Jul 25 2015

Liyana Jasmay Datang Lagi!!

Published by at 2:32 PM under Celebrity Oops!,Ladies & Gentleman!

Cheah macam iklan Tora pula. new balance 577 grey green orange

20150225-022012 pm-51612265.jpg

Khas untuk orang Johor dan kawasan sekitar, especially buat kawan-kawan saya, nak jemput semua meramai-ramaikan lagi butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru!! Kami akan adakan MERMAID LUXE EXCLUSIVE DAY!! Apakah itu? Hari ikan duyong ke apa ni? Bukan bukan. nike air max nettbutikk Pada sesapa yang belum tahu, Mermaid Luxe merupakan brand pakaian baru dari Liyana Jasmay dan kakaknya Adriana Jasmay. Compra Zapatillas Nike Ada macam macam, dress, instant shawl, lace shawl dah banyakkkk lagi lah!! Mermaid Luxe ni dah ada di Grandeur sejak awal tahun 2015 lagi. nike air max 90 pas cher Buat masa ni, kami baru ada instant easywarp plain shawl sahaja.Alaa instant shawl terus pakai tak payah belit belit tau! Dan yang penting, instant shawl Merrmaid.Luxe ni lebih LABUH jika dibandingkan dengan brand instant shawl famous-famous di luar sana tuu. nike air max 1 pas cher Harga pula terjangkau, cuma RM49 SAHAJA! Ada 20 warna tau! boleh rambang mata dibuatnya! Untuk pengetahuan semua, baru sebulan Mermaid.Luxe dipasaran Grandeur, sudah terjual lebih 100shawl. chaussures gel lyte 5 Di Grandeur sahaja tau bukan di tempat lain! Ok pada 28FEBRUARI,SABTU ini, bukan sahaja Instant shawl, LJ dan kakaknya akan bawa masuk pelbagai lagi koleksi Mermaid.Luxe di Grandeur. Nike Air Max 2016 Heren Dan yang paling pentingg, DISCOUNT DAY untuk kesemua koleksi Mermaid!!

Tidakkk boleh bankrupt saya dibuatnya!!!

Lagi satu, untuk newbie yang baru nak berjinak-jinak dengan shawl, yang ingin tahu cara pemakaian shawl Mermaid.Luxe dengan pelbagai gaya, mereka akan buat shawl tutorial pada hari yang sama! Haa lepas ni tak adalah bosan pakai shawl fesyen sama je selalu kan? Totin of kozzz akan ada dekat sana juga sepanjang hari tu. Fjallraven Kanken Classic

InsyaAllah LJ akan datang lebih kurang pukul 1 pm, jom kita bersantai-santai bersama LJ and her mermaid sister, Adriana Jasmay. Tak beli tak apa, kita meramai dan meriuhkan suasana je.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |