Jul 12 2013

Hello Mary Kay!

Published by at 10:49 AM under How to look beauty?,Spare me 100 bucks!

Assalammualaikum!

Excited nak memperkenalkan satu product makeup yang I baru gunakan. Actually benda ni dah lama cuma I je tak pernah nak try. Terdetik nak try setelah mendapat review daripada seorang makeup artist ni. Usha instagram dia, ternampak dia menggunakan barang ni jadi terus rasa nak dapatkan! Alang-alang memang eyeliner dan mascara dah abis!

Mascara dia memang paling best. Takde gumpalan langsung dan terletak elok pada mata. Ditambah dengan eyeliner Mary Kay,cukup dah tak payah nak pakai eyeshadow pun tak apa, mata dah menonjol menawan.

Yang i suka, eyeliner dan mascara dia tak comot, lebih-lebih lagi bila ambil wudhuk. Kalau tertanggal tinggal kopek kopek je tak effect tempat lain. Memang tak ada kesan comotlomot pun.

Bagi sesiapa especially untuk orang batupahat, kalau berminat dengan barang-barang Mary Kay atau nak minta advice or consultation boleh pm facebook Bella Tahir.

Bersempena nak raya ni, Bella Tahir ada buat promosi raya Mary Kay. Boleh dapatkan set barangan Mary Kay dengan harga yang murah!!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |