Sep 30 2011

Post call holiday.

While you guys reading this, I’m now heading to Singapore! Yeayy Singapore! Holiday yeyeh. *very excited* I oncall yesterday so remember our government buat shift system? Yang macam we are not allowed to work more than 24hours macam sebelum ini kami terpaksa bekerja 36hours straight tanpa henti?

Not yet now, once kita oncall hari ini, esoknya akan 1 day off. So I ambil extra off and pergi oversea. (Oversea lah sangat, seberang tambak Johor je pon). Punya lah jakun sampai bawa bekalan makanan macam-macam bajet macam dekat Singapore itu tak ada makanan halal ke apa?

I cut my hair shotter, dyed with Golden Blonde but wth? Tak nampak pun warna rambut berubah.

I miss my long hair sebenarnya. Can curl and do whatever I want. Just a bit leceh bila nak pergi kerja kena bangun pagi-pagi and sipot rambut. 🙁

Tak apa lah. This hair is still okay. *Even the bf seems don’t like it* . Tak apa tak apa. Still nice la still nice *comforts self wtf.*

12 responses so far

12 Responses to “Post call holiday.”

  1. Aishahon 01 Oct 2011 at 1:25 AM

    potong rambut pun still comel heeee 😀

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ahahaaa uduhhh

    [Reply]

  2. Dylla Fadzilon 01 Oct 2011 at 1:29 AM

    omg, u ptg rmbut pendek for realllll? bukan rambut palsu mcm dulu tuuuu?

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    terimalah kenyataan ini. -_-

    [Reply]

  3. yuyunx mohamedon 01 Oct 2011 at 10:50 AM

    awat potong?? nanti kalo terserempak kat bp mall mesti tak bape kenal dah..hik3. btw totin cantek buat style apa pun tetap cantek. trust me… 🙂

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    lainkali terserempak jangan lupa tegur! ;p

    [Reply]

  4. paahon 01 Oct 2011 at 11:24 AM

    Giler arghhhhh… walau rambut pendek kak totin tetap dr totin yang comel itu (=

    [Reply]

  5. lan_axon 01 Oct 2011 at 2:25 PM

    huhu.. lama x jejak sini.. almost 1 year. dari hilang bb tahun lepas smpai la skrg..

    [Reply]

  6. ekinon 01 Oct 2011 at 2:32 PM

    pendek nyer rambut u!!! ag pendek dr i kot…grr….pastu mkn kat tempe tak bgtau huh!!

    [Reply]

  7. LiyaLaaon 01 Oct 2011 at 6:46 PM

    Tehee..baru perasan u ada dagu belah. sama mcm kite 🙂

    [Reply]

  8. The NuruLon 02 Oct 2011 at 9:06 AM

    ringan sikit kepala kan? dah masih comel seperti selalu 🙂

    [Reply]

  9. eliyaezlinaliason 03 Oct 2011 at 8:59 AM

    hahhhhhh???????????!!!!!!!!!!!
    tiada suda rambut panjang yg chantekkkkk ituuu!
    *pingsan*

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |