Aug 05 2013

Pets World!

Published by under Miow miow!

Hari Ahad yang dulu-dulu, (bhuahaha nampak sangat dah tak ingat bila, lepastu godeh-godeh gambar teringat tak update lagi blog pasal ini) I ada pergi Pets World bertempat di Midvalley. New Balance 530 mujer First time pergi event cenggini sebab selalunya pergi pameran kucing sahaja. nike air max 90 homme pas cher Nike Air Max 2017 Heren zwart nike air max tn hombre Canotte Los Angeles Lakers Pets World ini macam event pameran, contest, jualan dan macam-macam berkaitan pets. Bukan sahaja kucing, tapi anjing, arnab, kalkatu semua jenis binatang peliharaan lah! Bayar dalam rm5 sahaja, akan dapat masuk ruang expo yang rasanya tak abis explore semua sebab banyak sangat! Paling excited bila dapat grab macam-macam free gift dan jualan-jualan murah barangan si Kembang Melati. goedkope nike air max Nike Pas Cher

Ni semua untuk kembang! Yang packing-packing makanan itu free gift. New Balance 997 męskie Nike Air Max 2016 Goedkoop Yadier Molina Womens Jersey Mewah betul kembang kalini dapat makan free je. adidas superstar dziecięce adidas stan smith mid uomo Selalunya I bagi kembang makan RoyalCanin, tapi sementara ada makanan free ni, I campurkan semua free gift ni buat adunan sendiri bagi kembang makan. nike air max pas cher Dont’a Hightower College Jerseys Tapi bila kembang makan biscuit free ni, bau tahi dia semerbak sikit, tak macam tahi kembang bila makan RoyalCanin. Angel Pagan Jersey Mochilas Kanken Baratas nike air max chaussure So lepasni memang nak back to RoyalCanin atau makanan lain yang lebih pricey sebab husband tak tahan bau semerbak. Air Foamposite One Selain tu I ada beli medicine shampoo CLUVE dan shampoo biasa dari Purina. Sebab jualan tengah discount sangat-sangat, jadi I ambil sahaja. Nike Air Max 90 Fleur Homme

  • NIKE Air VAPORMAX
  • I mandikan kembang selang sekali dengan CLUVE shampoo, esok lusa ganti dengan shampoo biasa. adidas nmd r1 uomo CLUVE shampoo itu I beli sebab kulit kembang sensitive sikit sebelum ini. Under Armour Curry One Pas Cher So bila pakai shampoo ini, bulu dia jadi gebu-gebu! Yang Nutri+gen itu sebagai supplement. Soldes Asics 2017 I beli dua jenis, Taurine memang sesuai untuk kucing, esp bahagian penglihatan dan immune badan. Canotte Cleveland Cavalier Todd Gurley UGA Jersey Biotin pula untuk skin dan bulu dia. Gel Lyte Pas Cher sac a dos kanken fjallraven adidas neo uomo Baskets asics pas cher I memang nak bulu kembang gebu walaupun sebenarnya kembang sejenis kucing shorthair.

  • AIR MAX THEA ULTRA FLYKNIT
  • -_-

    Selain jualan-jualan ni, sempat juga jenguk pertandingan anjing lari lari lompat-lompat. Canotte Detroit Pistons Canotte Oklahoma City Thunde Tak sempat nak ambil video sebab khusyuk tengok anjing yang kelakar sangat. nike air max 1 homme goedkope nike air max nike blazer uomo colori Pameran dan pertandingan kucing pun ada tapi time I datang event dah nak abis so tak sempat tengok sangat. adidas yeezy boost 350 męskie Nike Air Max 2017 Heren groen Syok memborong barang kembang je!

    Kembang paling suka canned food. Memphis Grizzlies scarpe adidas italia Nike Air Max 1 Air Jordan 13 Uomo Setiap hujung minggu I akan bagi award dengan makanan canned food kalau dia bersikap baik budi pekerti. asics scarpe da tennis Dia lebih prefer jenis Wishbone compare dengan Purina.

  • Nike Air Max 2017 Dames
  • Fjallraven Kanken 7L

    Lepas makan confirm dia terbengkalai cenggini.

    2 responses so far

    | |