Aug 12 2015

Grandeur First Anniversary!

Alhamdulillah, 1 November 2015 lepas genap Grandeur Umur 1 tahun. NIKE AIR MAX Goedkoop Air Jordan 9 Kalau nak diimbau kembali setahun lalu, malam sebelum butik dilancarkan kami masih penat stock in barang. Settlekan semua sampai pukul 4 pagi baru tidur. Gigih! Launching Event mata bengkak tak cukup tidur tapi di cover dengan makeup marvelous, nasib baik! Tanpa pengalaman langsung dalam selok belok perniagaan butik, main lenjan je tau! Tak sangka semuanya membuahkan hasil. adidas zx Fjallraven Kanken Kids Wakaka apasal ayat macam karangan PMR ni?

Bagi mengucapkan rasa syukur, kami buat sedikit kenduri dan doa selamat pada 30 October 2015. Nike Air Foamposite Ramai tetamu datang, yang terharu nya semua datang berpakaian mengikut tema hitam-kuning. Nike Free 3.0 Bukan ada kenduri je, kesemua vendor kami pun sama -sama meraikan Anniversary ni dengan bagi harga jualan murah dari 30-1 November ! haa selalu sale sehari je ni sampai 3 hari harga runtuh tau! Siapa tak datang serbu hari tu memang rugi! Harga sikit punya murah sampai dengan I sekali ikut shopping! (Bila nak kaya ni kalau sendiri jual sendiri beli? kakkakaka)

Kesemua tetamu yang datang akan dapat free mystery gift box ni. New Balance buty damskie nike air max 2017 zwart Apa ada dalam tu rahsiaaaa!! Nama pun misteri kan?

Antara sebahagian tetamu yang hadir. Washington Wizards Nike Internationalist Hampir kesemua berpakaian hitam kuning kecuali yang berbaju biru itu, Ish anak siapa lah tu tak datang ikut tema. lunette de soleil ray ban Maglie Philadelphia 76ers Nak kena ni!

Seperti biasa, kalau ada majlis-majlis keramaian macam ni, Aurora memang akan buat perangai dia. nike air max Nike Air Max 1 Dames Goedkoop Nike Air Max Dia akan mengamuk dan berkepit sahaja dengan I. Canotta Golden State Warriors Bajet macam semua orang nak datang dekat dia, nak dukung dia lah tu. air jordans free shipping adidas superstar 2 uomo Kuat perasan tau dia ni. Running Asics Sneakers

  • ADIDAS Crazylight Boost 2016 Low
  • So, sepanjang majlis memang banyak dihabiskan dengan mengurung Aurora bersama ke bilik stor butik belakang, untuk elakkan bising dan ganggu majlis.

  • Air Huarache Donna Nere
  • Sac à Dos Fjallraven Kanken air max noir Sabar je lah.

    Bergambar ramai-ramai itu wajib.

  • Nike Air Max 90 Heren groen
  • Tapi sebab terlalu ramai sampai sebahagian tak dapat masuk dalam kamera. asics gel lyte pas cher fjällräven kånken No.2 New Balance buty męskie Jadi tak dapatlah akak-akak belah kiri gambar ni untuk enterprem dalam blog totin. Jon Lester Jersey nike air jordan 1 mujer Wakakaa. nike air max vente Konon macam blog ni acah-acah famous la.

    Yang ni confirm masuk blog ye. Todd Gurley Georgia Football Jerseys Adidas Goedkoop Auntie ayam goreng tu antara regular customer Grandeur Boutique tau! Sekali dia shopping lengkap untuk anak beranak dia semua! Thankyou auntie. asics gel stratus hombre Billige Nike Sko Bulan ni ada koleksi terbaru dari OWL BY NORA DANISH tau! Dah beli belum? (sempat lagi buat marketing)

    Team Grandeur yang sama-sama membantu malam tu! Thanks!

    Nampak tak muka I yang paling tak sabar nak telan cake. asics kayano 21 donna Nampak simple je cake ni tapi sedappppp gilaaaa ohhhhhhh!!!

    Kalau nampak cake je, mesti dia kata itu birthday cake dia. Ok layankan je lah ye.

    Selesai sudah majlis kenduri doa selamat Butik Grandeur. Memang impian mama nak buat kenduri ni sebab sejak Grandeur dibesarkan jadi dua tingkat, belum pernah buat kenduri untuk butik bahagian bawah. Alang-alang tu buat lah waktu ni.

  • Nike Free 5.0 Dames grijs
  • Sambil shopping-shopping Grandeur, sambil kenduri dan makan-makan. adidas nmd r1 damskie

  • ADIDAS EQUIPMENT 10 M
  • Asics Mexico damskie Berkat sikit kalini. asics gel nimbus gore tex Yang tak pernah datang lagi butik ni, jangan buat buat tak tahu jalan pula.

  • Air Max 2017 Uomo
  • Butik ni senang je. Keluar tol skudai Johor Bahru, terus ke arah Danga Bay, sebelum Bandar Baru Uda, nampak Plaza Angsana sebelah kiri, nampak Jakel, terus ke belakang Jakel. zonnebrillen kopen ray ban air max 2017 goedkoop Butik di belakang Jakel, berhadapan butik Minaz dan Zawara. ray ban pas cher Nike Air Max 2017 Heren Waze je Jakel Johor Bahru. Jangan cakap sesat.

    No responses yet

    | |