Nov 26 2010

Let’s shout Twisties BINGIT!

Suka makan twisties tak? Adik I suka! Saja salahkan adik, padahal diri sendiri yang selalu paksa adik beli untuk coverline. At first, I don’t know WTH is Twisties Bingit? (Maklum lah jarang dengar radio Malaysia). Tapi bila masuk Dragonfly Club last Saturday, memang bingit lah telinga with all the band groups and singers. I dahlah histeria sedikit kalau tengok band groups ni OMG OMG I rasa semua orang yang pegang gitar itu handsome. Yesssssssssss.

t1 copy

Kalau tak pernah dengar juga what is Twisties Bingit, boleh click sini. Masuk dekat Twisties City, kalau bertuah boleh menang hadiah Rm1000 setiap minggu wooooo. Tak payah nak buat band sendiri pun dah boleh dapat hadiah.

DSC05846_副本

It is the entertainment reality programme by Hotfm, 8tv and semestinya TWISTIES! Suka betul dengan juri juri itu bro Edry Hashim itu alahai, alahai luluh jantung sekejap.

DSC05849_副本

Hosted by….. Suraya and Ikhwan from Hotfm!

DSC05843_副本

GengChu the one and only girls vocal group.

DSC05837_副本

The reason why I am here. Cayalah kak Dayang!!!

DSC05856_副本

Hidup Johor!! Excited sekejap jumpa orang kampung.

DSC05873_副本

Tiba-tiba teringat The Undertaker waktu zaman-zaman WWF dulu, sambil bawa teko dengan muka putih bedak macam hantu.

DSC05879_副本

Hai. Nama saya Totin. Single tak ada pasangan lagi,  tak pandai main gitar tapi bolelah petik sikit-sikit. Kalau berminat jadikan saya jodoh, boleh hantar resume dekat etotinx[at]gmail.com

DSC05853_副本blog

Haa nampak tak orang sedang perform dekat belakang tapi kami  berfoto sesuka hati. Dahlah duduk depan sekali. Ish tak boleh bawa pergi majlis betul lah kau ni.

Gigs ke 3 di tempat yang sama, Sabtu ini jam 3 petang. Datang lah! Pakai lipstik tebal-tebal untuk support group GengChu!

9 responses so far

| |