Jul 29 2016

Aurora’s 3rd Birthday

Assalammualaikum, Alhamdulillah, berjaya buat majlis sambutan hari lahir Aurora In’aqsa yang ke 3 pada 1 October 2016 yang lalu. Wakaka 2 bulan berlalu, baru sekarang sempat update blog. Tahniah kerana anda semua tabah menanti update dari blog ini. Masa awal-awal selesai sambutan hari jadi tu, gigih bercita-cita nak terus update dekat blog. Kononnya balik rumah terus update. Tapi terperam tulis title entry je sampai ke sudah. Nak tak nak kena menulis juga, nanti ada lah juga kenangan buat Aurora. Bila dia dah besar, dia tau yang mommy dia tak pernah lupa untuk sambut hari ulang tahun dia. Checklist Birthday Party Aurora:

TEMPAT

14568163_10154555916442641_9181466128761899137_n Sebenarnya plan nak buat birthday party Aurora pun last minit. Fjallraven Kanken Large Memang kebetulan kami sekeluarga ke KL minggu tu, jadi preparation pun buat seminggu sebelum. Nak buat sendiri memang tak sempat lah. Zaman teknologi ni kita google, instagram, search mana yang patut. Minta quotation semua tempat yang suggested for kids birthday party. Nak cari tempat yang boleh siapkan semua termasuk katering, decorations and ada game. Banyak juga buat survey.. mula-mula tertarik nak buat dekat Jungle Gym. Tapi tempat banyak penuh. Memang rata-rata contact semua dah fully booked. Maklumlah masatu tengah cuti umum Awal Muharam. Survey punya survey, akhirnya dapat tempat buat dekat Bubbles & Beans, Ayer 8, Putrajaya. Apa yang best dekat Bubbles & Beans :

  1. Jarak dekat dari rumah abang Totin di Bukit Jalil.
  2. Affordable price, murah dan berpatutan sangat!
  3. Pilihan makanan simple.
  4. Banyak game disediakan – giant bubbles, non motoric bicycle, train, ect
  5. Layanan diorang memang tiptop.
  6. Sound system disediakan.

14517606_10154555899402641_6271519043526731986_n

Antara game yang disediakan, Giant Bubbles. Majlis belum start lagi, Aurora dah berpeluh basah kuyup main bubbles.

14364644_10154555912317641_8952106393379564787_n

Paling best, B&B provide train ni. Ada 3 kali trip, semua boleh naik baik dewasa mahupun kanak-kanak. Rugi siapa tak naik. Train ni sepatutnya bawa pusing keliling tasik tu, tapi sebab timing event pun buat tengah hari matahari terpacak , memang panas lah kalau ke tasik, train pun jalan ekat-dekat corridor and outdoor yang dekat sekitar B&B sahaja.

Apa yang tak best:

  1. Ruang party kecil.
  2. Decorations yang disediakan tidak menarik.
  3. Waktu yang fix. Scott Kazmir Jersey Actually sebab kami lambat booking, waktu yang available cuma pukul 11am-2pm sahaja. Dan lepas tu mereka kena prepare untuk next birthday party pukul 4pm. Tak syiok sebab kelam kabut dah kena balik sob sob.

14523274_10154555911122641_7511167813048849473_n

Kecik je tempat ni, nasib tak ramai sangat yang datang. Jemputan tak sampai 50 orang pun dah sesak. Kalau jemput sebatilion mau semua makan bersila kat luar agaknya.

2. TEMA

Haa ni satu masalah besar. Tema berubah-ubah setiap kali tanya Aurora. Mula-mula dia nak tema Barney balik, tapi tak setuju sebab last year dah Barney. Lepastu dia kata nak tema Little Pony, kemudian aleh-aleh minta tema Mr Bean (????), last dia minta tema Hello Kitty. nike air max 2016 donna So dah malas nak tanya lagi, terus decide tema Hello Kitty. Bila dah tempat semua, dia boleh mengaruk nak tema My Little Poney balik. Malas nak layan.

2. DECORATIONS CANDY TABLE

14522724_10154555899657641_7669950320530453114_n Untuk decorations for candy table/ cutting cake table, memang pihak B&B ada sediakan, tapi Totin tak berkenan. Tak memenuhi citarasa. Cheh ni birthday sapa ni kita pula yang over. Survey punya survey jumpa lah instagram @sheparty_creative ni. Nasib dia sanggup accept order last minit kita. Buat pun last minit jadi budget pun last minit. Harga berpatutan dan puas hati sangat. Daripada decorations sampai lah ke candy and cupcakes, semua sedap-sedap! 14495377_10154555899782641_8339508049548754998_n

Cupcake can brownies tu semua dia provide. Memang sedap!

3. goedkope nike air max schoenen BIRTHDAY CAKE

14495376_10154555899987641_584891420556341630_n Untuk birthday cake Aurora, Totin tempah dekat instagram @wahdi_le.chouette.macaron . Memang dah lama survey cake dia ni. Sebelum ni pernah attend birthday party cousins, rasa tak puas makan cake dia, sedapppppp sangat. So kali ni memang decide nak tempah dengan Wahdi. Harga cake ni RM200. Tapi jangan risau, memang sedap menjilat jari. Decorations sangat kemas, memang Totin sengaja minta colorful, tak nak typical hello kitty pink cake. Too childish. Huston Street Baseball Jersey And paling penting, rasa cake memang puas hati. Ada 3 lapis dalam tu, choc-redvelvet-vanilla, masa menaip ni pun menjejeh air liur terkenangkan rasa cake yang syahduu sangat. Nak kena tunggu birthday Aurora tahun depan untuk order lagi cake ni. Order selalu bankrupt kang. T_T

4. Mr. Clown

14457372_10154555913547641_7534729612241035565_n Memang teringin sangat nak panggil clown datang. Sukaaaa tengok clown. Kan dah cakap birthday party ni macam mommy Aurora yang syok sendiri. Kah kah kah. nike air max Flyknitmęskie Banyak juga contact clown sana sini, semua fully book. Baru tahu pekerjaan jadi Clown ni laku rupanya. Agak-agak dah takde kerja nanti nak jadi clown jekla. Bukan orang kenal pun bhuahaha. Okay, untuk servis clown, Totin pakai @papa_clown. Boleh check dekat instagram dia, bukan sahaja ada badut service, dia boleh buat event planner, maskot, magic show dan macam-macam pakej lagi. Kalini kami ambil pakej simple je untuk clown and balloons tu je. goedkoop nike air max 2016 Nak suruh buat game and magic show tak perlu kot sebab masa sangat tidak mengizinkan. Yang datang ni bukan papa_clown, mungkin anaknya T_T. fjallraven kanken sale uk Tapi takpe best juga bro clown ni, layankan je balloons segala bentuk yang kami order. Bukan budak-budak je yang excited, mak bapak budak pun over ok. 14446196_10154555910452641_1621017243686927440_n

Budak-budak, mak bapak budak semua excited.

14495473_10154555913577641_865249788063353224_n

Balloon bentuk sesungut pun ada.

14457276_10154555907237641_7331682246382502616_n Overall, majlis berjalan lancar. Thankyou so much yang datang! Sorry banyak-banyak pada siapa yang Totin lupa jemput, nama pun last minit, memang main jemput siapa yang terlintas dikepala sahaja. InsyaAllah 2017 , ada rezeki lebih, Aurora buat sambutan lagi. Since 1 October 2017 jatuh pada hari Ahad (Johor bekerja) Totin belum decide lagi nak buat 30 Sept atau 7 Oct 2017. Save dua date ni awal-awal ok. 14520389_10154555914197641_5265252328137303496_n

Birthday Girl dah mengamuk.

2 responses so far

Jul 28 2016

Zumba zumba hey!

Kalau dulu, Totin Jamain terkenal dengan makan ala monster di kalangan rakan-rakan. Stephen Piscotty Replica Jersey Yes, I can eat aloooot. Sangat banyak. Totin boleh makan plate of rice, order sekali dengan mii soup, dan penutup dengan makan rojak. cuci mulut dengan kuih jelly or pudding. ok itu contoh sajian. Hari-hari makan macam tu setiap kali sajian. Pagi-petang-malam, semua boleh telan portion yang sama. Kawan geleng kepala sahaja. Itu duluuuuuuuuu. Sekarang tidak lagi. T_T nafsu memang begitu tapi saiz badan tidak mengizinkan. Makan lebih sikit terus overweight. Kalau tak pantau dari sekarang, boleh jadi macam tong drum hujung tahun nanti. Oleh itu, terpaksa lah memulakan kehidupan dengan bersenam. Adidas ZX 700 Heren

Ni memang firsttttt timeeee menjejakkan kaki ke dunia zumba. Memang tak pernah ada dalam kamus hidup selama ini. Nike Air Max 2017 Heren wit Ini lah baru pertama kali datang sini. Tanpa sebarang ilmu pengetahun. Main larung jeee. Yang gambar depan skali tu yang ajar kami. Power dia ni mat kpop betul dance dia. Nike Air Max Italia Setiap Isnin akan berzumba dengan dia. Mula-mula excited, sebab terbayang zumba macam menari-nari berirama. Waaaa kalau bab menari memang suka. Semangat tu sebulan sebelum dah excited nak masuk zumba. Sekali bila join zumba mak aihhhh, macam nak pengsan. Tapi tengok makcik-makcik zumba kiri-kanan terus terasa tercabar. Sammy Watkins – Clemson Tigers Jerseys Nak berhenti terasa loser pula. Teruskan juga berzumba selama 1 jam. Perghh waktu itu rasa 1 jam macam dah 24jam berzumba non-stop waakkaa. Nampak sangat memang takde stamina. Jangan pengsan dekat situ sudah. Buat malu haku jeee.

Hari Rabu pula Totin akan berzumba dekat sini. Tak heavy sangat macam hari Isnin tapi tetap enjoyyyy. Abaikan selipar tu yer. new balance 577 damskie Kita dah buka kasut baru sibuk mereka ajak bergambar. chett.

Alhamdulillah setakat ni dah 4 bulan consistant berzumba. Setiap minggu memang menerapkan at least dua kali dalam seminggu untuk ber zumba, plus dengan pergi gym at least 30 mins. new balance 577 damskie Jadilah… Menyahut seruan kerajaan untuk bersukan selama 150minit setiap minggu. Mesti ada sesetangh kata.. alah aku tak perlu lah nak ber exercise bagai, aku buat kerja rumah pun dah cukup berpeluh. Hari-hari pergi kerja jalan kaki naik monorail pun dah berpeluh. Maaf, itu bukan bersukan tau. Jangan samakan kerja berpeluh kita lakukan dengan bersukan. Tak sama. Ok?

Berat badan? err Totin ni bukan jenis obese pun. Tak terlalu mengharap untuk kurus sangat. So far memang tak turun sangat berat ni. Baru 1kg je kot but that is what I want. Kurus sangat mengerikan pula. But so far, shaping body is more better. nike air max 1 pas cher At least dah ada flat tummy, takdelah menggelebeh macam dulu. Dan lebih penting sekali badan lebih energetic. Rasa ringan dan takdelah pemalas bergerak macam dulu.

No responses yet

Jul 27 2016

#GRANDEURRAYA2016

Assalammualaikum, Daripada sebelum event nak update blog, nak invite uolls datang event dekat Grandeur tapi tak menyempat. new balance 996 homme bordeaux Sampai lah event dah tamat, baru berkesempatan nak update. Tak apa lah I anggap sahaja uolls semua follower my instagram ok? So meaning uolls memang dah tahu, I and #grandeurteam ada menganjurkan Jualan Murah Tengah Malam Grandeur pada Jumaat, 24 Jun lepas!

Sorry kalau yang dah terlepas. Adidas buty damskie Event ni sekali setiap tahun. Boleh datang tahun depan ok?

Macam setiap tahun, setiap kali bulan puasa, I memang memberi perhatian penuh pada baby Grandeur. Masa ni terpaksa stop business lain. asics gel lyte 5 hombre rojas Kena all out untuk Grandeur especially for sale event. Dari advertising, marketing, preparation semua I arrange dari awal bulan. Julio Jones Alabama Football Jerseys Nampak macam mudah tapi sale strategy memang I aan buat I pening kepala. Nasib baik team memang sangat membantu.

Masa ni butik masih buat preparation. Customers dah ramai menunggu susun kerusi menanti penuh kesabaran, Terharu pula.

Door open tepat jam 9 malam. Alhamdulillah kali ni lebih teratur compare dengan last year. Under Armour Ua Curry 3 Kalau tahun lepas kami tak dapat buka pintu serentak atas bawah. Emcee pun datang lewat, tak dapat nak countdown. Kalini kami dapat countdown sama-sama, shopping sama-sama untuk Grandeur atas dan bawah. Doorgift dapat bagi dengan lebih adil.

Kalau ada yang menegur I tapi I buat muka macam tak berapa nak kenal tu harap maaf yer. Kadang-kadang memang tak perasan. Kadang-kadang kepala alok. 2 malam tak tidur nak settlekan event. Mata sebenarnya dah rabak habis. Tapi sebab excited event punya pasal, memang stay sampai 4 pagi demi Grandeur.

Adrianna Yariqa antara vendor pertama yang buat happy hour malam tu. Bukan main meriah lagi customers dapat borong Adrianna Yariqa dengan harga super murah. Adidas Pas Cher Menyesal betul bila tak dapat beli hari tu tau. Chaussure Asics Gel Noosa Tri 11 Terima kasih tak terhingga juga untuk team Adrianna Yariqa yang sama-sama datang memeriahkan sale event malam tu!

Antara selebriti yang sama-sama memeriahkan event malam tu. Air Jordan Uomo 9 Thank you Mamat Sepan yang datang sama-sama lelong baju melayu The sultan by Mamat Sepah. Sesiapa yang tak sempat datang malam tu, still boleh dapatkan di Grandeur Boutique. Kalau lambat nanti size habisssss!!!

Vendor owner Harfah pun datang. Thank you! Tak sempat nak jumpa. I tak perasan, tengok gambar baru tahu. Hahahaa sadis sangat kan. Busy tak sempat jenguk butik bawah. Fjallraven Kanken Backpack Outlet I banyak habiskan masa dekat Grandeur Exclusive first floor malam tu, maklumlah Aurora mengamuk buat hal sahaja. Bila dekat butik atas, senang nak monitor Aurora, dia susah sikit nak keluar masuk.

Bila OwlByNd buat happy hour! 30minit je wehhhh! harga kemain murahhhh!! Rugi besar siapa tak datang sale malam tu.

Setelah buat survey, didapati hampir kesemua yang pulang mendapat sebuah shopping bag Grandeur. Oh ada yang bawa sampai dua tiga buah bag pun ada.

Kalau masuk sini mesti rambang mata kan? Sempat lagi nak datang Grandeur sebelum raya! Butik Grandeur buka sehingga malam raaaayaaa!! Yehaaa!

Alhamdulilah, event went well. Terima kasih tidak terhingga buat kesemua #GrandeurAngels !!!! Semua team Grandeur memang awesome!! Semua dah menjalankan tugas dengan sangat sempurna! Respect sangat! Kita semua sama-sama penat, susah senang sama-sama. Salah silap harap dimaafkan.

No responses yet

Jul 26 2016

Ship of friends.

Published by under Well-meaning friends.

Who is your bestfriend? Okay when we talk about bestfriend.. eh cakap melayu sahaja lah. Apabila kita bercakap pasal bestfriend, banyak yang kita boleh classifiedkan betul tak? Ada yang kata kawan-kawan sekolah itu lah best friend kita. Kawan kawan tempat kerja. Ada pula kata ibu kita adalah bestfriend kita? Macam macam. Saya ada 2 golongan (group of friends) punya best friend. Satu tu kawan-kawan sekolah menengah (ALIEN) dan satu lagi tu kawan-kawan sekolah agama (TOYUNIZA). Sebab apa berbeza? Sebab skolah menengah dan sekolah agama kami berkawan dengan orang yang berbeza. New Balance 009 męskie Geng sekolah agama rata-rata kawan baik saya berumur setahun lagi muda. Mereka juga lah jiran tetangga kami dulu dulu. Dulu lah yer, sekarang masing-masing dah pindah jauh. And yes, apabila nama best friend, pergi mana pun, mereka tetap sahabat saya!

Ni lah kami 3 sahabat. Masing-masing dah bekerjaya dan mempunyai keluarga sendiri. adidas italia Yun walaupun tak kahwin lagi kami anggap dia sudah bekeluarga juga lah sebab sibuk dengan buah hati pengerang jantungnya. Biasalah orang bercinta kan selalu timbul tenggelam. Oleh kerana ini, Kami telah mengistiharkan pada bulan January setiap tahun adalah bulan persahabatan kami. Kalau tak ada pengistiharan begini, nak jumpa masing-masing penuh alasan. I ni nampak je busy tapi rindu kawan-kawan tau. -_- Untuk January tahun ni, kami buat road trip tu Kuantan, Pahang. Tak payah pergi jauh-jauh, tujuan sebenarnya pun sekadar ingin merapatkan silaturrahim kami yang susah nak jumpa itu. Masa ni lah yang makcik joyah kepoci semua keluar “wahh dah besar dah anak kau”.. Fjallraven Kanken Sale NO.2 “woww kau nampak berseri-seri sekarang!”.. “kau nak tahu tak sekarang ni sipolan…” begitulah kami yang hidup penuh dengan gosip. Percutian 3 hari dua malam di Swiss Garden Residence, Kuantan.. kononnya salah seorang kami ada voucher suite di sana, tapi bila tambah tolak bahagi mahal je voucher itu. Tak payah guna lagi bagus. Bestfriend: Kawan yang boleh ketawa sama-sama

Yang boleh accept bila kau cakap aku berperangai tak senonoh. Yang boleh accept bila kau cakap aku suka buat malu orang. Haa yang boleh cakap aku macam-macam. Kau orang sahaja. Cuba kalau orang lain. Mau sentap terus unfriend kau dekat facebook. HAHAHA Bestfriend: Kawan yang suka makan macam kita makan juga

Tiada gambar makanan yang indah-indah yer. Sebab apa? Kerana makanan yang indah-indah dah selamat sampai ke perut, dah keluar dah pun. nike air max 90 pas cher Perut dah kebulur tak sempat dah nak amek gambar.

Tapi bestfriend selalu bengang kerana mereka terpaksa gemuk kerana daku Walaupun Totin Jamain seorang yang kuat makan, tetapi pada mereka Totin Jamain tetap mempunyai berat badan yang ideal. Tak kira lah jika menelan seekor lembu atau ular sawa. Sama sahaja. Hehe. Women Air Jordan 9 Percutian kami dipenuhi dengan jalan-jalan cari makan. Dimulakan dengan Kula Cakes, order sorang satu jenis. Tak cukup dengan itu siap tapau bawa balik hotel pula. Kemudian makan di Warung Maksu Paksu Tanjung Lumpur, amek gorengan penuh satu meja padahal makan bertiga sahaja. Tak puas hari itu, esoknya makan balik benda yang sama. Mi Calong Kuantan, mula-mula sorang semangkok je dulu. Kemudian siap tambah lagi semangkok konon-konon anak nak makan padahal kita yang melantak. Awalnya nak stay 2 hari je dekat Kuantan. Alih-alih extend lagi sehari. Sebab apa? Sebab kempunan tak puas jalan-jalan cari makan ekat Kuantan. Hanya sahabat sahaja yang mengerti gaya monster Totin makan. Bestfriend: adalah yang boleh buat video senonoh begini. Kah kah kah!! Video ni prohibited. Yang nak tengok kena buka instagram Totin dan korel-korek entry yang lama? Hanya bestfriend sahaja yang boleh. Cuba suruh aku pergi shooting berlakon videoklip, mesti kejung. Hanya dengan mereka sahaja boleh. Orang lain tak ada keistimewaan bonding macam mereka. Bestfriend: Terpaksa akur dengan minat bestfriend sendiri

Kerana salah seorang bestfriend minat leapord, terpaksa kami akur dengan permintaan tema leapord tersebut. Dari pakaian kami semua leapord, sampai lah ke toto tilam tidur pun nak leapord semua. Inilah nasib kami. -_- Tahun depan nak tema fairy tale!!! COPPPPP! Bestfriend: Saling memahami

Orang yang sama juga selfie, orang yang sama juga drive.

Kerana kami berdua sudah mempunyai anak, bestfriend yang bujang terus volunteer menjadi driver. Katanya supaya anak masing-masing tidak mengganggu si ibu sedang drive. Keselamatan kononnya. Harapannya agar volunteer itu satu sumbangan yang ikhlas. Kan bestfriend kan? Bestfriend: Yang boleh jaga anak kita macam anak dia sendiri.

Sementara mommy tengah main gelongsor pusing-pusing dekat belakang tu, bestfriend boleh tolong jagakan.Walaupun kadang-kadang bestfriend tak ada anak pun lagi tapi gaya menjaga dah macam anak sendiri. Tak ada istilah ini anak kau, itu anak aku. Kami semua satu family. Adidas Dames Itupun nasib nasib kalau mood anak baik, anak kita nak lah dekat dia. Kalau mood tak baik, duk jejauh yer kawan. Boleh kena amukan paradigma dunia, seperti gambar dibawah.

Sejenis amukan yang luhur dari hati.

Bestfriend: Yang suka buat surprise sesama sendiri.

Kerana senyuman bestfriend adalah kebahagiaan kami.

Surprise untuk bestfriend yang menyambut hari lahirnya bulan January. Macam gitu tak aci juga setiap bulan, Yun dapat hadiah waktu friendship month holiday kami. Tahun depan buat belated birthday Totin pula eh? Bestfriend: Adalah orang yang tidak berkira dengan anda.

Aku main pasir dulu yer. asics gel lyte 5 mujer Ok takde hal. Aku boleh layan selfie sesorang. Sac à Dos Kanken Fjallraven -_-

Harga barang ni rm7.95 Aku dah bayarkan, ko kena bayar kat aku balik lagi 5sen bla bla. Tak kuasa nak layan.

Tahun depan kita sorong troli kat airport pulak! InsyaAllah. air max pas cher pour homme Mau kemana agaknya? =)

Korang ada bestfriend tak? Cuba wujudkan satu bulan friendship month macam kami dan gunakan waktu itu untuk jumpa dan close kembali setelah masing-masing sibuk dengan hal duniawi. Really memorable. Sangat bermakna tau dapat spend time macam gini. Tak perlu selalu. Setahun sekali pun dah cukup. Yang penting masing-masing kena ada lah. Pegang pada janji. Ajal maut memisahkan kami. Women Air Jordan 5 Gituuu.

3 responses so far

Jul 22 2016

Geng Sedondon

Assalammualaikum, Masa mengandung dulu, bila dapat tahu mengandung anak perempuan, terus excited! Bukan sebab nak pakaikan anak dengan headbands lah, ikat rambut tinggi toncet lah, tidak. Totin tak pernah pakaikan Aurora headbands dari baby, sampai ke besar Aurora memang tak suka accessories dekat kepala dia. Adidas buty Termasuklah ikat rambut. Jadi rambut dia memang serabut serabai macam mana pun, dia tidak akan ikat. Dah cuba buat beberapa kali sampai bergaduh-gaduh nak ikat rambut Aurora tau. Kena paksa baru dia nak. Totin dari dulu nak pakai sedondon dengan anak. Nak buat anak macam geng-geng kita aje. Bila kita pakai sedondon ni, dalam masa sama anak akan rasa kita berada dalam dunia dia. asics pas cher Ini memang impiann dari mengandung lagi. Sebab tu dari baby lagi kalau Aurora baju warna pink, Totin pun nak baju pink, Aurora baju biru, Totin pakai biru. Senang cerita nak sedondon lah! Selain baju raya yang wajib sedondon setiap tahun, baju casual pun kena sedondon juga!   img_20161021_124906 Totin jatuh cinta dengan pakaian sedondon dari brand OmmaEsabel . Kalau dulu, nak cari pakaian sedondon punyalah susah. Nak kena pandai matchy-matchy kan sendiri. kanken fjallraven soldes Kena pandai cari sendiri. Mommy yang ada anak mesti teringin nak sedondon macam Totin pakai ni kan? Omma Esabel dah siapkan koleksi untuk matchy anak beranak. Yang bestnya, OmmaEsabel ni bukan sahaja untuk anak perempuan, kebanyakkan koleksinya adalah unisex. Mommy yang ada anak lelaki pun boleh sedondon cenggini. Totin and Aurora pakai ni namanya koleksi Rambutan. Sebab ada rambu ramba bawah dia, nampak hipster bila pakai. img_20161215_202054 Lagi satu yang bestnya, OmmaEsabel ni menggunakan t-shirt material. MEMANG TAK PANAS!! Tengok gambar ni, kami panas terik masa bercuti dekat Langkawi kelmarin, tetapi sikit pun tak ada peluh melekat-lekat di baju. Especially dekat Aurora tu. Jake Arrieta Authentic Jersey Biasalah budak tengah lasak lari kesana-kemari, bila berpeluh je mula lah rimas. Material ni memang tiptop, sikit pun dia tak mengeluh. Kanken Classic Baratas Sangat selesa. adidas chaussures homme Totin rasa nak beli semua design je!! Koleksi dewasa yang Totin pakai pun loose, tak ketat, tak jarang. Kanken Fjallraven Untuk breastfeeding mommy, jangan risau, zip di bahagian depan memudahkan korang untuk breastfeed anak. Baju ni pun wudhuk friendly, tarik je lengan tu, it’s stretchable , tak payah susah-susah. img_20161215_110846     Yang ni koleksi Cikedoot. Size yang available untuk kanak-kanak antara size 1 (untuk 1 tahun) hingga size 6 kalau tak salah. nike air max pas cher Sekarang ni OmmaEsabel tengah buat YEAR END SALE. Harga memang tengah murah. Cuba teka berapa? Agak-agak? Haaa kalau Totin bagitahu mesti tak percaya. Untuk dewasa cuma harga RM72 (harga asal RM76), dan kanak-kanak cuma dengan harga RM42 (harga asal RM46),.Total kalau beli sepasang cuma berharga RM114 sahaja. MasyaAllah murahnya!! Terus dapat pakai sedondon anak beranak! Kalau tak percaya dengan apa Totin kata, korang boleh pergi dekat Butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Boleh rasa sendiri material dia. Boleh ajak anak sekali try pakai baju OmmaEsabel mesti dia suka! Harga dekat butik Grandeur pun sama tengah YEAR END SALE sama dengan HQ OmmaEsabel.

One response so far

« Prev - Next »

| |