Apr 27 2010

Mati dibunuh.

Published by under Don't sue me!

Dari pukul 2pm sampai 8pm kami berada di ruang forensik untuk kes pembunuhan ini. Okay sakit kaki sangat sangat sangat berdiri lama sangat sangat sangat. Bau mayat sangat sangat busuk. Perut sangat sangat sangat lapar. Wow. Banyaknya sangat!

Eh I rasa I ada masalah dalam menghandle bau mayat yang menusuk kalbu. Eh salah. menusuk hidung. Biasanya orang akan letak kopi di dalam masker. But the problem is, eceh speaking pulak. I mana boleh bau kopi. Lagilah pening. So sekarang, I sudah pening kepala… bukan sebab bau mayat. Tapi bau kopi. Erk. Esok nak bawa Perfume Victoria secret lah sembur dekat masker. Wah wah wah!

Ada kopi dalam masker tu.

Kes Forensik I pada hari ini adalah…

Seorang perempuan, berusia 22tahun, mati dibunuh oleh bekas suaminya. Kematian diduga kerana perselisihan antara mereka setelah bekas suaminya meminta rujuk kembali. Tetapi perempuan tu tak nak sebab perempuan tu nak kahwin dengan bf baru dia. Yeay cayalah perempuan! Gua respek beb! Cheh iya-iya je intro macam formal nak buat ala-ala kes juvana polis tapi ayat seterusnya terus tak boleh pakai.

Hish I tak habis fikir lah kaum lelaki kenapa sanggup buat macam itu sekali. Kesan dari autopsy (bedah mayat) yang kami lakukan, didapati patient meninggal dengan 5 kesan luka dihiris di muka menggunakan pisau, ish luka itu sampai terkoyak muka dia semua. Haish haish. Itu baru muka, kesan 5 jari tangan kanan putus, tangan kiri ada beberapa luka hirisan. Mungkin kesan-kesan pergaduhan sebelum kematian. Eeeeee baldi hell nya lelaki. Orang dah tak nak tu blah lah. Kecoh betul lah luu. Eh eh emo tiba-tiba.

Yang lain serious membaca kes kematian patient. Yang depan ni paling serious nak bergambar. Baiklah.

Tim forensik kitaaaa. Hecceh.

Okay ini kes polis. Tak boleh tunjuk gambar lebih-lebih. Nanti I mimpi ngeri pula malam ni.

Lelaki tersangka masih belum ditangkap dan melarikan diri. Sesiapa terjumpa, bagi dekat I. I nak autopsy dia hidup-hidup!

22 responses so far

| |