Jan 20 2011

Ku persembahkan

Published by at 8:24 AM under Rock and roll!

Kerana tak tahu nak update apa lagi, maka mempersembahkan….

p.s; Ini lah penyebab utama hujan lebat di Johor. Larrrriiiiii.

[Auto-updated Post]

16 responses so far

16 Responses to “Ku persembahkan”

  1. cik hanion 20 Jan 2011 at 11:25 AM

    tgk yu karaoke ai plak jadi nk karaoke…btw, ai enjoy with this video. 🙂

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Jommmm karaoke jom!!!

    [Reply]

  2. lassieon 20 Jan 2011 at 11:31 AM

    sayam !
    penat i carik punca kenape lately asek hujannn jep .
    hahahahaha * joke 😛

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hahahahahaha skrg dah tau kan kan kan! Nak join tak? Boleh lebatkan hujan di jb! Ehehe

    [Reply]

  3. nurainon 20 Jan 2011 at 11:49 AM

    haha.u mmg sempoi! i suka!
    nanti bila jumpa kita karok tau.i suka gila kot karok.
    tp aily xsuka lak.xpe2
    sengat pon mesti suka.
    ahahhaha!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Joooooommmmmmmmm. Kita buli ailyl nanti kita choosekan la dia lagu2 doremon ke sin chan ke kan kan kan

    [Reply]

  4. Ainee Cumion 20 Jan 2011 at 11:49 AM

    Alah asal tak leeh tengok ni.

    Btw totin, I nak mintak jasa baik u klik like kat entri baru I. I join contest CST. Tolong tau. Nak sangat menang hadiah video tu.. TQ!TQ!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Eh nape takle nengok ek? Ok ok nanti ada masa i on pakai laptop i click okaaay

    [Reply]

  5. izion 20 Jan 2011 at 12:25 PM

    wei ni bkn lagu yg ko nyanyi masa dinner form 5 ke? hahaha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ingat je kau. Aku sendiri dah lupa! Haha

    [Reply]

  6. yunon 20 Jan 2011 at 2:37 PM

    sedap siall sore ko!~ meremangggg segallaaaa buluuu yang adeeeee!~

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Siot perli aku. Nantiko nantiko aku upload vid ko lak! Heheee

    [Reply]

  7. MYon 20 Jan 2011 at 2:45 PM

    Ok.. no wonder awan tade kat tempat i..semua berarak di Johor rupanya! hahahaa

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hahahaha saja nak bagi tempat korang cerah!

    [Reply]

    MY Reply:

    jo lah kita buat singing competition among ex-tigs. ahahhaa

    [Reply]

  8. zoolon 20 Jan 2011 at 11:11 PM

    Huhuhuhuh. bolehlah tu. gaya dah ada.
    ok nanti sign kontrak ek…

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |