

    [Reply]

  5. yuyuneon 27 Oct 2010 at 10:04 AM

    okey totin.. 1st time dengar semenyih kat s.alam…

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Haha I lupe lah nama tempatnya!

    [Reply]

    nieja Reply:

    sempeneh la babe

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ahaa lupa la nama dia.

  6. zoolon 27 Oct 2010 at 10:28 AM

    happy birthday…

    saya tak penah celebrate pun.

    [Reply]

  7. myon 06 Nov 2010 at 3:41 PM

    semenyih dekat dengan kajang lah dei~ hahahaha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hahaha tak tahu.

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |