May 30 2010

Kerepek kentang kriuk-kriuk.

Published by under Spare me 100 bucks!

Setiap hari, I kena pergi kerja sebelum pukul 6.30pagi untuk follow up patient. Pukul 6.30 pagi hey! Ayam pun baru stand by nak berkokok. Jangankan sarapan, mandi pun kadang-kadang tak sempat. Tapi sekarang ini I tak perlu risau. Sebab…

..

.

Yey! Encik Kentang dah mengeluarkan product baru Rice Crips Mister Potato. Sementara menunggu bas, boleh lah I curi-curi waktu makan snack buat sarapan pagi sebelum pergi kerja. Tak kan lah nak makan nasi bungkus sambil menunggu bas di tepi jalan? Kan tidak senonoh namanya tu.

Nak beli snack kena bijak. Jangan main semberono sahaja. Nama pun Rice Crips, mestilah khasiatnya sama macam kita makan nasi. Yang bestnya, I teruja dengan ingredients yang digunakan. Mana ada snack yang menggunakan Carotine Oil (sejenis antoxidant yang bagus untuk tubuh) dan kaya dengan Vitamin E yang sangat bagus untuk kesihatan kulit dan mengelakkan kulit berkerut. Tak percaya kan? Makan snack pon boleh awet muda tau!

Jangan takut badan macam balloons. Hey, it’s trans fat free hey! Rice Crips mempunyai jumlah lemak dibawah paras 20% sehingga dapat menghalang terbentuknya lapisan kolesterol di salur darah kita. Wah mengurangkan risiko stroke ni!

Tahukah anda, terdapat 1001 khasiat kentang. Antaranya sebagai pengawal tekanan darah, sumber pembentukan zat besi dalam darah dan meningkatkan sistem imun dalam badan! Percayalah, Rice Crisp by Mister Potato masih mengekalkan khasiat kentang!

Percaya jangan tak percaya.


Dari dulu sampai sekarang, snack kentang Mister Potato adalah snack paling rangup sedunia! Ewah..

Apa? Tak percaya lagi?

Sangat crispy. Kriuk-kriuk.

Hah. Sekarang baru percaya kan! 🙂


Tidak bakal boring, tidak bakal bosan. Sebab Rice Crips didatangkan dengan 4 perisa mengancam.

Dari dulu sampai sekarang, Encik Kentang sangat bermurah hati bagi cash dekat bloggers yang suka promote Encik Kentang. Untuk keterangan lanjut boleh click dekat advertisement Nuffnang di atas ini.

RM1000 siapa tidak mahu?

16 responses so far

| |