Jun 08 2011

Kerana Totin, badan binasa.

SAYA SUKA MAKAN

Iya itu satu statement. Statement yang akan buat orang tanya iye ke? Iye ke? Iye ke? Elleh tak percayalah. I akan makan sehari 5 kali. Pagi pkul 6.30am sebelum pergi kerja. Pukul 10pagi bila ada rakan sekerja pelawa makan. Pukul 1 petang makan lunch, balik kerja pukul 5 petang mesti nak pergi makan, sebelum tidur pun nak makan.

MasyaAllah banyaknya makan.

Sampaikan kawan-kawan akan cakap, bila keluar dengan Totin je badan binasa.Sebab I akan paksa mereka makan juga!  Tak kira, kau kenyang ke kau dah obese ke, kau kena makan juga. Dah lah setiap kali makan, I akan order 2 macam makanan untuk I seorang. Lepas itu I akan paksa orang lain pun order cenggitu juga. Annoying tak? Maka satu pepatah baru mereka cipta, “Kerana Totin, Badan Binasa”. Konghajo.

Semalam, Rody datang BP. Motif?? Sebenarnya nak hantar gitar I je. Lama gila tak petik gitar Kitty kesayangan sampaikan I cakap nak gitar, nak gitar sehari 5 kali kepadanya, maka akhirnya dia rasa annoying (kot) sebab itu terpaksa turun BP. I think he was terpaksa kot sebab actually dia banyak kerja kat KL tu. Kih kih kih. Like I careee ;p

Lepas itu I pun blurr tak tahu nak bawa dia ke mana. Jadi kedai kedai makan lah tempatnya! Sampaikan kedai terakhir semua dah tak larat makan, tapi I tetap order juga. Keh keh keh..

Rod makan nuggets je. Itu pun sebab terpaksa. Dan I makan sandwitch 4 tingkat. -_-.

Gigih tu aku nganga mulut besar-besar.

Rod is not typo ok. Bukan tertinggal huruf “i”. Sengaja panggil dia Rod, baru lah nampak macam jawa totok.

I tak suka jadi orang yang kena snap picture sendiri bila kita ambil gambar ramai-ramai sebab nanti muka kita akan jadi paling besar dan bulat. Kah kah kah Eekin jadi mangsa!

Tapi pelik kenapa orang akan tanya I, “Kenapa makin kurus?”

Mungkin zat-zat makanan telah ditelan oleh stress yang melanda sehingga jadi begini. -_-

11 responses so far

11 Responses to “Kerana Totin, badan binasa.”

  1. sya fieqaon 08 Jun 2011 at 8:13 PM

    wah..u pandai main gitar jugak yew…
    beshnyer..
    😉

    [Reply]

  2. amy syifaon 08 Jun 2011 at 8:35 PM

    mcm mana awk edit pic2 awk? cantikk la…

    [Reply]

  3. cik suheelaon 08 Jun 2011 at 8:49 PM

    i pon suka makan..tapi i cepat lawas..tu pasal maintain eheh..jom binasakan badan kawan2 HAHAHA

    [Reply]

  4. mrs.kon 08 Jun 2011 at 9:30 PM

    Dr. T,

    u kurus ka,
    gemuk ka,
    tetap lawa!

    hehehe….

    [Reply]

  5. cmaon 08 Jun 2011 at 10:42 PM

    saya adalah mangsa totin juga

    [Reply]

  6. shahroll photoon 09 Jun 2011 at 1:19 AM

    Rod coming BP semata nak hanta gitar Dr.T saja?? awwwhhcc!! ini mustahil!! ahahaha~
    ok, i admit yg Rod is Jambu..

    hehehe..

    yours
    SH

    [Reply]

  7. […] Sumber dipetik: Totinx […]

  8. eliyaezlinaliason 09 Jun 2011 at 10:13 AM

    kurus ke hape kew janji tetap chumil!

    [Reply]

  9. idaon 09 Jun 2011 at 11:45 AM

    Aah la..you nampak kurus!! 😀

    [Reply]

  10. atyon 10 Jun 2011 at 4:14 PM

    nasib baik makan kuat tapi susah nak gemuk..maintain jer..:)

    [Reply]

  11. cik Sheylalalalalaon 12 Jun 2011 at 3:18 PM

    gumuk ka kurus ka yg penting happy…

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |