Jun 08 2011

Kerana Totin, badan binasa.

SAYA SUKA MAKAN

Iya itu satu statement. Statement yang akan buat orang tanya iye ke? Iye ke? Iye ke? Elleh tak percayalah. I akan makan sehari 5 kali. Pagi pkul 6.30am sebelum pergi kerja. Pukul 10pagi bila ada rakan sekerja pelawa makan. Pukul 1 petang makan lunch, balik kerja pukul 5 petang mesti nak pergi makan, sebelum tidur pun nak makan.

MasyaAllah banyaknya makan.

Sampaikan kawan-kawan akan cakap, bila keluar dengan Totin je badan binasa.Sebab I akan paksa mereka makan juga! ┬áTak kira, kau kenyang ke kau dah obese ke, kau kena makan juga. Dah lah setiap kali makan, I akan order 2 macam makanan untuk I seorang. Lepas itu I akan paksa orang lain pun order cenggitu juga. Annoying tak? Maka satu pepatah baru mereka cipta, “Kerana Totin, Badan Binasa”. Konghajo.

Semalam, Rody datang BP. Motif?? Sebenarnya nak hantar gitar I je. Lama gila tak petik gitar Kitty kesayangan sampaikan I cakap nak gitar, nak gitar sehari 5 kali kepadanya, maka akhirnya dia rasa annoying (kot) sebab itu terpaksa turun BP. I think he was terpaksa kot sebab actually dia banyak kerja kat KL tu. Kih kih kih. Like I careee ;p

Lepas itu I pun blurr tak tahu nak bawa dia ke mana. Jadi kedai kedai makan lah tempatnya! Sampaikan kedai terakhir semua dah tak larat makan, tapi I tetap order juga. Keh keh keh..

Rod makan nuggets je. Itu pun sebab terpaksa. Dan I makan sandwitch 4 tingkat. -_-.

Gigih tu aku nganga mulut besar-besar.

Rod is not typo ok. Bukan tertinggal huruf “i”. Sengaja panggil dia Rod, baru lah nampak macam jawa totok.

I tak suka jadi orang yang kena snap picture sendiri bila kita ambil gambar ramai-ramai sebab nanti muka kita akan jadi paling besar dan bulat. Kah kah kah Eekin jadi mangsa!

Tapi pelik kenapa orang akan tanya I, “Kenapa makin kurus?”

Mungkin zat-zat makanan telah ditelan oleh stress yang melanda sehingga jadi begini. -_-

11 responses so far

| |