Jul 26 2010

Mari bedah-membedah.

Published by under Please don't give up!

Dengan ini diumumkan bahawa, I akan mula berpuasa di luar kota…
dan berhari raya di

Yogyakarta

sambil buat plastic surgery dekat patient di pagi raya.

Okay tak kelakar. Ini raya ke dua di Jogja. Tahun lepas I makan Pizza Hut di malam raya. Pagi raya I makan, biskut Tiger. Sambil pasang mp3 raya. HWAAA SEDIHNYA. Moga moga tahun ini dapat hirup bau rendang jiran sebelah. JANGAN ON CALL PLEASE. PLEASE. PLEASE.

IMG01123-20100720-2233_¸±±¾

I adalah G. G itu saya. Minggu ini I berada di Sleman, kemudian akan ke Cilacap, kemudian 2minggu ke Banyumas. Hah 4minggu straight wa cakap lu. Dapat tempat jauh-jauh pula. 5jam perjalanan. Hwah. Bulan puasa di Banyumas! Memang gerenti hari-hari makan tempe goreng. I love you lah tempe!

I tak suka bedah. Walaupun bedah dikelilingi dengan surgeon lelaki handsome handsome muda-muda belaka. Tapi -_- boringnya berdiri lama-lama membedah. Oh untuk doktor junior ni sebenarnya tak buat apa sangat. Lebih kepada tolong ambil alat, tolong menjahit, tolong suction blood yang melimpah-limpah, tolong menyunat orang, tolong apa-apa yang patut, tolong menyemak dekat bilik bedah.

p.s: Untuk 4 minggu mendatang, I dah siap-siap auto update untuk blog ini. Saya pergi tapi blog tetap berjalan seperti biasa.

.

.

.

Eh belum habis lagi. Ada lagi benda nak cakap ni.

This is my LAST DEPARTMENT. It is sad to think tapi happy dan tak sabar. Ok mix feeling. 8 weeks more to go!

6 responses so far

| |