Sep 30 2011

Post call holiday.

While you guys reading this, I’m now heading to Singapore! Yeayy Singapore! Holiday yeyeh. *very excited* I oncall yesterday so remember our government buat shift system? Yang macam we are not allowed to work more than 24hours macam sebelum ini kami terpaksa bekerja 36hours straight tanpa henti?

Not yet now, once kita oncall hari ini, esoknya akan 1 day off. So I ambil extra off and pergi oversea. (Oversea lah sangat, seberang tambak Johor je pon). Punya lah jakun sampai bawa bekalan makanan macam-macam bajet macam dekat Singapore itu tak ada makanan halal ke apa?

I cut my hair shotter, dyed with Golden Blonde but wth? Tak nampak pun warna rambut berubah.

I miss my long hair sebenarnya. Can curl and do whatever I want. Just a bit leceh bila nak pergi kerja kena bangun pagi-pagi and sipot rambut. 🙁

Tak apa lah. This hair is still okay. *Even the bf seems don’t like it* . Tak apa tak apa. Still nice la still nice *comforts self wtf.*

12 responses so far

| |