Jul 27 2015

Olive Musiccafe, Nong Chik, Johor Bahru

Published by at 8:42 AM under Oh the delicious, nyummy!

Johor Bahru memang banyak kedai makan. Scarpe Adidas Y-3 Kalau datang JB, jangan lupa explore kedai makan JB tau! Selain Martabak Cheese, Nasi Ambeng, Kacang Pool, dekat JB ada cafe dan restaurant yang tak kurang hebatnya! Kalini nak kenalkan korang Olive MusicCafe, terletak di Area Nong Cik, belakang Big Food Cafe. Cafe ni lebih sesuai untuk peminat music macam I ni! Sebab setiap hari pukul 8 malam akan ada live band. Haaa bila sebut live band je mesti terfikir tempat ni hingar bingar kan? Takk jangan salah faham. Greyson Lambert UGA Jersey Tempat ni sangat cozy dan selesa. Asics Soldes Kita bawa baby pun tak yah risau sebab Aurora sangat enjoy dan tak mengamuk dengar music kat sini. Baskets asics pas cher

20150325-2:11:03 pm.jpg

Piring hitam tu alas pinggan dia. adidas nmd uomo Style kan.

Setiap kali pergi restaurant/ cafe, I suka spot check toilet. nike air max 2016 kopen Toilet melambangkan kebersihan dapur.

20150325-2:12:36 pm.jpg

Toilet dekat sini sangat bersih, harum semerbak. Siap sediakan sanitizer. New Balance 999 męskie InsyaAllah dapur dia pun bersih macam ni. Terus rasa yakin nak makan dekat sini lepas singgah toilet bersih macam ni.

20150325-2:13:57 pm.jpg

Hari tu I teringin nak makan laksa sebab bosan dengan western food. nike air max pas cher Laksa dia not bad juga, cuma kalau ada pitis lagi sedap!!

20150325-2:15:06 pm.jpg

Burger ni sebenarnya besar, husband pun tak abis makan. (Aku lah tong sampah nya) Harga pun berbaloi. Memang puas hati makan kat sini.

20150325-2:16:32 pm.jpg

Yang istimewa nya dekat sini mestilah sebab live band! Tak ingat la plak apa nama band yang perform malam tu. Aurora sampai asik nak kedepan je tengok abang abang ni main music. Mengamuk tak nak balik sebab taksub dengan band ni. Nike Free 5.0 Heren

20150327-8:40:16 am.jpg

Kebetulan masa datang sini, ada baby celebrate birthday. new balance 574 homme gris Meriah dengan belon! Haa baby pun celebrate birthday dekat olive tau. So jangan risau, memang selesa tempat ni.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |