Aug 18 2013

Photoshoot Outerlook.

Published by at 11:10 PM under Camera whore genes!,Spare me 100 bucks!

Assalammualaikum, Lama betul tak update. Minggu ni sangat busy. Busy dengan event sana sini. Greyson Lambert UGA Jersey Busy dengan benda remeh temeh sebenarnya. Nak kata busy dengan kerja, kita tak masuk kerja lagi. Fjällräven Kånken Barn Nike Air Huarache Dames Kih kih kih. Banyak nak cerita, tapi tunggu turn la yeh. Asics Heren Kalau follow my instagram, last week I ada join satu photoshoot. Los Angeles Lakers Scarpe Nike Saja suka-suka. adidas zx 700 donna Dah berzaman sebenarnya tak join photoshoot. adidas zx Last sekali masa sebelum start kerja. Bila dah start kerja, especially time housemanship memang menangis lah, dapat offer mesti tolak sebab takde cuti yang mengizinkan. air max pas cher Nike Air Max TN Homme fjallraven kanken sale uk Uhuk uhuk.

  • Nike Air Max 90 Dames 2017
  • Make up ni sentuhan kak Emma Razak. Thankyou sis, cantik sangatt! Oh lupa nak bagitahu, shoot kalini untuk online shop OUTERLOOK. Canotte Milwaukee Bucks Online shop ni baru je, semua product akan release next year, 2014

    Emmet curi curi amik gambar kami. Skirt yang I pakai tu best gila, flowy flowy bagaikan nak terbang dibuatnya. Adidas Baratas

  • Nike Air Bw
  • Yang shoot masa tu ada 3 orang. nike air force 1 low hombre I bawa konsep muslimah. Actually ni baru first time buat photoshoot bertudung. Hikhik hentah apa lah aku pose. Kadang kadang terlupa konsep.

  • Nike Air Max 2017 Heren wit
  • Hilang kemuslimahan hakuu. Yang derang derang bawa konsep lain. Nak menunjukkan yang outfit untuk OUTERLOOK ni sesuai untuk semua, dress formal, nak pergi kerja, nak bersantai semua ada.

  • nike free run 5 0 rosso uomo
  • Memang confirm korang rambang mata punya!!

    Juga menunjukkan barangan OUTERLOOK sesuai untuk yang ketotz mahupun tinggi. Odell Beckham Jr Jersey -_-

    Lagi satu yang bestnya, OUTERLOOK ni sejenis home made online shop. Korang order design, pilih nak warna apa, nak adjust ukuran pon boleh, nak ubah sikit design pon boleh, contohnya macam dress yang kat atas tu, kalau nak tambahkan lengan panjang pun boleh. Nama pon homemade basic, korang order je nak cemana. Air Jordan 5 Uomo Marcus Mariota – Oregon Ducks Jerseys Material jangan risau, kain dia memang lembut, tak panas, tak mudah ronyok. Material jenis apa tu I tak tahu sebab I tak kenal jenis kain kikikihhh. nike air max 2017 wit

    Takut juga bawa Rora pergi studio kot kot studio tu tak selesa. New Balance 993 damskie Nak tinggalkan dia, takde siapa nak jaga. Canotte Houston Rockets Tapi tak sangka studio tu best and comfortable sangat. Air Jordan 13 (XIII) Tengok Rora excited je dekat studio, duk melepak atas bean bag ni. Harap maklum, outfit Rora takde kena mengena dengan OUTERLOOK. Adidas Schoenen Ni pemberian auntie Ida. Nike Air Max Dames 🙂

    Sempat curi-curi minta shoot kan Rora sekali. Excited betul dak kecik ni tengok lampu kelap kelip sana sini!

    Okay, untuk korang semua yang penggila online shopping, jom follow instagram @outerlook dan www.facebook.com/theouterlook sekarang!! Save duit, tunggu next year lepastu borong banyak-banyak! Lepastu kita ber fashionista sambil menangis nangis (sebab duit dah abis) -_-

    Korang boleh tolong copy and send gambar ni dekat Instagram (with #outerlook) or share dekat facebook, lepastu message mereka bagitahu korang dah tolong promote, untuk dapatkan voucher code.

    No responses yet

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    | |