Jul 12 2013

Hello Mary Kay!

Published by at 10:49 AM under How to look beauty?,Spare me 100 bucks!

Assalammualaikum! Excited nak memperkenalkan satu product makeup yang I baru gunakan. asics tiger pas cher Actually benda ni dah lama cuma I je tak pernah nak try. nike pas cher Terdetik nak try setelah mendapat review daripada seorang makeup artist ni. Geno Smith College Jerseys Usha instagram dia, ternampak dia menggunakan barang ni jadi terus rasa nak dapatkan! Alang-alang memang eyeliner dan mascara dah abis!

Mascara dia memang paling best. Adidas NMD Dames Takde gumpalan langsung dan terletak elok pada mata. Maglie Los Angeles Clippers Ditambah dengan eyeliner Mary Kay,cukup dah tak payah nak pakai eyeshadow pun tak apa, mata dah menonjol menawan. New Balance Yang i suka, eyeliner dan mascara dia tak comot, lebih-lebih lagi bila ambil wudhuk. asics kayano 21 hombre Kalau tertanggal tinggal kopek kopek je tak effect tempat lain. Memang tak ada kesan comotlomot pun. nike air max 1 pas cher

Bagi sesiapa especially untuk orang batupahat, kalau berminat dengan barang-barang Mary Kay atau nak minta advice or consultation boleh pm facebook Bella Tahir.

Bersempena nak raya ni, Bella Tahir ada buat promosi raya Mary Kay.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |