Mar 28 2012

Kak Amelia’s birthday!

Published by under Best Wishes!

Happy belated birthday kak Ame! Actaually I completely forgot about her birthday. Busy dengan oncall, balik kerja pukul 11malam, nak dekat pukul 12malam the other day baru I wish. Haha tak guna punya future adik ipar.

So I managed this, her simple birthday celebration at RedBox, The Gardens. Nak kata family celebration pun tak juga sebab tak cukup semua. Mirul and Ibal still stuck in Philiphines. Bila nak balik entah derang ni? Anne dekat Russia, July baru balik. Qim, our new family member(Ibal’s gf), dekat Jogja. Awww rindunya Jogja! Eh sebenarnya dekat Solo but Jogja and Solo is just around 30mins so I anggap macam Jogja lah. Solo tak hebat macam Jogja. Eh tak pasal-pasal.

Merapu sampai ke Jogja pula.

Okey kawan-kawan, be prepared for diarrhea of photo!

The sisters. Kak Ame and Tqa (Mirul’s Gf) !

Kekurangan Anne and Qim .

Tak best-tak best, later kita kumpul ramai ramai the whole family pula, lepastu camwhore sampai pengsan.

The Husnis’s Family!

The shortest is the youngest. Ok bye.

Happy birthday Kak Ame, my future sis-in-law yang paling awesome sekali!

Stay cute and pretty gorgeous as always!

I have not been going to karaoke for quite some time, so imagine my excitement lah. Memekak dan melalak tanpa menghiraukan kilat sabung menyabung di luar sana. 4 hours of crazy singing. Kak Ame pun terperanjat tengok I singing till my troat burst. Sorry telah merosakkan gegendang telinga korang.


The birthday ice-cream cake from Baskin Robins, Emmet belanja. Thank you the boyfie, awak memang hebat dan tahu je saya suka pink. Eh kenapa tak pasal-pasal ikut citarasa I pulak ni?

Cake ini memang sedap sangat, tapi sebab ice-cream cake, bila syok-syok menyanyi aleh aleh jenguk dekat cake dah melting. Tidakkkkkk.

Hello my almost handsome boyfriend.

Berlagak Diva.

Typical shoot. Kalau tak bergambar depan tulisan REDBOX macam tak sah.

Terjumpa awesome cousins at Zara. Eceh awesome sungguh sampai memekak dekat Zara sungguh tidak professional. Jadi lebih baik kita memekak di luar Zara sahaja. The cousins sebelah rumah yang sudah lama tak jumpa tapi mengada-ngada nak jumpa dekat shopping mall lah apa.

Sabrina, Kak ana and Nabila.

6 responses so far

| |