Jun 19 2012

Ingin kelihatan cantik luar dan dalam?

Tidak. Ini bukan iklan jualan premium beautiful corset. Tidak perlu nak corset-corset. Ini adalah iklan product Catalyst, yang ber agent kan Cik Eekin.

Pernah dengar Collagen? Khasiat Collagen? Kenapa perlu makan collagen? Secara ringkasnya, collagen ini ala-ala ibarat supplement tambahan untuk kulit. Kononnya akan membuatkan kulit lebih tegang, mehilangkan noda-noda hitam dan awet muda gitu. Itu secara ringkas, untuk lebih detail tentang collagen boleh baca sini.

Tak berani nak comment lebih, I baru makan 1 kotak, sekarang baru nak masuk kotak ke 2. Baru makan 1 kotak, kulit tumbuh bintik-bintik satu badan, masa itu mula lah nak mengamuk dengan eekin, ni mesti collagen kau jenis palsu dan cetak rompak! Look at my skin, how can I become more ugly!!

Eh rupanya chicken pox.

;p

Eekin dah saspen. Kih-kih-kih.

Tapi I percaya, product ini memang memberi kesan. Banyak testimonial orang yang berpuas hati setelah makan Collagen Catalyst. I yang baru start makan pun berpuas hati sebab rasanya sedap gila. Kalau boleh nak makan 2 3 packet sekaligus.

VCO adalah short form untuk Virgin Coconut Oil. Atau bahasa melayunya, Minyak Kelapa Dara. Masih perawan lagi belum disetubuhi. Jadi bila kita makan minyak ini, kita sentiasa berbody anak dara. Ewah. Khasiatnya terlalu banyak dan detail, boleh baca dekat sini penat Eekin dah list down satu persatu jadi mudah kerja I tidak link kan blog dia sahaja.

Jujur, I tak makan VCO. Bukan sebab VCO tak bagus, tapi sebab I dah ada supplement lain. Makan macam-macam supplement abis rosak buah pinggang ku. Bagi sesiapa yang belum ada supplement tambahan, kerap lebih tak bermaya, boleh cuba makan capsule VCO. Senang nak telan. Cuma 2 biji sehari!

Dan berbagai lagi product kecantikan dan kesihatan dari Catalyst boleh didapatkan dari Eekin dengan harga yang mengancam. Kalau nak beli, pakai secret code, “Saya blogReader TotinJamain” nanti dia bagi special price. Cheah.

Lagi satu, Eekin ada buat Giveaway untuk testimonial terbaik tentang VCO dan COLLAGEN. Peh, cayalah eekin, makan collagen /VCO sahaja boleh dapat giveaway barangan Maybelline. Siapa yang berminat, boleh direct pm ke Facebook Eekin before 14 July 2012. Bersempena dengan.. ehem ehem.

Atau untuk sebarang pertanya, bole drop message ke

Eekin Zainal

0177163191

7 responses so far

| |