Jan 26 2009

Marah ni.

Published by at 8:01 PM under Wasn't That Funny?

First of all, hello and welcome to this house. you are new in here so please don’t break the rules. I don’t care how old are you, yang penting, saya senior. awak junior. Bhuahaha. Can you please smoke outside? Busuk tau tak?! Awak tau tak dah berapa kali saya sembur pewangi Ambi Pur Pink Flowers dekat bilik ni? Saya sembur, awak hembus. Saya sembur, awak hembus.

I love my lung. So please.. respect me!

37 responses so far

37 Responses to “Marah ni.”

  1. GadiS HebaTon 26 Jan 2009 at 9:48 PM

    sape yg smoking kat bilik u nih?
    meh2.. i nk tolong sekeh dia jugak meh~

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    housemate baru i
    semakkkkkkkkkkk la ok!

    [Reply]

  2. myon 26 Jan 2009 at 11:48 PM

    belasah jer tin…
    kata mafia…
    huawahahahaha
    [evil laugh]

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    my
    hohhhh
    mau die belasah i balek
    die dahla seram!~

    [Reply]

  3. nashrexon 27 Jan 2009 at 12:07 AM

    tampal laaa ayat2 dilarang mrokok ke. apa ke.

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    nashrex
    haah idea bagus tu
    tapi tak pasal2 je tampal tu kan
    sblum ni takde pon tampal
    die dtg trus tampal
    kejam kooot
    haha

    [Reply]

  4. Nanie MKon 27 Jan 2009 at 12:17 AM

    tampal jelah
    cam kes i masa intern je dulu.
    last2 bos suruh tampal no smoking nye sign
    hahahaha

    patutnye i bwk ambi pur dulu kan gi ofis
    mamat tu hembus je i sembur.
    ape perasaan die agaknye.
    hahahah

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    nanie
    hahaha i buat gitu koot
    die hempus je i sembur satu bilek
    zroooooooooooot
    zroooooooooooott
    sambil bising2 mulut ckp2 sendiri
    ‘kamarnya baukkkkk niiiii….’
    harap2 die paham
    skali die kluarkan lagi skotak
    adomakkkkkkkkkkk

    [Reply]

  5. niejaon 27 Jan 2009 at 1:57 AM

    oh kesian.
    letak je sign no smoking
    buat bodo je la pastu
    lau die xreti bhsa lagik xtau la

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    nieja
    tula
    terlalu awal kot nak letak tu
    ni kene bincang2 ngn osmet2 yg laen
    klau prangai die menjadi2 baru la pikirkan tindakan
    ahahaa

    [Reply]

  6. myon 27 Jan 2009 at 10:33 AM

    alamak….
    kena slow talk ngan dier dulu nieh
    gunakan kuasa u as senior!
    *wink*

    [Reply]

  7. cikanoton 27 Jan 2009 at 12:58 PM

    hate smokers..bau tak tahan wooo…nak smoke..smoke la tp jangan libatkan org lain..smoke jauh2 nun di luar sana

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    cikanot
    m ok with smokers
    unless they’r respect me

    [Reply]

  8. myon 27 Jan 2009 at 1:17 PM

    betol2!! i agreed ngan cikanot…
    Hi CIka!! ^_^

    [Reply]

  9. myon 27 Jan 2009 at 2:47 PM

    cik totin..
    i da check error yang u btau tu..
    hehe
    sorry for da problem..
    ^_^

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    my
    so how? dah ok dah ur cmnt box tu?

    [Reply]

  10. dyllon 27 Jan 2009 at 4:57 PM

    suh ja dia smoke kat luar rumah if she wants to..
    cm me n my mom,suh my dad smoke kat luar rumah bila dia nak smoke.
    hehehe..

    p/s:asap rokok mmg sgt busuk.xleh tahan

    =D

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    dyll
    ksian ur dad kene halau some luar
    hahaakkk…
    i xksh kot die smoke dlm rumah
    tp jadi rimas sebab smoke dedepan bilik i
    haiyooooo nak tido pon terbatuk-batuk

    [Reply]

  11. myon 28 Jan 2009 at 12:51 AM

    dah ok dah…
    hehehe….
    ^_^

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    my
    tukar template ekk

    [Reply]

  12. Ejonon 28 Jan 2009 at 2:41 AM

    amek iklan kementerian kesihatan yg tunjuk paru-paru hitam pastu tampal kat pintu bilik dia.

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    ejon
    nanti die tak pk apa kottt
    mesti die igt tu poster dari faculty i ke
    ‘alaa dak medic biasala tampal2 gmbr cmni’
    ahaahaaa

    [Reply]

  13. fendyon 28 Jan 2009 at 9:01 AM

    err..rase nye entry ni mcm totin ckp dalam hati jee..kalau berani sound la depan2 …eheh..takpun lempang jee, pastu sumbat rokok tu dlm mulut die..abis cite

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    fendy
    gile rude
    tak elok koot
    lgpun die dah pangkat ibu2 dah
    dah ade anak da koot

    [Reply]

  14. myon 28 Jan 2009 at 9:47 AM

    haah lah…
    huhu~

    [Reply]

  15. sabrinaon 28 Jan 2009 at 10:53 AM

    i igt u sembur terus kat muka dia baru dia paham kot..hiks

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    sabrina
    hahahahahahahahhadddoiiii
    berdekah gelak niii
    goooood ideaaaaaaaaa
    ;p~

    [Reply]

  16. k.chiion 28 Jan 2009 at 5:34 PM

    dia isap rokok..totin pasang aromaterapi….hahah

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    k.chii
    still i don’t like it
    aromathery ke asap2 ke takske la

    [Reply]

  17. Ejonon 28 Jan 2009 at 7:33 PM

    kalo camtu, print entry kat kertas A2 pastu tampal kat pintu dia

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    ejon
    nanti die ingat kertas2 tak berfaedah lalu dia buang

    [Reply]

  18. Sheeraon 28 Jan 2009 at 8:13 PM

    haha berape umur dia nie? dia tak paham kot ayat perli2. kena sound direct je kot. whaha

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    sheera
    dah ibu2 and dah ade anak dahhhh ponnn
    so how? any idea?
    takkan nak sound pepet kottt

    [Reply]

  19. noraon 29 Jan 2009 at 1:02 PM

    ckp la elok2…klu tak dgr gak halau kan ajer dr umah..wkakkakakaka..*jgn dgr nasihat ni*

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    nora
    mmg takle pakai la nasihat ni
    igt i owner rumah ke apa!
    aahaha

    [Reply]

  20. MRULon 30 Jan 2009 at 7:03 PM

    Hmmm… Aku yg smoking ni pon x smoke dlm umah. Gini la. Time die nyala lighter tu ko sembur ambi pur kat lighter die, biar kuar api beso2. Baru die serik. wahahaha….

    [Reply]

    Totin.Naufael Reply:

    mrul
    ahahahahahaha
    gileeee bedekahhhh okeee!!!
    tu la pasal mesti beso api lighter die nanti!!!

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |