Jun 28 2010

I love football because I love you.

Published by at 1:24 AM under I'm just rambling.

Today.

I love England, and of course is also because of you. Eceh. Tapi sayangnya kedua team I dah kecundang. Italy awal-awal dah bungkus. Sekarang terpaksa akur dengan England yang kecundang ke atas Germany. Dasar Hitler!!!


Venue biasa I menonton bola, Myoozik cafe. Kalini Myoozik crowded sangat. Siap ada kumpulan penyokong sendiri. Layar outdoor untuk penyokong Germany, Indoor untuk England. Bila goal, yang sana jerit, yang sini BooOooo. Kalau follow twitter I, rasanya nak meletop dah I menjerit. Ups, maaf kadang-kadang bila kita emosi, tak perasan kata kata kesat. Itu diluar kawalan akal fikiran tau.

I duduk sebelah Gerrard. Gerrard made in Jogja maksudnya.


OMG It was a fcuking goal lahhhhhhh!!!!!!!!!!! Ok stop emo-ing Totin. 🙁

London bridge is falling down, falling down, falling down..
Hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….
T_____________________T

Kalau Jepun pun kalah, I tak tahu nak sokong siapa lagi. Ghana mungkin? Ha ha. Okaylah, jari jemari sudah lemah longlai nak menaip lagi.

Ps: Hot chocolate dekat Myoozik Cafe ada wine. Baiklah terima kasih. Nasib baik kawan I si Gerrard made in Jogja ni, detect awal-awal. Itupun setelah I mahu order cawan yang ke 2. Hot chocolate rp20k kau letak wine rupanya. -_-

8 responses so far

8 Responses to “I love football because I love you.”

  1. cadezon 28 Jun 2010 at 1:48 AM

    hmmm..so sweet:)..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Cadez

    erk? Apa yang sweetnya? England kalah pon sweet? ahaha.

    [Reply]

  2. niejaon 28 Jun 2010 at 3:58 AM

    so cawan pertama dah habis laa..
    huhu..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Nieja

    dahhhh. and setiap kali pergi sini I memang beli hot choc. Hahaha baru skrang sedar. Patutlah sedapppp!~

    [Reply]

  3. fendyon 28 Jun 2010 at 8:16 AM

    relakan je la england ngan italy tu ehh..meh join i jd team orange..netherlands.!!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Fendy

    Nak sokong ghana lah. Takde org sokong dia, kesian dia. haha

    [Reply]

  4. dylla fadzilon 28 Jun 2010 at 8:21 PM

    italy dah kalah, korea dah kalah.

    mari support argentina n japan n brazillllllll woot woot ;P

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Dylla

    tanak brazil tanak tanak. Japan lah skrg! gooo hondaaaa!!!

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |