Aug 03 2015

Meatballs Ikea sedap sangat ke?

Published by at 1:03 PM under Oh the delicious, nyummy!

Last Friday membawa mama pergi Ikea Cheras. Sebenarnya malas nak pergi sana waktu-waktu baru buka ni, tak lalu nak meredah sesak ni. Auburn Tigers Tapi permintaan mama kena turuti. Kang kempunan Ikea pulak dia kang. Ingatkan jammed aleh aleh eh tak pula. Parking lot pun banyak kosong. Maybe masa kitorang datang tu pagi lagi, Ikea pun baru nak mop mop lantai. Lagipun Friday kan warga bandaraya kerja. Kosong sikit lah. Bila tak ramai sangat orang ni lah yang lemah aduhai ni. Makin banyak ler mak aku shopping nampaknya. -_-

Kobis memang suka berjalan.

  • TENNIS CLASSIC ULTRA FLYKNIT
  • Takde hal punya kalau bawa dia berjalan tempat sesak ke apa. Janji pergi mall dia okay sahaja. Kecik-kecik dah menunjukkann tanda-tanda kaki shopping. Haaduiii.

    Oh sebenarnya tak nak cerita pasal Ikea tu. Nike Air Max 2017 Heren rood adidas sale uk Secara umumnya semua orang tahu Ikea adalah satu tempat khas untuk kita berangan dengan hiasan rumah dan bilik kita. adidas sandały dziecięce Berangan je yang boleh kan. Berangan itu kan free. Tak kena bayar GST. hehehe So bila dah penat berangan, kami pun pergi makan di tempat yang kononnya the most meat ball in town. Boston Celtics Secara jujurnya ini baru kali ke 3 kot makan meatballs Ikea. Bukan tak suka, tapi malas nak beratur panjang. Tak faham betul kenapa sampai beratur sikit punya panjang hanya kerana bebola daging ini. Zapatillas New Balance Adidas NMD Dames Feeling dia macam makan bakso je sebenarnya.

    Walaupun Ikea hari itu tak berapa nak sesak seperti hari cuti, tapi dekat foodcourt Ikea ni tetap juga ramai makhluk. Tetap juga kena beratur sekilometer panjangnya. Dengan bawa Aurora yang mengamuk menjerit “LAPAAARRRRRRRRR. NAK MAKANNNN” bergema satu hall tu. LA Dodgers Jersey Dia punya tahap kesabaran lain macam sikit lagi-lagi bila dah penat dan lapar. Nak beratur pun malu.

    So on that day, I bought 20pcs Ikea Meatballs, cream soup, 5 chicken wings dengan cheese cake badam dia tu. Ni semua gara-gara dah beratur panjang, takkan nak beli soup untuk Aurora je kan? Mesti lah beli segala macam. Total dekat 40rm juga termasuk air. Erkk kenapa macam mahal ye? Rasa macam tak banyak je beli.

    Yang budak kecik dekat belakang tu dah tak ingat apa sebab dah lapar sangat. New Balance 678 mujer Mommy seperti biasa dengan rutin hariannya, selfie dulu sebelum bergambar.

    20pcs harga RM18.

  • Adidas Nmd Donna Bianche
  • Air Jordan 10 For me, the taste is normal. nike basketball shoes for sale in south africa Rasa meatballs memang macam gitu kan? Sedap sebab I memang suka makanan kurang sihat begini. asics adidasi de sala lancel pas cher Tapi meatballs begini sebenarnya boleh dapat di mana mana sahaja, masak dekat rumah pun boleh (kalau aku pandai masak lah, masalah sekarang tak pandai masak la pula) hehe. adidas cloudfoam hombre Untuk beratur ramai ramai hanya kerana meatballs ini memang tidak kot untuk I . I beratur kerana lapar bukan kerana meatballs hehe.

    Tapi this slice of cake ini memang sedappppppp. Air Jordan 14 Uomo Sedapppp yang rasa menyesal tak beli lebih dan tapau bawa balik.

  • Air Max 90 Pas Cher
  • Chaussures Under Armour Pas Cher New Balance męskie Nak beli balik kena beratur semula pula. New Balance 1400 męskie Solde yeezy boost Ray Ban pas cher Manis-manis cenggini memang I suka, lepastu berebut dengan Aurora.

    Meals yang I beli tu semua I makan, termasuk lah 5 chicken wings. Ingatkan nak suruh mama makan chicken wings tapi terlupa mama memang tak makan all this kind of unhealthy foods! bagus-bagus tak sia-sia jadi mama seorang doktor. Wakakaka. Ray Ban So mama memang memerhatikan sahaja kami anak beranak makan. Mama dah kenyang shopping rasanya tu. nike air max 2016 goedkoop Makanan tak penting baginya. Hehehekkk

    Masa jalan-jalan Ikea terjumpa my long lost baby sister, Aidatulsofea tengah kerja dekat kids department. Dekat 5 tahun tak jumpa dia! Last jumpa dia masa baru baru abis sekolah. Maglia John Wall Nasib baik dia cam lagi dan tegur I dulu. Kalau nak I yang tegur orang minta maaf laa, memang I tak perasan punyaaaa. Tak ada kecekapan untuk mengecam muka orang. So kalau korang jumpa I tepi jalan jangan ingat I sombong pula tau. I memang blurrrrrr. Kadang u all dah tegur pun I buat buat kenal kekekeke sebab nak tune balik ingatan lama tu memang slow. asics homme pas cher (adoi terlebih hafal nama ubat agaknya aku ni)

    Tu je lah nak share.

    2 responses so far

    2 Responses to “Meatballs Ikea sedap sangat ke?”

    1. hoirul bariyahon 04 Dec 2015 at 9:32 AM

      Assalamualaikum dr,

      boleh tak update berkaitan dengan enzema, anak saya ada enzem dan telah mengambil ubat steriod dari hospital, tapi saya dgr steriod tak elok ye dr. boleh dr tolong beri pencerahan hihihi 🙂 tqvm dr

      [Reply]

    2. Niejaon 05 Dec 2015 at 2:54 AM

      i memang suka gila kot sebab meatball tempat lain x sesedap ikea, bagi i laaaa.. ada sekali i pernah makan dekat sacc meatball sama dia pakai, sedap gila sampai habis kat buffet i n man bedal..

      dulu ikea ada daim cake. sedap gilosss
      tapi dah takde plak skrg 🙁

      i duk dekat ni pon x sempat lagi nak pergi ikea cheras

      [Reply]

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    | |