Feb 26 2011

Permainan kanak-kanak.

Published by at 6:00 PM under I'm just rambling.,Where the heart is.

Bersama adik-adik memang seronok. Lagi lagi bila kita dapat bermain mainan mereka. Terasa bangga abis bila adik tak dapat kalahkan skills kita.

Skills pertama dah nak riak. Padahal buat menara macam gereja saja. Cabar Azu suruh lawan dengan skills dia pulak.

KAH KAH KAH Azu tak hebat.

Tapi bila orang tua masuk campur.

Konghajo. Ini mendatangkan marah!

Tak puas hati, tak puas hati!

TARAAAA.. Gereja dah upgrade jadi besar sikit.

Kesimpulannya adalah, permainan kanak-kanak adalah permainan paling best dan tidak akan buat anda tension. Betul tau, cuba kalau main game lumba kereta sebagai contoh, mesti stress bila kereta kita terbabas. Main ni tak stress pun. Eh tapi stress juga, bila dah buat menara tinggi-tinggi, adik dengki pergi sepak.

Okaylah I’m talking shit macam tak ada point.

6 responses so far

6 Responses to “Permainan kanak-kanak.”

  1. niejaon 26 Feb 2011 at 11:20 PM

    haha cma x nak kalah, nak jugak tu main..
    tp betul ape u ckp tu, kalo stress main
    game budak2 sangat bestt..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ahahahaha ni lah waktunya semua nak tunjuk skills

    [Reply]

  2. Fon 26 Feb 2011 at 11:54 PM

    hahahahaaaa!!! ops ok! ok! nanti jumpe kite lumbe wat sape wat gereja paling tinggi !

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    jooooommmm. hahahaha tapi you selalu main ngelat. tanaklah.

    [Reply]

  3. Amirrah Zawanion 27 Feb 2011 at 12:45 AM

    wahh besar sungguh gerejanya.. ekeke!!
    permainan kanak2 mmg best.. 😀

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    hahahaaa lepasni buat masjid lak lah

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |