Jun 23 2010

Kulit dan Kelamin

Published by at 7:54 PM under Don't sue me!

Kalau nak cari doktor yang cantik-cantik, cari lah ke Department Kulit dan Kelamin. Ini department favourite I so I kena anggap ini pekerjaan yang menyenangkan! Walaupun hari-hari kena balik pukul 9 malam, tak apa! Kulit punya pasal. Okay abaikan kelamin tu. I tak minat pun nak ambil tahu penyakit kelamin orang. Oh kenapa lah sakit kulit mesti digabungkan dengan kelamin?

Dari dulu sampai sekarang, cita-cita I adalah menjadi doktor kulit dan membuka klinik macam gini. Dan melakukan perkhidmatan ke atas diri sendiri (kah! kah! kah!). Nak putih? nak hilangkan parut jerawat? Nak kencangkan kulit muka? Nak muka bersinar-sinar? Nak sedut lemak di pipi? Nak buang tahi lalat pun boleh. Okay cakap sahaja. Tunggu klinik I 10 tahun akan datang! Gerenti mujarab! Cheh awal-awal dah buat promotion.

4 responses so far

4 Responses to “Kulit dan Kelamin”

  1. dylla fadzilon 23 Jun 2010 at 8:19 PM

    klinik pakar kulit sgt in thing kan skrg, sbb semua pun kalut nak inject sana sini sampai muka bengkak bom dah. hahahah.

    ps: nak buat mcm michael jackson boleh? HAHAH

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Dylla

    besttt. I sukaaa sebab it related tpo kosmetik. macam nanti orang datang buruk2 dengan masalah kulit. lepastu kita cantikkan dia and die puas dengan kita. kita pon rasa puas hati sangaaaaat tengok perubahan tuu.

    [Reply]

  2. noraon 25 Jun 2010 at 2:06 PM

    okey setuju bukak klinik kulit…

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Nora

    you tak datang, siap you!

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |