Aug 04 2013

Now I can officially sign your MC!

Published by under Please don't give up!

Assalammualaikum. air max New Balance Pas Cher Bersyukur kita ke hadrat illahi dengan limpah kurnianya dapat kita bertemu lagi eh eh kau dah kenapa? Terlebih makan ubat agaknya sehingga kepala jadi tingtong. Tennessee Volunteers Womens Air More Uptempo Bagi yang bertanya tentang perkembangan terbaru, saya tak berkembang apa apa pun. nike air max 1 pas cher Bhuahaha. Los Angeles Lakers Zapatillas New Balance Online Tapi yang ingin diupdate tentang saya, ecewah.. Maglie Indiana Pacers adidas Stan Smith scarpe Alhamdulillah syukur, I’ve done my housemanship! I’m just glad, all my hard work paid off! Walaupun tak berapa pandai, terbongok-bongok bila boss selalu tanya, teragak-agak macam mana nak manage patient, tapi akhirnya berjaya juga mendapat pengiktirafan sebegini.

  • asics gel lyte 3 uomo
  • Air Jordan 9 Homme
  • Maglie Chicago Bulls Denver Nuggets Tak apa, gunakan pepatah belajar dari kesilapan, pengalaman itu penting. tn requin noir et bleu Maglia Andre Drummond Untuk yang tak berapa faham apa aku sedang cakap ni, dalam sistem perubatan di Malaysia, nak jadi doctor bukan senang. Asics Gel Lyte 5 męskie nike air max 90 pas cher Kanken Mini Baratas nike air max 2016 heren blauw You have to get through of at least 5 years for medical student, muntah hijau study pulun pulun, dah grad bukan boleh horeey horeey yeeeha beda bedu I’m officially a doctor you can call me a doctor! Baiklah memang boleh panggil doctor, tapi still dianggap doctor dalam sistem pembelajaran. (Housemanship) Kena jalani selama 2 tahun (at least). nike air max 180 chaussures Dan bukan mudah ye, banyak lagi liku yang lebih mencabar.

  • Cheap Nike Air Max 90
  • Masih lagi terkucil-kucil nak jawap exam macam budak sekolah. Nike Air Max 2016 Heren groen

  • Nike Free 5.0 Dames grijs
  • Orang lain kerja syiokkk je gaji masuk setiap bulan. Air Max One Fjallraven Kanken Pas Cher nike air max 2017 dames wit Kami? Gaji dapat sengsara dapat, pecah kepala baca buku pon kena buat juga. nike air force 1 mid flax on feet new balance 1400 invincible adidas pure boost hombre Begitu hebatnya houseman itu so sila jangan kutuk houseman mereka hebat tahu. Goedkoopste Nike Air Max 2017 nike air max

    Bila pangkat dah naik, gaji dah naik, tanggungjawab pun semakin besar. nike air max 2016 goedkoop

  • Femmes Air Jordan 3.5
  • New Balance Baratas Seram juga nak pikul semua ni. Pat Sullivan – Auburn Tigers Jerseys Yang penting kita ikhlas melalukan pekerjaan, banyakkan bertawakal dan yakin Allah sentiasa mmmbantu kita! Ehehe kekok pula tulis skema skema ni.

  • Nike Flyknit Racer
  • Air Jordan 11 (XI)

    Untuk sementara masih berada di Jabatan Kecemasan, hospital di atas. goedkoop nikes asics gel lyte 5 hombre beige nike air max 90 pas cher Matthew Stafford UGA Jersey Sesiapa yang sakit di sini terjumpa doctor serabut serabai tu aku lah ye. adidas zx 700 donna Sambil menunggu panggilan untuk dicampak keluar ke hospital lain.

  • Nike Air Max 90 Blu Uomo
  • air max 1 pas cher nike pas cher Aduii mana lah nak tercampak ni berdebar sungguh rasanya.

    ‘Masa first day jadi houseman, kena maki maki kaw kaw punya.

    No responses yet

    | |