Feb 26 2011

Permainan kanak-kanak.

Bersama adik-adik memang seronok. Lagi lagi bila kita dapat bermain mainan mereka. Terasa bangga abis bila adik tak dapat kalahkan skills kita.

Skills pertama dah nak riak. Padahal buat menara macam gereja saja. Cabar Azu suruh lawan dengan skills dia pulak.

KAH KAH KAH Azu tak hebat.

Tapi bila orang tua masuk campur.

Konghajo. Ini mendatangkan marah!

Tak puas hati, tak puas hati!

TARAAAA.. Gereja dah upgrade jadi besar sikit.

Kesimpulannya adalah, permainan kanak-kanak adalah permainan paling best dan tidak akan buat anda tension. Betul tau, cuba kalau main game lumba kereta sebagai contoh, mesti stress bila kereta kita terbabas. Main ni tak stress pun. Eh tapi stress juga, bila dah buat menara tinggi-tinggi, adik dengki pergi sepak.

Okaylah I’m talking shit macam tak ada point.

6 responses so far

| |