Jul 23 2015

Keluar magazine lagi.

Published by at 7:47 PM under Ladies & Gentleman!,Where the heart is.

Cakk! Jangan bosan baca caption atas ni ok? Kalau bosan dan rasa tak perlu nak baca, boleh click simbol X dekat bucu kanan tu ok? (kalau korang baca pakai desktop lah. New Balance Polska Kalau guna mobile takde lah simbol X tu) Ingat tak photoshoot gigih bersama Aurora dalam entry sebelum ni? Haritu gatal-gatal beli majalah Keluarga edisi December 2015, eh eh dah keluar rupanya interview hari tu!

Cover magazine gambar Jimmy Shanley dan keluarga. Soldes Chaussures Asics Jangan salah beli tau nanti takde muka hakak pulakk!

Lepastu jangan lupa selak sehelai dua dah nampak muka adik beradik ketawa riang ni. cheap air jordans uk Haha adik beradik sangatttt.

Ni antara best shoot masa photography haritu. Nike Air Max 2017 Heren Dia punya gigih nak dapatkan mood happy Aurora ketawa riang tu bukan main seksa. Nike Air Max Homme Sampai 2 packet gula-gula habis buat umpan. fjallraven kanken cheap Kalau zoom sikit gambar ni, dekat tangan tu nampak tak tangan I tengah geletek Aurora bagi ketawa riang. Scarpe Nike Kalau tak buat gitu dia dah merapu muka selenge sana sini.

Segala apa yang Nisa interview, semua dia tulis. Air Jordan 10 Uomo Terpikir hebat juga editor ni ek pandai buat ayat.

One response so far

One Response to “Keluar magazine lagi.”

  1. PrettyVrachon 24 Nov 2015 at 10:36 AM

    Comel nye..suke tgk gamba aurora gelak walaupun mak die geletek..tapi memang payah sungguh nak amik gamba budak-budak ni..bile nampak stranger je mule la nak merajuk itu ini..

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |