Aug 21 2015

Meraikan Bestfriend yang nak kahwin.

Nama dia Nabilla. Jordan Shoes On Sale Waktu dulu dia tomboy. Kami panggil dia Nabill. Bila dia nak kahwin, kami kena panggil dia Bell. Adidas NMD Heren Bell adalah sahabat dari waktu sekolah. nike air max flyknit mujer Dia kata dia nak kahwin. Tak lamaaaa sahaja lagi. Oleh kerana keputusan mengejut dia untuk berkahwin secara tiba-tiba, kami terpaksa juga membuat bridal shower secara mengejut juga. nike cortez 90s Routinely kalau antara kawan rapat kami nak kahwin, kiterang akan sepakat buat lil bit celebration before the ring. Yang kelakarnya kami agak sibuk lately ni, masing-masing busyyy sampai last last, “weiii esok weiii bridal shower Bell kita tak prepare apa pun lagi! ”

20150420-1:09:40 pm.jpg

Nampak macam planning penuh rinci tetapi sebenarnya buku ni buat sehari sebelum party.

  • Maglia Stephen Curry
  • Gelabah. Actually dalam buku ni ada memory dan kenangan kami sesama geng Geng Alien. asics gel lyte 5 mujer blancas Cacatan nostalgia termasuklah zaman-zaman transformasi Bell dari perempuan kacak ke perempuan diva. Maglie Oklahoma City Thunder Nike Air Foamposite Donna Malam malam tu bongkar gambar lama-lama untuk cari bukti dan kita tampal dalam buku ni. Biasalah buat last minute, bakat kreativiti memang dah takde. Chaussure Adidas Pas Cher Tak sempat nak berkreatip bagai. Maglia Blake Griffin

    Cake!! kami mencari naughty cake. Kami kononnya dah deal sebulan lebih awal dengan baker. Tetapi dia cancel atas urusan tertentu. soldes nike 2017 Jadi gelabah punya gelabah, kami minta bantuan Nieja dan terjumpa baker dari Shah Alam yang sudi buatkan cake nakal untuk kami. Kanken 16L Kalini kami order cupcake. new balance 373 damskie bordowe Gambar dah bagi siap-siap dan baker tu dapat buat cupcake sebiji dalam gambar. Lagi cantik pula tu!!! (Oh ya,maaf gambar kene blurr bukan main sebab sekarang musim viral. Nanti mula lah nak buat viral dengan cake kami. David Wilson Jersey Haip!)

    20150421-1:38:34 pm.jpg

    Cadar pengantin tu memang hadiah dari kami untuk bell. Washington Redskins Jerseys Kami dah beli awal-awal sebab memang dari awal berkenan dengan cadar ni! Tatau lah Bell berkenan ke tak janji pada kami cadar ni lawa!!! Semua decorations last minit! Spender seksi gantung gantung tu beli sehari sebelum. Wall decorations tu beli pagi pagi tu, termasuklah petals bunga semua beli pagi-pagi. Haa betapa kalutnya kami pagi itu. Janji nak buat decoratio s lepas Asar, tapi masing-masing datang pukul 6petang. Maglia Dirk Nowitzki Hahaha!

    20150421-3:44:14 pm.jpg

    Kami awal-awal dah plan dengan Mak Bell dan future husband Bell. Pukul 8malam konon-konon ayah Bell call suruh Bell dan future husband balik ke rumah dengan segera. Air Jordan 5 Ada benda nak dibincangkan kononnya. Bila sampai rumah, konon-konon future husband nak betulkan lampu di bilik itu. Fjallraven d’Occasion Yeay! berjaya prank kan Bell! Boleh pulak lepas tu dia lari sebab baju dia tak lawa, tak sempat make up cun melecun katanya. asics homme pas cher Tak ada baju tema macam kami. Jangan risauuuuu..

    20150421-4:06:16 pm.jpg

    Kami dah siapkan baju tidur sarung buat Bell. Siap dengan crown lagi! Bell patut bertuah sebab dah sediakan prop macam ni. David Wilson Jersey Tak macam time I kena tu, I pakai baju kelawar je ok!!!!! Hwaaaaaaa kejam.

    20150421-4:07:35 pm.jpg

    Pyjamas suit I beli murah-murah je tu. asics gel quantum 180 donna Beli pun last minit. Tengok selipar kami yang comel-comel.

    20150421-4:11:21 pm.jpg

    Gigih mencari selipar comel cenggini. Biasalah bila kita cari tak jumpa. Bila time tak mencari tu ada je depan mata. ray ban pas cher Sejam sebelum, siap gigih round bandar mencari ni. Adidas NMD PK Runner Ssampai stress bagai. Kami sampai berpecah, kau cari dekat mall ni, aku pergi mall lain. Akhirnya jumpa juga!!

    20150421-4:13:10 pm.jpg

    Acara pertama adalah makan!! Sebab kami dah kebulor! Untuk mudah kemas rumah orang, kami order Dominos Pizza je, senang makan, senang kemas. Sebenarnya bukan nak makan sangat, kami lebih kepada nak berborak mengimbau kenangan silam!

    20150421-4:14:43 pm.jpg

    Acara seterusnya adalah Questionare Buat Bell. Nike Air Max Sko A day before, kami dah jumpa future husband Bell dan tanya semua mengenainya. So kalini kami buat questionare nak tengok betul tak jawapam Bell and her future husband. asics gel lyte pas cher Game ni jadi lebih best sebab Bell dan bakal suami ni baru kenal tak sampai 3 bulan. Mereka ni family planning. So memang tak tau sangat antara satu sama lain. Chaussures Nike Pas Cher Haa mengekek Bell nak menjawapnya. Yang kiterang plak sibuk kacau konsentrasi Bell. nike air max 2017 dames Blauw Kekekeke.

    20150421-4:18:03 pm.jpg

    Game ni paling kelakar dan penuh gelak tawa. Ni idea Pareq kah kah kah saja nak mention biar orang tak anggap pareq bajet skema. Nama game ni Pecker. Adidas Stan Smith Dames Ntahh kiss the pecker ke apa tah. I lukis gambar body sahab with kertas mahjong besar besar. Pareq kata private part lukis besar-besar. Dekat situ kita bulatkan which is the targer area. Ok saja i mention sekali lagi pareq yang kata. To make sure yang you guys semua masuk dalam kepala yang ini semua idea pareq. Nike Kobe Shoes nike buty sklep Kekekeke.

  • Femmes Air Jordan 5
  • Lepas tu tampal dekat dinding. And Bell kena pakai penutup mata ni dan kami bagi lipstic tebal-tebal dekat Bell. Lepas tu kami akan bagi direction kepada blindness Bell untuk kiss the wall. ASICS Gel Pulse 7 pour Femme Tengok la which part of body yang Bell kiss. Just imagine that is her future husband body. Adidas Baratas España Lawak gila game ni. Thank you pareq sebab bagi idea main ni 1jam sebelum event. Mana tak gelabah i nak lukis bagai. Fjällräven Kånken Ryggsäck Sverige Tak de gambar sebab it’s too censored. adidas nmd hombre Canotte Golden State Warriors Sorrryyy.

  • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 33
  • adidas chaussures homme Make sure you’re matured enough, kalau nak main game ni ok?

    Dan yang paling penting kena sporting!!

    20150421-4:25:27 pm.jpg

    Pregnancy test tu tujuannya adalah untuk check Bell and make sure, sebelum bernikah, UPT kena negative!

    Haaaaahaahaaa.

    20150421-4:27:00 pm.jpg

    Sesi wajib kami adalah sesi bergambar. nike air max 2016 goedkoop Sahabat dari Tingkatan Satu Temenggong Ibrahim Girls School. New Balance 446 mujer Nasib baik girls school, kalau tak, tak pasal-pasal ada sahabat lelaki join bridal shower ni -_-

    20150421-4:27:39 pm.jpg

    Amboi diva sangat pose kau ni Bell.

    20150421-4:31:43 pm.jpg

    Kami yang dah tua bangka tapi berangan comel.

    Sebenarnya kali ni celebrate kurang sorang.

    No responses yet

    | |